Pluspunten

Vriendelijk geholpen bij de aankoop van een systeemcamera. De medewerker had duidelijk veel kennis van zaken en nam uitgebreid de tijd uitleg te geven over de verschillende mogelijkheden. Ik kreeg een goede aanbieding van een combinatie van producten.

Pluspunten

Goed geholpen in de winkel. Niks wordt 'opgedrongen', goed advies gekregen.

Zo door blijven gaan.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Ruime keuze, goedkoopste prijsgarantie, voldoende winkels

Onbegrijpelijk dat via internet met creditkaart 0% extra kosten en via winkel 2% kosten. Geen uitleg over lopende acties.

Pluspunten

Kamera Express Rotterdam is voor mij de winkel waar ik mijn fotografie apparatuur koop. Het personeel is zeer klant vriendelijk en neemt uitgebreid de tijd voor je. Het personeel herkent je zelfs nog en vraagt hoe de vorige aankoop is bevallen. Ook deze keer was het weer een fijne ervaring. Je mag de apparatuur testen en het wordt haarfijn aan je uitgelegd wat de mogelijkheden zijn. Je krijgt ook zeker goede kwaliteit voor je geld en ze willen het beste voor de klant. Ik ben tevreden en met een grote glimlach de winkel uitgelopen na de aankoop. Kamera Express Rotterdam (Capelle aan den IJssel) is een top winkel!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goede service en vriendelijk personeel

x

Pluspunten

Hele goede service zonder haast ook al waren we er pas 10 minuten voor sluitingstijd. Goede adviezen gekregen van een duidelijk gepassioneerde verkoopmedewerker (Remon in Den Haag). Erg blij met mijn aankoop van de Canon 750D en al hele mooie foto's gemaakt.

Ik ben een leek met fotografie en ik moest vragen voor extra's zoals een zonnekap en een uv filter. Hierbij kreeg ik goede info maar ik zou het fijn gevonden hebben om dit aangeboden te krijgen ipv ernaar moeten vragen zodat ik zeker wist dat ik niet iets zou missen na mijn aankoop.

Pluspunten

Verkoper neemt rustig de tijd om te helpen. Ik had drie camera's en 3 lenzen op het oog. Hij legt met aandacht en op een begrijpelijk manier de verschillen tussen de camera's en lenzen uit zodat ik zelf een overwogen keuze kon maken. Heel fijn om de verschillende camera's en lenzen in de hand te voelen.

Kopje koffie erbij is lekker. En een klein cadeautje bij zo'n grote aankoop zou aardig zijn.

Pluspunten

Deskundige verkoopster, veel keuze, goede prijs

Pluspunten

Ik ben op een positieve manier geholpen door de verkopers, zeer prettig

Pluspunten

Ik werd goed geholpen

Pluspunten

Levertijd Afleverservice Verzendkosten Retourproces Klantenservice Betaalmogelijkheden Gebruiksvriendelijkheid site

Pluspunten

Fijne info over de producten,men neemt hiervoor alle tijd. Alle producten kan men in de winkel proberen. Vooral hun vakkennis over de producten is TOP

Pluspunten

Dit was de eerste keer dat ik iets bestelde bij Kamera Express, maar ik ben zeer tevreden. Wat een snelheid! Ik ben wel wat gewend, maar 's avonds laat iets besteld en de volgende dag nog voor de middag in huis.

Geen.

Pluspunten

-goede klantenservice -correcte levering -scherpe prijzen

Pluspunten

goede service, kennis van producten

ik ontving geen bericht dat mijn bestelde product in de winkel aanwezig was.

Pluspunten

goede hulp bij het aanschaffen van camera. Vriendelijk personeel

....

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Aardige medewerkers, snel geholpen.

geen lange wachtijden

Pluspunten

Kamera Express geeft deskundig advies en je wordt er prettig en relaxed geholpen

K E Utrecht zit erg ver van de binnenstad op een minder prettige plek

Pluspunten

Medewerkers hebben veel kennis van zaken, nemen de tijd en zijn zeer vriendelijk. Kamera Express geeft goede service en is al vele jaren een fijne winkel om fotogafie uitrusting aan te schaffen.

Pluspunten

Je wordt geholpen door echte vakmensen, die je een persoonlijk advies geven aansluitend op jouw behoeftes.

Geef bij je klanten aan wat de aankomende aanbiedingen zijn. Klanten kunnen zich bekocht voelen als ze de door hun net aangeschafte artikelen een week later in de aanbieding zien.

Pluspunten

Kamera Express is een fijne en overzichtelijke winkel. Veel keuze en super service.

Pluspunten

Hele goede service!

Pluspunten

Helder, eerlijk advies in de winkel. Erg goed geholpen.

prijs geheugen kaartjes relatief duur.

Pluspunten

Zeer goede informatie over de producten. Snelle levering en scherpe prijs-kwaliteit!

geen

Pluspunten

Omdat ik eerder de vestiging in Amsterdam van Kamera Express heb bezocht en vriendelijk en geduldig te woord ben gestaan was het geen moeilijke keuze om bij Kamera Express mijn aankoop te doen. Na aanvullende vragen te hebben gesteld via de chat (vakkundig/vriendelijk) heb ik het pakket laat op de avond besteld. Na de bestelling kreeg ik per mail de bevestiging van mijn bestelling plus de track&trace code. "Voor 23:59 besteld, morgen in huis" is geen leugen! De volgende dag kwam het pakket buitengewoon goed verpakt aan; de lens en camera zaten in een strak passende doos met luchtkussens boven en onder de body en lens. Ze zijn niet het goedkoopst maar dat hoeft ook niet met kwalitatief goede service, garantie (5 jaar) en spoedige goede verzending.

55 Essebaan

Capelle aan den ijssel 2908 LJ