Pluspunten

goede prijzen

aankleding en assortiment winkel

Pluspunten

Snelle degelijke service en goede beschikbaarheid van alle accesoires. Ook soms lenzen die nergens anders te vinden zijn.

Uitbreiding ik belgie in andere provincies.

Pluspunten

Vriendelijk en kundig personeel met een zeer groot aanbod.

Pluspunten

Naar de Kamera Express winkel in Eindhoven gekomen voor het inruilen van mijn oude camera. Personeel is erg vriendelijk en je hoeft niet lang te wachten voordat je geholpen wordt. Fijne parkeergelegenheid achter het gebouw.

Pluspunten

Ben blij met het ruime aanbod, de deskundige adviezen en de aanbiedingen bij Kamera Express. Vandaag een nieuwe camera aangeschaft bij Kamera Express Eindhoven en tevreden over de service en de uitleg.

Jammer dat ik geen testfoto's kon maken met de camera. Begrijpelijk, gezien de clicks direct tellen, maar een testmodel van de meest populaire camera's zou wel fijn zijn (vroeger was dit geen probleem toch?).

Pluspunten

Goede uitleg over de verschillende producten, waarbij duidelijk de voor- en nadelen van de toestellen toegelicht werd. Er was alle tijd beschikbaar om de toestellen vast te houden en te proberen. Geen druk om snel te beslissen. Prima service.

Pluspunten

Goede uitleg Namen de tijd Vriendelijke medewerkers

Pluspunten

Helpful and well informed personnel Variety of products Good prices

Pluspunten

Goed geholpen, verkoper gaf een advies over de 5 jaar garantie aanbieding en de gratis online fotografie cursus.

Op dit moment n.v.t.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede service. Er werden verschillende extra objecten geboden die ik bij mijn camera kon kopen. Ook werd er advies gegeven.

Iets duidelijker laten zien hoe de prijs tot stand komt.

Pluspunten

Goede uitleg. Men heeft de tijd genomen om onze vragen allemaal te beantwoorden. Ook een latere vraag per telefoon werd goed beantwoord. Dat is dus de meerwaarde van kopen bij 'echte mensen'

Zorg dat elk personeelslid de klant kan inschatten en uitleg kan geven op niveau klant (laag dus in ons geval).

Pluspunten

Alle tijd voor een duidelijk advies gekregen en de laagste prijs garantie, ik was erg tevreden en een perfect toestel

Pluspunten

Uitstekende service, en levering zoals beloofd.

Pluspunten

Ik koop al jaren al mijn spullen bij Kamera Express. (waarom eigenlijk met een K :-)). Goede service en een nog betere prijs

Pluspunten

Overzichtelijke website, goede en volledige informatie. Klantvriendelijk. Groot assortiment van hoge kwaliteit.

Geen.

Pluspunten

Goed geholpen, dicht bij huis. Ruime keuze

niets

Pluspunten

Erg goed geholpen bij de aankoop van mijn nieuwe DSLR. Vriendelijk personeel en goed geprijsd.

Neem genoeg tijd voor de klanten. De service kwam wat gehaast over.

Pluspunten

Per expres expres naar Kamera Express. Heel goed. Veel keus. Vriendelijk personeel.

Pluspunten

Erg vriendelijke medewerker, die goed luistert en adviseert. Dringt helemaal niets op en neemt rustig en ruim de tijd voor je. heel ontspannen en een verademing.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

in de loop van jaren diverse producten gekocht en daar altijd goede uitleg gehad, en die producten hebben ook een lange levens duur gehad. daarom is FOKA een prima bedrijf met goede medewerkers.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Zeer professionelle advies bij het kopen van een nieuwe kamera (Nikon D5600)

Pluspunten

Fijn geholpen in de winkel in Amsterdam. De verkopers hadden veel kennis en hielpen ons goed op weg. We hebben hierdoor de juiste keuze kunnen maken en zijn nu erg blij met onze aankoop!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

In de winkel wordt steeds gezegd en uitgelegd wat men doet (bijv. bij het inruilen van de oude camera). Men geeft de ruimte voor twijfel en probeert je dan niet in een bepaalde richting (merk) te pushen. En men accepteert het budget dat je hebt te besteden. Dus men probeert niet je van alles extra aan te smeren.

Je moet een nummer trekken voordat je aan de beurt bent. Dit apparaat staat wat onopvallend in de winkel.

Pluspunten

Deskundige en heldere uitleg in de winkel in Arnhem-centrum

Op zaterdag meer dan 1 medewerker in de zaak

Pluspunten

goede service

55 Essebaan

Capelle aan den ijssel 2908 LJ