Pluspunten

Je wordt snel geholpen, mooie ruime winkel. Groot assortiment

Pluspunten

Netjes geholpen, verstand van de producten die ze verkopen

Pluspunten

Drukte in de winkel op 2 december. Snel aan de beurt . Advies op maat en de verkoper nam alle tijd voor, met goede uitleg.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Deskundige voorlichting, breed assortiment en snelle service

Pluspunten

Werd netjes geholpen.

Pluspunten

Behulpzaam, veel informatie, professioneel

Vaak druk

Pluspunten

- Kennis van zaken - Goed geholpen - Meedenkend - Flexibel - Heerlijke koffie

- Niks opvallends wat ik als negatief zou ervaren

Pluspunten

Men is altijd bereid om je van advies te voorzien. Ook als je op dat moment nog geen aankoop doet. Er is veel keuze in artikelen. De winkels zijn ruim, rustig en overzichtelijk.

Zorgen dat het personeel nog meer op de hoogte is van de producten.

Pluspunten

Goede en deskundige service

Pluspunten

voldoende assortiment, vakkundig personeel

Pluspunten

Goede hulp, goede uitleg, uitstekende concurrerende prijzen!

geen

Pluspunten

We werden erg goed geholpen met de aanschaf van onze eerste systeemcamera. De medewerkers beschikken over veel kennis, zijn erg vriendelijk, en we kregen goed advies. Daarnaast garandeert het bedrijf ook nog eens de laagste prijs!

Pluspunten

Weten waar ze over praten, hebben kennis van de producten waardoor je optimaal geholpen kan worden

Pluspunten

Het product was in eerste instantie niet op voorraad, ik ontving een e-mail wanneer dit wel weer het geval was. Snelle levering; 's avonds besteld, de volgende dag in huis. Prettig om naar een "fysieke" winkel te kunnen bij eventuele vragen of problemen. Scherpe prijzen. Vanwege samenwerking met tv-programma leuke extra's gekregen bij mijn bestelling.

Ik ontving de body in een "kitverpakking" (waar het objectief uitgehaald was), waardoor ik in eerste instantie dacht dat het verkeerde product was verstuurd. Hoewel ik snel zag dat het toch klopte, wellicht vooraf informeren of op de website weergeven.

Pluspunten

Snelle en vakkundige service

Pluspunten

In alle rust en zonder dat de verkoper opdringerig werd kreeg ik als leek een zeer goede uitleg

Pluspunten

Grote mooie winkel, Vriendelijk personeel. Duidelijke uitleg en goed advies.

Pluspunten

Via de website een Nikon D3300 kit gereseveerd,lag de volgende dag al klaar in Leeuwarden. Zeer vlot en deskundig geholpen voor een scherpe prijs.

Pluspunten

Al regelmatig besteld bij Kamera Express waarbij verzending en levering tot volle tevredenheid had. Ook de superstore in Rotterdam eens bezocht. Nu is er ook een superstore in Arnhem en omdat deze dichterbij is voor mij, dit keer hier naar toe gegaan. Uitstekend advies gekregen en een aanschaf gedaan die waarschijnlijk tot volle tevredenheid zal zijn. Ideaal dat je vooraf vrijblijvend kunt het artikel kunt reserveren dat je denkt te zullen gaan kopen. Zo kom je niet voor niets. Al regelmatig besteld bij Kamera Express waarbij verzending en levering tot volle tevredenheid had. Ook de superstore in Rotterdam eens bezocht. Nu is er ook een superstore in Arnhem en omdat deze dichterbij is voor mij, dit keer hier naar toe gegaan. Uitstekend advies gekregen en een aanschaf gedaan die waarschijnlijk tot volle tevredenheid zal zijn. Ideaal dat je vooraf vrijblijvend kunt het artikel kunt reserveren dat je denkt te zullen gaan kopen. Zo kom je niet voor niets.

Pluspunten

Pluspunten

Nemen ruim de tijd voor je, luisteren wat je wensen zijn en geven goed advies.

zo doorgaan

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede klantenservice Leuke acties (zoals Giftbox Gold t.w.v. €525,-) bij aankoop van een DSLR

Camerabody (sale canon 6D) werd geleverd in 'White Box' hoewel dit niet aangegeven stond op de website. Na bellen kon ik dit zonder problemen omruilen tegen originele doos.

Pluspunten

Sávonds besteld, volgende dag in huis! 5 jaar garantie is helemaal top, op een Nikon a900

zou het niet weten!

Pluspunten

Overzichtelijk productaanbod. De medewerker had duidelijk verstand van zaken. Vakkennis zeer groot. Daarnaast vriendelijk en correct. Gaf tevens tips en adviezen voor actuele en toekomstige zaken met betrekking tot het product.

Een "bundelkorting" van € 9,99 op een totaalprijs van ruim € 2.200,- euro is in mijn opzien zeer karig. Geef fatsoenlijke korting of geef gratis een product weg of doe helemaal niks. Dit komt een beetje armoedig over...

55 Essebaan

Capelle aan den ijssel 2908 LJ