Pluspunten

Prima geholpen in deze winkel bij de aanschaf van Sony systeemcamera. Had eerst via Black Fridaydeal online een A7 kit gekocht. Daarna nog A7II met 16-35 lens. Allen met cashback-deal. Dit laatste gaf bij aanmelding bij Sony een probleem bij de tweede camera. In de winkel waren ze echter zeer behulpzaam om dit probleem mee op te lossen. Fijne service.

Zorgen dat er demomodellen zijn om te gebruiken. Nu mocht de camera niet aan, omdat deze dan ' gebruikt' zou zijn. Geeft niet echt de mogelijkheid om een en ander uit te proberen.

Pluspunten

Na bestelling werd het product snel geleverd

Pluspunten

Ik heb een systeemcamera gekocht met 3 lenzen en nog wat accessoires. Had hier veel vragen over en ben in de winkel in Arnhem perfect geholpen. De verkoper nam ruim de tijd om mij van advies te voorzien. Ook de service is prima: ik kon daags tevoren de camera en lenzen reeds vrijblijvend reserveren zodat ik in ieder geval niet voor niets zou komen. Ze geven een laagste prijs garantie. Ik had mijn huiswerk gedaan en vond voor bijna alles op internet een lagere prijs. Die werd zonder morren berekend! Aanrader.....

geen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vriendelijk geholpen. Ik had zelf al voorwerk gedaan en was uitgekomen op een canon 50mm f1.8 stm. In de winkel heb ik nagevraagd of er nog een actie op de lens van toepassing was. De garantie was te verlengen van 2 naar 5 jaar door het invullen van een review. Thuisgekomen bleek dit echter niet te gelden voor de 50mm. Op dit punt helaas verkeerde voorlichting.

Jammer dat niet de juiste voorlichting gegeven wer over de garantieverlenging.

Pluspunten

Zeer snelle levering! Alles keurig verpakt. 5 jaar garantie op mijn fotocamera, ipv de standaard 2 jaar.

Pluspunten

De verkoper neemt de tijd. Hij luistert goed naar je wensen, begrijpt deze en geeft een passend advies. Is vriendelijk en correct, zonder spoor van een vervelende verkooptactiek. Heeft grote kennis van zaken over de producten die hij verkoopt.

Ga zo door!

Pluspunten

Vakkundige verkoper met duidelijke informatie

Demomogelijkheden camera's en objectieven

Pluspunten

Zeersnelle levering (4 dagen na bestellen), ondanks dat de camera in eerste instantie niet voorradig was. Ik werd dagelijks door de klantenservice via e-mail op de hoogte gehouden van de stand van mijn bestelling.

Pluspunten

Prima service, goed geholpen en duidelijke uitleg over het materiaal!

Pluspunten

Zoals altijd in de winkel geholpen door vriendelijk en deskundig personeel.

Pluspunten

Snel verzenden Goed advies

Pluspunten

Al een tijdje was ik op zoek naar een camera die geweldig is in filmen en fotografie. Op internet kon ik hier niet de gewenste informatie over vinden en daarom ben ik naar de winkel van Kamera Express gegaan. In de winkel werd ik erg hartelijk ontvangen en kreeg ik veel uitleg over welke camera het beste aansloot op mijn wensen. Ik ben hiervoor in meerdere winkels geweest, maar dit was de eerst winkel die echt de tijd nam om naar me te luisteren. Ik ben helemaal blij met mijn camera en met de services!

Pluspunten

Snelle levering, snelle reactie op vragen via de mail.

Pluspunten

Op de site is veel en duidelijk informatie te vinden over de producten en de levering is supersnel.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ze weten veel over hun producten

Meer personeel zodat je sneller geholpen word

Pluspunten

Goed geholpen door vriendelijk personeel, die alle tijd neemt voor jou en je vragen.

Pluspunten

Uitstekende service en ruilt ook je oude app voor een fatsoenlijke prijs in. Zeer tevreden over de winkel in Amsterdam.

Pluspunten

Uitgebreid assortiment en snelle levering. Prima blackfriday actie.

5 jaar garantie geldt alleen na in schrijven van een review.

Pluspunten

Deskundig personeel, super snelle levering, perfect verpakt!

geen

Pluspunten

3 jaar extra garantie tov de concurrenten. Snelle levering. Concurrerende prijzen.

Pluspunten

Goed en eerlijk advies in de winkel bij de aankoop van mijn nieuwe camera. Ik koop voortaan mijn camera-apparatuur bij Kamera Express.

Pluspunten

Standaard apparatuur tegen een aantrekkelijke prijs.

geen idee.

Pluspunten

s`Avonds besteld en mijn Camera al de volgende dag in huis, geleverde product ziet er keurig uit. Ook mijn eerdere ervaring in de winkel in Capelle aan de IJssel hebben bijgedragen dat ik nu online mijn camera hebt besteld. ondanks de drukte nemen ze echt de tijd voor je.

Geen.

Pluspunten

afspraak is afspraak, goede prijs en zelfs service in het weekend, medewerkers met aandacht voor produkt en wens klant

Pluspunten

Kamera Express.nl heeft een duidelijke en overzichtelijke website en levert snel en netjes. De levering is goed verpakt en de hele bestelling wordt in 1 x geleverd.

55 Essebaan

Capelle aan den ijssel 2908 LJ