Pluspunten
Na een uitvoerige zoektocht op zowel de websites van de fabrikant, DPreview en youtube waarbij ik gekeken heb naar unboxing/reviews, gekozen om naar de fysieke winkel Kamera-Express te gaan in Groningen. Zij hebben deze tassen op voorraad en bijbehorende ICU's. Niets in prettiger dan het product in handen te hebben en te zien hoe uitgebreid en kwalitatief goed deze tassen in elkaar zitten!
Bent u bijvoorbeeld een fan van Osprey rugzakken, dan is F-Stop de perfecte camera -/rugzak. Materialen, constructie, bescherming en functionaliteit is echt topklasse! Dit geeft vertrouwen voor je kostbare body en objectieven. F-Stop wint voor mij persoonlijk de strijd met Mindshiftgear, Wandrd backpack, Lowepro en compagnon bags.
Uiteindelijk heb ik gekozen voor de Tilopa tov de Ajna. De verschillen zitten in het gevoel van robuustheid. Dikkere polstering, extra dik frontpanel etc. Net even extra. Terwijl dit geen extra ballast of grootte tot gevolg heeft. De 10L extra is op het oog niet zichtbaar.
Uiteindelijk ben ik 4-5x in de winkel geweest om advies voor zowel een Sony fullframe als voor de TIlopa rugzak. Iedere keer even vriendelijk en gingen ze de uitdaging aan om mij antwoord te geven op nieuwe vragen en afwegingen om wel of niet voor een product te kiezen! Heel erg prettig!
Als ik nieuwe producten nodig heb -- Kamera - Express dus.
VerbeterpuntenIk heb geen opmerkingen