Pluspunten

Klantvriendelijk en goede service. Veel producten in huis waardoor alles te zien, voelen en testen is. Zelfs na mijn aankoop nog wat advies gekregen over eventuele 2e hands lenzen door een andere verkoper die daar toevallig iets aan het opzoeken was.

De betreffende verkoper kon niet heel diep ingaan op al mijn vragen, navraag gedaan bij collega's die dat wel konden.

Pluspunten

Fijne en complete foto winkel Goede voorlichting en uitleg hoe het werkt. Alle in en outs worden besproken. Laagste prijs garantie wordt gelijk geregeld. Top winkel

Pluspunten

goede voorlichting bij aankoop van fotocamera en accessoires.

Winkel Groningen: inrichting; balie met medewerkers aan het eind van de winkel met achter hun veel voorraad doet een beetje "magazijn achtig" aan

Pluspunten

Zeer vakkundige kennis, nam de tijd om opties door te nemen. Een fjine klantenreis met een mooie Sony a6000 als nieuwe aanwinst

Ga zo door!

Pluspunten

Hele goede service! Ze hebben mij goed geholpen met het uitzoeken van mijn volgende camera!

Pluspunten

We zijn goed geholpen. Veel kennis over camera's, er wordt rustig te tijd genomen om ons te helpen met alle vragen. Het had advies heeft leidt tot een camera en een set van lenzen dat perfect bij ont past

Weinig... erg goed bedrijf.

Pluspunten

Op zoek naar een camcorder voor mijn schoonvader. Keuze kwam zoals zo vaak al snel bij Kamera-express.nl. Ook dit keer geweldig geholpen door de klantenservice, zelf toen ik tussentijds een verandering aan wou brengen in de te leveren accessoire. Videocamera zelf is van fantastische kwaliteit, filmen gaat erg simpel, beeld is helder en de videocamera stelde snel scherp, zelfs in situaties met weinig licht. Betreft de Sony HDR-CX625. Levering was geweldig, begeleid door duidelijke communicatie. Ook het aanpassen van de order tussentijds was geen probleem. De klantenservice van Kamera-express.nl heeft mij uitstekend geholpen om tot een keuze te komen welke videocamera te kopen. Ook de begeleiding rondom het bestelproces was erg professioneel.

Pluspunten

Goede service, medewerkers hebben kennis van zaken, alles op voorraad, vriendelijke medewerkers.

Pluspunten

Vestiging Groningen: We hebben duidelijke uitleg gekregen en men nam de tijd om alles uit te leggen.

Pluspunten

Duidelijk opgezette website; artikelen zijn goed te beoordelen; Nikon D5600 gekocht, via de website; volgende dag geleverd; ook een goed gevoel dat er een fysieke winkel achter staat.

Nog niet gevonden; dit item is meestal pas relevant als er een geschil is/of garantie aanspraak gemaakt moet worden. Nog niet gebeurt, dus nog niet te beoordelen

Pluspunten

duidelijke uitleg, snelle verwerking. prettig dat jeook in winkel terecht kunt

Pluspunten

erg goede service en voorlichting in de winkel gehad, we kwamen met een hele andere camera thuis als waar we voor gingen kijken. ze nemen echt de tijd en moeite voor je!!! prima winkel erg tevreden.

Pluspunten

Goed geholpen in de winkel, verkoper neemt de tijd voor de klant. Zo de juiste keuze gemaakt. Vriendelijke bediening. Kleine korting gekregen.

Betalen met creditcard zou zonder toeslag moeten zijn. Vrij lange wachttijd voordat je aan de beurt bent.

Pluspunten

Bij het bestellen van mijn Nikon D4300 had ik geen kombinatie bestelt, Contact opgenomen met de klantenservice en na advies de rest van de kombinatie nagezonden. Sappho voor Kamera Expres

Pluspunten

's avonds bestellen, volgende dag in huis!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

er ging iets miss met mijn bestelling, maar ik werd heel goed geholpen aan de telefoon en per email door de klantenservice.

contact opnemen met de klant als er iets miss gaat en het ligt niet aan de klant, zodat de klant ook weet wat er aan de hand is met zijn/haar bestelling.

Pluspunten

Levering daags na bestelling conform afspraak.

Vreemd en vervelend dat beoordeling wordt gekoppeld aan verlengde garantie.

Pluspunten

Snel besteld en geleverd inclusief de gratis monopod en 5 euro email korting

Pluspunten

Ik werd in Superstore Rotterdam vriendelijk geholpen. Het personeel heeft erg veel kennis over de Camera's. Mijn wensen werden aangehoord en de medewerker gaf passende opties. zowel nieuwe, als occasion camera's. Ondanks dat het druk was werd ik snel te woord gestaan.

geen

Pluspunten

Geduldige verkoper en veel keuze

Actie 5 jaar garantie is niet duidelijk en omslachtig

Pluspunten

Goede prijs, snelle reactie per email bij vragen, alles was goed geregeld.

Pluspunten

Ik ben heel tevreden! Aardige mensen, en goed service!

Niks

Pluspunten

KameraExpress is een goede winkel, ik heb er mijn nieuwe camera gekocht, de medewerker nam ruimschoots de tijd voor de gedegen uitleg. zijn kennis van de camera was uitstekend en ik had het gevoel dat ik daardoor de juiste camera gekozen heb.

Bij drukte is de vestiging krap bemeten en is het wat onoverzichtelijk en moeilijk zien bij welke balie je moet zijn.

Pluspunten

Zeer behulpzaam, geen standaard verhaal wat afgedraaid wordt maar vakinhoudelijke kennis

Meer personeel achter de balie bij drukte

55 Essebaan

Capelle aan den ijssel 2908 LJ