Pluspunten

Ze krijgen van mij een 8+. Ze hebben er verstand van fotocameras. Vriendelijk personeel. biedenje gelijk een bakje koffie aan. En ook hebben ze het ook nog voor een mooi prijsje aan mij mee gedaan

Pluspunten

Het aanschaffen van mijn nieuwe camera ging snel en werd goed geholpen met het kiezen van de juiste accessoires

Pluspunten

Alle acties staan duidelijk op de website. Snelle levering. extra gift box silver edition erbij gekregen. Dit is onze eerste spiegel reflex camera. ligt fijn in de hand. Makkelijk in omgang. maakt zeer mooie product foto's. Voor een eerste camera is dit een hele goede leer camera.

Pluspunten

Zeker een aanrader om hier je cameraspullen te kopen. In de winkel hele fijne service en ook op de website is alles goed aangegeven.

Pluspunten

ruime keus . vak bekwaam personeel , nemen de tijd voor je

geef aan dacht aan je klanten ,leg die camera's rustig uit

Pluspunten

Vriendelijke verkoper , deed zich echt de moeite om mij de juiste keuze te Laten maken.

Pluspunten

Geweldige service

Pluspunten

heel vriendelijk personeel, neemt de tijd voor de klanten en is eerlijk over de producten. Voor mijn volgende camera ga ik hier zeker weer naar terug....erg te vrede !!!!

Pluspunten

mooie winkel. goed geïnformeerd personeel. nette bediening. leuke prijzen

Pluspunten

Ik heb m'n aankoop gedaan in het filiaal in Den Haag. Hierbij heb ik goed advies en voorlichting gekregen vwb m'n aankoop. Kom daar graag nog een keer terug.

Pluspunten

Deskundige uitleg in de winkel. Uitleg over verschillen met ander toestel dat ik overwoog. Product op voorraad.

Snellere afhandeling toezending verkeerde accu.

Pluspunten

Prima bedrijf niks op aan te merken. Keurig personeel en verstand van zaken.

Pluspunten

Aardig en geduldig uitgelegd over een product, neem de tijd en kan altijd langs komen voor een vraag

Pluspunten

Personeel heeft veel kennis en is zeer behulpzaam. Ruime keuze in alles fotografie.

Pluspunten

nette afhandeling. verkopers die weten wat ze doen. De klant goed inschatten en vriendelijk benaderen

Pluspunten

Gopro Hero 5 black gekocht. Prima en snel behandeld. Ruime zaak met veel keuze.

Neem ook credit cards aan zonder meteen de kosten door te berekenen, dat is niet meer van deze tijd en jullie zijn nog een van de weinigen.

Pluspunten

Goede uitleg over de aangekochte camera, tevens een prima advies om iets anders aan te schaffen als beginnende fotograaf. snelle service camera was niet voorradig echter de volgende dag kon ik het al ophalen.

Pluspunten

Prima geholpen! Verkoper nam ruim de tijd voor het geven van uitgebreide voorlichting bij aanschaf spiegelreflex camera en bijbehorende lens. Werd goed geluisterd naar wens van de klant.

Pluspunten

Op 24 november 2017 hebben wij een spiegelreflex bij Kamera Express in Capelle ad IJssel gekocht,. Het betreft hier de Nikon D 3400. Wij werden zeer vriendelijk en prettig geholpen door een van de medewerkers, goede en geduldige uitleg. Het is een prima toestel dat prachtige foto’s maakt.

Pluspunten

Duidelijke uitleg, niet opdringerig, Voor mij die van analoog video overgaat naar digitaal, duidelijk in doen en laten.

Mogelijk een demo model klaar staan. Stimuleerd iets meer ipv alles eerst in elkaar te zetten. Gelukkig had ik de tijd.

Pluspunten

Grote voorraad. Persoonlijk advies. klantvriendelijk.

Pluspunten

Altijd goed advies en ondanks drukte in de winkel wordt er voldoende tijd voor je genomen.

55 Essebaan

Capelle aan den ijssel 2908 LJ