Pluspunten

Ik gaf precies aan wat ik wou en de medewerker kwam met een goede deal aan. Verder ben ik heel goed geholpen en heb ik nog wst tips gehad.

Ik had de tweedehandse lens liever wel in een veilig hoesje gewild.

Pluspunten

Ik had op internet vier systeemcamera's met lenzen uitgezocht en ben met die informatie naar de winkel in Zwolle getogen. De vriendelijke verkoper liet me alle vier de camera's bevoelen en nam alle tijd om de voors en tegens van de verschillende camera's uit te leggen. Op basis daarvan een een weloverwogen keuze kunnen maken. De eerste foto's van de Panasonic LUMIX DMC-G80 zien er al goed uit. Dat beloofd wat.

Tijdens de uitleg door even te vragen of de klant misschien een kopje koffie wil.

Pluspunten

Duidelijke website, makkelijke optie om een artikel op te halen bij de winkel. Factuur per e-mail.

Pluspunten

persoonlijke benadering

Pluspunten

professionele medewerkers

Pluspunten

goed geholpen door medewerker.Mocht camera vasthouden veel info en alles duidelijk

toppie

Pluspunten

Deskundige service, plezierige behandeling

Pluspunten

Goede communicate, goede prijzen, kundig en vriendelijk personeel in de winkel (groningen)

Pluspunten

mooi inde buurt super goede uitleg van toestel en tijd voor de klant waar zie je dat nog vragen wat de klant wil

geen

Pluspunten

Wij zijn zeer goed geadviseerd bij de aankoop van een spiegelreflexcamera. We hadden al een voorkeur maar na het verkoopadvies en de bijbehorende argumentatie toch tegen een geringe meerprijs een dijk van een camera gekocht.

Pluspunten

betrouwbaar kwaliteit en op tijd leveren

Pluspunten

Deskundig personeel en het bedrijf heeft een profesionele uitstraling. Altijd goede aanbiedingen in elke categorie camera's.

Pluspunten

Breed assortiment. Heldere informatie. Goede adviezen.

Pluspunten

goede service

Pluspunten

Kamera Express.nl is een prima winkel, behulpzame mensen als je belt voor informatie en komen afspraken na over de bezorging! Ik kan iedereen aanraden om bij deze winkel zorgeloos te bestellen!

Pluspunten

Fantastisch personeel, groot assortiment en eerlijk advies.

Pluspunten

De deur ging al voor me open, voordat het tijd was, omdat ze me aan zagen komen. Na een duidelijke productuitleg onder het genot van een lekker bakje koffie de aankoop gedaan. Geen spijt gehad. Vriendelijk personeel dat de tijd voor je neemt, en weet waarover ze praten.

Niet dat ik weet. Ga zo door.

Pluspunten

Vriendelijk personeel met goede adviezen. Veel scherpe aanbiedingen.

nvt

Pluspunten

Ik ben zeer deskundig en snel geholpen bij KameraExpress in Utrecht. Het personeel is zeer deskundig!

Wellicht de bewegwijzering naar de winkel

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle service, goed bereikbaar, vragen worden snel beantwoord en problemen snel opgelost!

Aan de telefoon had ik een verkeerd advies ontvangen over een passende adapter voor mijn statief, wellicht had er beter doorgevraagd kunnen worden zodat er geen verkeerde bestelling geplaatst had hoeven worden.

Pluspunten

Kamera Express reageert via de chat zeer snel op vragen. De medewerkers in de superstore in Groningen zijn zeer klantvriendelijk en zijn deskundig. Ze denken actief met de klant mee!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Toegankelijk, vlot en behulpzaam personeel. Snelle service, ruilen geen probleem.

Bij binnenkomst in de vestiging in Arnhem gaf ik aan vrijblijvend een reservering gedaan te hebben voor een Olympus systeemcamera en een passende macrolens. De eerste vraag die mij gesteld werd was of ik ook van plan was om deze vandaag nog aan te schaffen want dan wist de verkoper wat hem te doen stond. Dit vond ik een ongemakkelijke vraag die ik niet als klantvriendelijk ervaar en er in mijn beleving bij binnenkomst niet toe doet. Dat kan anders.

Pluspunten

Altijd weer keurige levering voor een goede prijs.

Pluspunten

Goede uitleg en service

Nvt

55 Essebaan