Pluspunten

Goede kwaliteit producten en de medewerkers weten waar ze over praten. Medewerkers hebben veel verstand van de producten en weten welke eigenschappen en kwaliteiten de producten hebben.

geen verbeterpunten gevonden

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vriendelijke klantbehandeling neemt uitgebreid tijd voor het beantwoorden van vragen.

Pluspunten

Stabiele winkel, breed keten. Zeer breed aanbod. Hulpvaardig en bekwaam personeel. Gunstig gelegen.

Pluspunten

Nemen de tijd voor je en weten waar ze het over hebben!

Pluspunten

Altijd goede service. Ruim assortiment. Duidelijke website

Pluspunten

goede voorraad, efficiente bediening, snelle afhandeling!

Pluspunten

Veel expertise, veel producten.

Door het helpen bij de counters voelt het wel een beetje dat je snel weer weg moet zijn.

Pluspunten

In de superstore in Groningen geweest , 2 uur uitleg gehad , goede keus kunnen maken, nu superblij met mijn canon 80d

Pluspunten

Snelle levering en goede prijs

Pluspunten

Zeer klantvriendelijk

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Panasonic videocamera (HC-X1) gekocht bij Kamera Express. Na eerst een camera te hebben gekocht, die niet voldeed aan mijn verwachtingen, werd er zonder slag of stoot omgeruild. Website helder, (leverings)afspraken goed nagekomen.

Klantenservice (telefonisch) erg gehaast en weinig "oor" voor opmerkingen. Dit kan beter. En de "scheiding" tussen webwinkel en winkel, was wat vaag voor mij, voor wat betreft (wettelijke) kopersbescherming.

Pluspunten

Snelle levering en objectief was op voorraad terwijl dat bij de meeste andere winkels niet zo was

Pluspunten

Op 27-11-2017 via de webshop mijn bestelling gedaan en de volgende dag in huis.

Pluspunten

Goede en vlotte service, Vakkundige medewerkers. Veel producten ook daadwerkelijk op voorraad.

Pluspunten

Snel, goed service

Pluspunten

Verkopers aardig en professioneel.

Geen , ga zo door

Pluspunten

prettige begrijpelijke uitleg, men neemt de tijd aantrekkelijke productprijs

geen

Pluspunten

vertsand van zaken en aandacht voor de klant

bereikbaarheid

Pluspunten

Gratis parkeren voor de deur van de zaak. Ik werd snel geholpen. De verkoper was geduldig terzake kundig. Er is koffie aangeboden.

Pluspunten

Een fijne Canoncamera EOS 1300D met mooie objectieven voor een redelijke prijs. Makkelijk om te gebruiken en dus uitstekend als 'instapmodel" voor de beginnende, maar ook de meer ervaren fotograaf. Door de twee objectieven 18-55 en 75-300 mm heb je een groot bereik en kun je mooi inzoomen. Het overbrengen van beelden naar je computer is in eerste instantie niet zo makkelijk; je moet de gebruiksaanwijzing dan ook telkens (opnieuw) raadplegen. De levering was binnen een dag.

Pluspunten

duidelijke website, vlotte levering, concurrerende prijs met als extra voordeel 5 jaar garantie.

geen

Pluspunten

I purchased my first DSLR camera from kamera express. The person attending me at the store in Den Haag was very kind. He could answer all my questions related to the camera and lens. He seemed unbiased to any of the products in his store irrespective of the price and provided me with lot of information to make a well informed decision about my purchase. They have good knowledge about photography and very good advice if you are a beginner.

Pluspunten

Veel kennis, prima geholpen, goede service en scherpe prijzen.

Pluspunten

Goed advies gekregen bij de aankoop van mijn Fujifilm X-T2 camera en Fujinon lens 2,8/4.0 18-55mm, waar ik heel blij mee ben. Koffie was gratis en ook nog een hoge korting gekregen vanwege cyber monday.

Ik miste een vitrine waar ik al van tevoren de toestellen kon bekijken. Dit werd heel goed opgelost toen ik de voorkeur aangaf voor 3 verschillende type Fujifilm camera's door deze uit het magazijn te halen, zodat ik ze ook fysiek kon bekijken. Mijn aangekocht exemplaar kwam uit een gesealde doos.

Pluspunten

Extremely friendly service. Knowledgeable staff and perfect prices. Great range too I would highly recommend this shop

More spotting scopes and binoculars would be great.

55 Essebaan

Capelle aan den ijssel 2908 LJ