Pluspunten

Zeer geduldig advies gekregen en netjes te woord gestaan. Goeie tips gekregen.

Wat lekkerdere koffie voor tijdens het wachten :-)

Pluspunten

snelle service goede prijs fijne medewerkers top geregeld via internet goed bereikbaar

geen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle service, openhouding aan de klanten.

Ik had laatst een nikon camera paar jaar terug gekocht, maar de registratie op de website was verkeerd. Heb voor wijziging gevraagt, maar de wijziging is niet besproken met de garatieplanner. Dat was wel jammer, achteraf ben ik er achter gekomen.

Pluspunten

Meerdere aankopen gedaan bij de winkels in Den Haag en Rotterdam en altijd erg vriendelijk en kundig te woord gestaan en geadviseerd. Blijf hier zeker terugkomen.

Pluspunten

Klantvriendelijk, duidelijk, goed bereikbaar en herkenbaar

Pluspunten

Goede uitleg voor beginners

Pluspunten

Veel aanbod. Goede hulp

Pluspunten

* Goede service * Kennis van zaken * Scherpe prijs * Organiseren fotocursussen / avonden

Pluspunten

Snelle levering, ik heb gebruik gemaakt van dezelfde dag bezorging. Keurig van alles op de hoogte gehouden en bezorgd binnen het aangegeven tijdstip

Pluspunten

Goede service; goede voorraad; goede bereikbaarheid

Geen; ik ben goed geholpen.

Pluspunten

Goed overzicht via de website welke videocamera waar in voorraad is waardoor je gericht naar een winkel kan. Personeel was vriendelijk (Rotterdam) en er werd (ondanks de drukte) moeite gedaan om een videospecialist vrij te maken om me te helpen. Kreeg voldoende tijd om vragen te stellen en apparaten te bekijken. Een nabestelling (tijdens de feestdagen) via de website werd keurig en tijdig afgeleverd.

Bij binnenkomst (Rotterdam) duidelijker maken dat je een nummertje moet trekken om geholpen te worden. Verder Prima.

Pluspunten

Vriendelijk, deskundig en behulpzaam personeel in de twee winkels waar ik wel eens kom (Capelle en Arnhem). Vlotte levering via de webshop: komen hun beloftes na. Is voor mij de referentiewinkel op foto gebied.

Pluspunten

Supersnelle, complete levering.

Geen verbeterpunten.

Pluspunten

Erg prettig geholpen door Niels. Met veel kennis geholpen om tot de, voor mij, juiste camera te komen.

Pluspunten

Bij de aanschaf van een camera in een filiaal (Den Haag) ben ik heel goed geholpen, goed advies, uitleg, het personeel heeft veel kennis.

Pluspunten

Was makkelijk te bestellen op de site en ondanks kerstdrukte toch volgende dag geleverd

Pluspunten

Woensdag 27 december 2017 een Nikon D7200 met een Nikon 18-200 mm objectief gekocht bij Kamera Express ( Foka ) in Rotterdam. Vakkundig en vriendelijk geholpen door de medewerker. Ben al jaren vaste klant bij deze zaak en kan hem van harte aanbevelen. Indien nodig wordt je ook keurig te woord gestaan door de klantenservice. Top zaak !!!

Pluspunten

Erg fijne winkel, ben goed geholpen ook al hadden ze mijn product niet op voorraad. Ook prima thuisbezorgservies. Zeker een aanrader!

Pluspunten

Je wordt perfect geholpen. En er is genoeg tijd om alles rustig uit te leggen ik ben erg blij met met nieuwe camera!

Pluspunten

prima uitleg bij aanschaf van de camera !

Pluspunten

Op de site van Kamera Express was voor mij goed en overzichtelijke informatie te vinden aan de hand waarvan ik mijn keuze voor een spiegelreflexcamera heb kunnen maken. Het is een CANON D6 mark ii geworden, met een 24-105 mm lens. Het bestelde kwam de volgende dag in goede staat aan en ik ben er meteen mee aan de slag kunnen gaan.

Pluspunten

snelle correcte levering. het product is zeer goed verpakt!!

Pluspunten

Snel geleverd, extra bonus in de vorm van 50 gratis foto's, gratis eenbeenstatief van Manfrotto en 5 jaar garantie i

geen

Pluspunten

Ter plekke is het mogelijk om de foto apparatuur uit te proberen. Deskundige adviezen. Prima service en laagste prijsgarantie!

Nog wat meer filialen, bezoekadressen voor Kamera Express zou fijn zijn.

55 Essebaan

Capelle aan den ijssel 2908 LJ