Pluspunten

Ik werd supergoed geholpen bij Kamera Express Kronenburg. Medewerkers namen de tijd om al mijn vragen te beantwoorden en gaven uitgebreide en relevante informatie, waardoor ik, nog steeds, erg tevreden ben met mijn aankoop.

Pluspunten

ruim aanbod, scherp geprijsd, veel op voorraad, dus je loopt met je aankoop de deur uit. Voldoende personeel, en ook nog eens met veel kennis van de producten, en ze nemen de tijd voor je.

Inruil onderhandelingen gaan wat klinisch, er wordt amper naar de producten gekeken, maar inruil gaat vanaf een lijst.

Pluspunten

Snelle levering en goede en kundige helpdesk. Omruilen geen probleem. Ook het winkelpersoneel in Groningen was erg behulpzaam.

Bij de aangeschafte bundel (Lumix DMC-GX80 + 3 lenzen) zat een te kleine cameratas. Na contact met de helpdesk was omruilen geen probleem. Ik zou adviseren de te kleine Manfrotto Amica 15W tas te wisselen voor een prima Thinktank Mirrorless Mover 20 als onderdeel van deze bundel.

Pluspunten

Ik heb al vaker bij Kamera Express gekocht en het is altijd goed bevallen. Deze keer een Panasonic Lumix FZ1000 + statief. Goede prijs en snelle levering. Het zal niet de laatste keer zijn dat ik hier heb besteld!

Pluspunten

ze geven heel goed advies en je mag alles uitproberen

Pluspunten

zeer goede hulp bij aankoop

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Gewoon terugbellen als beloofd. Chat lezen voordat men antwoord.

Pluspunten

Vakbekwaam en aardig personeel. Goede service en alles uit voorraad leverbaar.

Pluspunten

Ik heb de camera uitgezocht op internet en opgehaald in de winkel in Den Bosch. Daar werd ik voorzien van een aantal goede adviezen. Goede service en snelle bediening. Het bezoek aan de winkel geeft een meerwaarde.

Pluspunten

Goed te woord gestaan en prima advies gekregen

Pluspunten

Ruime sortering, prima service en duidelijke website, . Online de keuze gemaakt en opgehaald in de winkel in Rotterdam. daar werd ruim de tijd genomen en extra advies gegeven over bijvoorbeeld een statief en de aansluiting op het objectief. Heb nu al een paar dagen kunnen oefenen met de lens en ben dik tevreden!

er zijn niet zoveel parkeerplaatsen bij de winkel in Rotterdam.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prima uitleg, goede informatievoorziening. Snelle service.

Nummerautomaat bij drukte

Pluspunten

Goede prijs, groot assortiment en goede ondersteuning met chat functie

Pluspunten

Snel en goed geholpen. Goede informatie over voorraad via website.

Pluspunten

Snelle levering.

Retourtermijn zou wat ruimer kunnen.

blijf zo doorgaan

Pluspunten

Super goed geholpen, duidelijke uitleg ook aan de "leek" zoals ik ben. Ook de cursus zoals deze in de gratis giftbox zit is zeer verhelderend

Pluspunten

Goede website. Goede informatie in de winkel. Goede acties. Netjes, vriendelijk en betrokken geholpen in de winkel in Zwolle

Pluspunten

Perfecte service. Prijzen zeer concurrerend met andere aanbieders op internet, en deze ook in de winkel gelden.

Geen-. Prima bedrijf!

Pluspunten

deskundig personeel, zeer veel op voorraad. Prettig geholpen

geen

Pluspunten

Prima & vlugge service. Goeie prijs.

Pluspunten

Via Kamera Express heb ik al meerdere keren een aankoop gedaan, ook als professioneel fotograaf. Er wordt netjes op tijd geleverd, met goede service en prijzen. En ook in de winkel wordt er de tijd genomen voor prettig, en goed advies.

Pluspunten

- Enorm assortiment - Fijne website - Producten zijn scherp geprijsd - Goed geholpen in de winkel door deskundig personeel

- Geen

Pluspunten

Personeel geeft blijk van genoeg kennis te hebben van wat ze verkopen.Men neemt de tijd voor een degelijk advies, zodat je als klant alleen maar tevreden de winkel uit kan lopen.Kamera-express is zeker en aanrader om te bezoeken.

Pluspunten

Supper snelle levering

55 Essebaan

Capelle aan den ijssel 2908 LJ