Pluspunten

Kundig advies en prima service

Pluspunten

Snelle service. Veel op voorraad. Telefonisch goed en juiste supoort

Pluspunten

Vriendelijk en hulpvaardig personeel, met verstand van zaken.. Nemen rustig de tijd voor je.. Hier (Arnhem XL store) ga ik vaker komen..

Geen, ga zo door!!

Pluspunten

Ik kom al vele vele jaren bij Kamera Express. Absoluut een winkel waar je alles op gebied van fotografie in voorraad kunt vinden. Service hoef je nooit over te twijfelen én als er een reden voor is, gewoon aanspreken, ze lossen het voor je op!

Pluspunten

Ze nemen de tijd voor je. Ik ben er niet voor niets al ruim 10 jaar klant.

Pluspunten

Bestelling via website snel uit voorraad geleverd.

Prima zo.

Pluspunten

Goede service, duidelijke online informatie, product werd snel geleverd. In de winkel kregen we duidelijke uitleg en informatie over de mogelijkheden voor een passende cameratas.

Jammer dat als je een totaal pakket besteld met body en 2 lenzen de lenzen dan in plastic bescherm foli wordt geleverd, het zegel van de doos geopend is en die half leeg is omdat de lenzen er niet in zitten.

Pluspunten

Bekwaam personeel en goede service

klantenservice moet wel terugbellen als dit beloofd wordt

Pluspunten

Ruime keuze en een zeer snelle levering. Klasse.

Pluspunten

Snelle service. Vriendelijke behandeling.

Pluspunten

Prima advies, expertise, aanvullende informatie gekregen.

Pluspunten

Online en winkels waar je het product kunt bekijken/kopen. Mensen in de zaak hebben voldoende/goed verstand van de apparatuur.

Al 2x het formulier ingevuld voor 5 jaar garantie maar er gaat blijkbaar steeds iets mis.

Pluspunten

Duidelijke website, mooie acties, prima service!

Pluspunten

in de winkel een goed en uitgebreid advies gekregen. eerste foto's waren meteen in de roos :) echte geweldige kwaliteit.

vooral doorgaan zo..

Pluspunten

Goede persoonlijke service, met aandacht voor het product en de klant.

Pluspunten

Het personeel is klantvriendelijk en deskundig. Daarnaast werd ik snel en goed geholpen.

Geen.

Pluspunten

Ik werd netjes geholpen bij de storen in amsterdam. Ik wist wat ik wilde hebben en daar luisterden ze naar.

Pluspunten

Pluspunten

Professioneel advies gekregen. Bijzonder vriendelijk personeel. Ik ben drie keer terug gekomen om over de aankoop van gedachten te wisselen. Bij elke gelegenheid heeft het personeel mij geduldig te woord gestaan, zelfs als het druk was in de winkel.

Pluspunten

Na wat research op internet waren er veel opties. Ook in het buitenland. Het is fijn om bij een winkel in de buurt naar binnen te kunnen lopen, vandaar dat ik hier mijn camera gekocht heb. Het is toch wel een aankoop dus geeft t een goed gevoel dat je kan overleggen als er iets is. Er is ruim aanbod in camera / accessoires en meer, dus alles in 1. Goede hulp, vriendelijk personeel die rustig de tijd voor je nemen.

Pluspunten

Top bedrijf op zondagavond besteld, maandag al in huis. Echt super!!

Pluspunten

Goede service en deskundig advies. Producten worden op tijd afgeleverd. Ruim assortiment.

in de superstores niet altijd een showmodel beschikbaar.

Pluspunten

Goed geholpen, alles wordt goed uitgelegd. Geven eerlijk advies, adviseren een camera die bij je past en dat is niet per se de duurste.

Pluspunten

Goede voorlichting en vriendelijke verkoper.

Pluspunten

goede service mooi setje samen gesteld met de verkoopmedewerker en scherp geprijsd

niks

55 Essebaan