Pluspunten

Nadat ik al veel op internet had rondgekeken, zag ik op een bepaald moment door de bomen het bos niet meer. Maar bij de Kamera Express superstore in Arnhem kon men in korte tijd de juiste camera voor mij vinden. Met heel veel vakkennis en een geweldige service!

zou ik niet weten

Pluspunten

Camera direct bezorgd, extra korting. Helemaal tevreden!

De mogelijkheid tot gratis extra garantie was een beetje verstopt op het factuur.

Pluspunten

Duidelijke website. Fijn dat je producten kunt vergelijken. 3 jaar geleden wat besteld en alles vlekkeloos verlopen, toen ook in de winkel geweest waar ik goed geholpen werd. Daarom nu weer de keus op dit bedrijf, weer goed geholpen! Alles de volgende dag in huis zoals beloofd is.

Nergens tegenaan gelopen.

Pluspunten

Prima en snelle levering

Pluspunten

Alle aandacht gehad bij het maken van keuze voor de camera, en deskundig advies.

Pluspunten

Luistert naar je wens. Demonstratie van div. camera's. Hierdoor maak je de goede keus van de camera die bij je past.

Bij drukte blijf je bij de kassa staan om geholpen te worden. Als bijv. bij binnenkomst een 'wachtnummer' getrokken wordt, heb je meer gelegenheid om de vitrines te bekijken en op zelfonderzoek wat te gaan bekijken. Je wordt dan ' geroepen ' als je aan de beurt bent. Zo zie je meer, van de nieuwere ontwikkelingen, dan waarvoor je misschien gekomen bent .=grotere klanttevredenheid

Pluspunten

Snel geholpen, goed advies, kennis van zaken

Pluspunten

Snelle levering en goede prijs/kwaliteit

Pluspunten

Prima levering, camera werkt prima. Geen opmerkingen

Pluspunten

Prima informatie, leuke aanbiedingen en snelle levering.

Pluspunten

prima website, scherpe prijzen en nette en snelle bezorging. Cameraspullen zaten stevig verpakt.

Pluspunten

Goed geholpen en geadviseerd.

Pluspunten

Snelle, vriendelijke service. Product op voorraad.

Pluspunten

Prima service nemen alle tijd voor goede voorlichting.

Pluspunten

kennis en goede prijzen

geen

Pluspunten

Prima service nemen alle tijd voor goede voorlichting. Afspraken worden altijd nagekomen.

Pluspunten

Vriendelijke bediening. Veel kennis van zaken. Grote stock. Vlug geholpen.

Pluspunten

Top bedrijf

Pluspunten

Zeer goed geholpen. En een zeer duidelijke uitleg en advies gehad. Zodat wij een goede keuze konden maken om de juiste type camera te kiezen. Top

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

- Kennis van producten - Fysieke winkels door heel Nederland - Laagste prijs garantie

- Prijs van camera's en lenzen is vaak hoger dan concurrenten, echter krijg je de camera wel mee voor de laagste prijs, als jij het zelf kan aantonen. Prijzen zijn dus niet up-to-date wat de 'laagste prijsgarantie' service niet ten goede komt. - Producten die in de winkel worden gekocht en retour worden gedaan, krijgen een tegoed bon, geen geld terug. Via internet krijg je echter wel je geld terug zoals wettelijk is vastgelegd (14 dagen bedenktijd).

Pluspunten

Ik werd vriendelijk geholpen. Vooraf had ik twee camera's op het oog. In de winkel waren beide camera's aanwezig en kon ik deze vasthouden. De deskundige medewerker kon mij het verschil tussen deze camera's uitleggen.

Pluspunten

Ongelofelijk groot assortiment wat ook nog scherp is geprijsd, na mijn keus te hebben gemaakt online de camera gereserveerd bij de Kamera-express shop te Arnhem. Hier kreeg ik direct per mail een bevestiging van dat de camera 24 uur gereserveerd zou worden. Daarna na de betreffende winkel van Kamera-express gegaan en mijn ogen uitgekeken aan al dat moois wat daar te koop is. Vervolgens ben ik door een van de verkopers op een bijzonder deskundige manier geholpen en heeft hij mij het nodige over de kamera verteld en al mijn vragen beantwoord, uiteraard heb ik de camera gekocht. Top zaak!

Pluspunten

- zeer ruime keus in camera's; - mooie prijzen voor goed product; - interessante acties; - snelle levering;

Heb ik geen. Ben zeer tevreden.

Pluspunten

afgelopen zaterdag de aankoop van de Nokin D3400 gedaan met 2 prachtige lenzen. Heel goed geholpen en prima advies gekregen.

nvt

55 Essebaan