Pluspunten

snelle levering, goede verpakking

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ruim assortiment. Heel goede service.

Slechte interne communicatie mbt tot specifieke bestelling.

Pluspunten

Men staat in Zwolle gelijk voor je klaar. Vaak weten ze ook wat ik bedoel als ik een idee heb.

Je kijkt je ogen uit wat zal er dan moeten veranderd worden.

Pluspunten

Snelle en perfecte levering

Pluspunten

Snelle afhandeling ('s-avonds besteld, volgende dag al in huis)en interessante acties

Gevraagd om een melding wanneer product weer op voorraad zou zijn maar deze helaas niet ontvangen.

Pluspunten

goed advies

Pluspunten

Heel goed persoonlijk advies, vriendelijk en kundig.

Pluspunten

Wij hebben paar weken geleden een camera gekocht bij Kamera Express. Onze ervaring was echt verrassend positief. Niet dat wij van iets negatiefs uit gingen maar de meeste verkopers doen gewoon geen moeite meer om je bij je keuze te helpen. Maar deze verkoper heeft zich echt de tijd genomen om naar onze wensen te luisteren (wij waren zeker langer dan 1uur met hem aan het praten), gaf ons advies, kwam met punten waar we over moeten nadenken bij de soort foto’s die wij willen maken, wat voor extra’s mogelijk zijn en zo verder. Omdat het een dure aankoop zou worden wilden wij ook wat camera’s in actie zien, ook dit was geen probleem. Gezien het feit dat mijn man en ik echt geen kennis hebben van camera’s of professionele foto’s maken, hebben wij aan dat lange gesprek echt wat aan gehad. Bedankt ervoor en ga zo door met goede klanten service, want wij stellen dit echt op prijs!

Pluspunten

Klantvriendelijk, goede bereikbaarheid mbt klantenservice, goed geholpen in de winkel.

Camera's staan niet allemaal in de winkel zelf. Ook is er geen mogelijkheid om de producten te testen, want er mag geen enkele foto met de camera gemaakt worden.

Pluspunten

Snelle levering en goede product omschrijving

geen.

Pluspunten

Ik heb op "black friday" een camera besteld bij Kamera Express en de volgende dag had ik mijn bestelling in huis. Goede en snelle levering dat vind ik belangrijk. Ook de informatie die ik kon vinden op internet over de camera's die ik via Kamera express kon kopen was goed en juist. Korom erg tevreden en goede service.

Pluspunten

Prettige winkel. Goede site. Je kunt zowel online bestellen, als in een van de stores. In de store krijg je een goede voorlichting over het product.

geen punten te melden

Pluspunten

Alle medewerkers zijn zeer deskundig, leggen alles geduldig uit en uiterst klantvriendelijk

Pluspunten

Mijn eerste camera hier gekocht. De medewerker in de winkel nam ruim de tijd voor ons en legde alles rustig uit. Ik ben erg blij met de camera!

Pluspunten

perfecte service, voor 22:59 besteld en inderdaad de volgende dag in huis. plus 5 jaar garantie.

Pluspunten

Zeer vriendelijk met veel geduld geholpen met de aankoop van een Sigma 150-600mm F/5-6.3 DG OS HSM Contemporary Canon objectief. De medewerker nam alle tijd om ons uitleg te geven en onze vragen te beantwoorden. In het vervolg is dit een winkel waar we zeker naar terug gaan voor uitleg en/of aanschaf.

Pluspunten

Heb een Sony systeemcamera gekocht. Voor zo'n aankoop geef ik de voorkeur aan een winkel waar je persoonlijk geholpen wordt. De vrouw die me te woord stond ging de 'Sony-specialist' erbij halen. Met alle geduld en toewijding en veel kennis van zaken zijn we ruim een uur bezig geweest om tot mijn keuze te komen. Ik ben zeer tevreden over Kamera Express

Pluspunten

Snelle en correcte levering. Toestel naar verwachting.

geen

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

In snel verlopen is KE excellent maar owee als je een gekocht en betaald artikel retourneert dan laten ze je wekenlang op je geld wachten!

Betaal de kooprijs net zo snel terug als een artikel geleverd wordt.

Pluspunten

Snelle hulp, scherpe prijs

Pluspunten

Product in de avond besteld en volgende dag in huis! Snelle en goeie service!

Pluspunten

Vlotte "can do" service in de winkel. Online ondersteuning tot een gat in de nacht.

technische kennis van de medewerkers is soms beperkt tot een niche (vb. verkoper wist niet wat "Velvia" of "Provia" is)

Pluspunten

Goede service, duidelijke uitleg en persoonlijke benadering ondanks drukte!

Pluspunten

Goede service en perfecte levering !

55 Essebaan

Capelle aan den ijssel 2908 LJ