Pluspunten

Zeer goede service. Medewerkers nemen de tijd om alles goed uit te leggen, zelfs als het erg druk is in de winkel. Tevens zijn de medewerkers erg vriendelijk en behulpzaam.

Pluspunten

Ik ging voor een Nikon spiegelreflex camera naar de winkel in Eindhoven en vertrok met een Olympus systeemcamera. De vrouw die mij hielp stelde de juiste vragen, was kritisch en had veel kennis waardoor ik met een goed gevoel en een fantastische camera de deur weer uit ging.

Niets

Pluspunten

Goede uitleg bij vragen en een breed aanbod van camera's.

Pluspunten

Goede Prijs Snel thuis

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Website overzichtelijk en goede informatie Snelle bezorging

Online bestellen gaat goed, bezorging niet naar verwachting. Objectief die ik heb besteld zat in een normale doos, dus niet in doos van het merk, gebruiksaanwijzing en overige zaken ontbreken

Pluspunten

Vriendelijk personeel die alle tijd nemen om je goed te informeren over hetgeen je aan wil schaffen. En je verschillende dingen laat zien wat misschien ook wel handig is.

Heel veel aanbiedingen waardoor het geheel wat onoverzichtelijk werd.

Pluspunten

zeer vakkundige en vriendelijke verkopers ruilen geen probleem

Pluspunten

Goede uitleg en begeleiding bij aankoop. Goed geluisterd naar mijn wensen en hierin geholpen passend product te vinden.

Pluspunten

Goede vriendelijk service in zowel winkel als telefonisch als via de chat.

geen

Pluspunten

zeer goede ontvangst - voldoende uitleg over objectief

Pluspunten

Duidelijke website. Snelle levering, weliswaar een dag later dan beloofd, maar dat werd veroorzaakt door (sinterklaas)drukte bij Post.nl

Pluspunten

Ik heb nu voor de tweede keer een produckt gekocht bij Kamera express namelijk een video camera van Sony de HDR-CX 450. De service is pefect je moet niet denken dat je binnen 15 min. weer buiten staat want dat lukt toch niet omdat de uitleg gewoon top is.Alles wordt goed en duidelijk uitgelegt Fijne medewerkers die weten waar ze het over hebben en waar nodig aanbevelingen doen.

geen ,zo doorgaan.

Pluspunten

snelle verzending,goede communicatie

Pluspunten

Uitstekend geholpen door medewerker. Lens dat ik wilde was net uitverkocht, maar verkoper heeft meteen on-line geregeld dat deze nageleverd werd.

Het zou handig zijn als er op de website bij voorraad aangegeven wordt hoeveel er in desbetreffende winkel op voorraad is, dan weet je van te voren of het zin heeft om vanuit Schagen naar Amsterdam te rijden.

Pluspunten

Snelle levering, coole camera met veel mogelijkheden

op dit moment geen

Pluspunten

grote sortering vakkennis bij het personeel in de winkel

actiekorting zelf regelen

Pluspunten

Goede service, rustige uitleg. Duidelijke ruime showroom (Utrecht).

Pluspunten

Groot aanbod, goede prijs en deskundig personeel.

Pluspunten

Mijn camera is na bestelling snel ontvangen. Prima service.

geen

Pluspunten

Heb een Sony camera A7RII gekocht door het dynamische bereik van de full-frame sensor, de in body stabilisatie werkt super! Daarbij bied Sony nu professionele ondersteuning en de kreeg ik bij de Kamera Express 5 jaar garantie. Buiten dat om was de Kamera Express gewoon de scherpst geprijsde . Ik haal mijn spullen als fotograaf daar al jaren en mijn vader ook. De medewerkers staan altijd voor je klaar en je vriendelijk te woord. Ze denken met je mee en komen met oplossingen.

Ga zo door!

Pluspunten

Zeer uitgebreid assortiment. Scherpe prijzen waaronder uitgebreide keuze uit diverse kitsamenstellingen. Duidelijke product afbeeldingen en omschrijvingen. Met betrekking tot aanschaf Canon 80D eerst contact gehad met Klantenservice en ondanks de Blackfriday drukte, stonden zij mij geduldig te woord om al mijn vragen te beantwoorden met name om geschikte lens te vinden met betrekking tot videofunctie. Uiteindelijk mijn bestelling geplaatst en afgehaald in de store te Arnhem. Ik kwam tegen sluitingstijd en aangezien ik op de valreep toch nog een aantal vragen had , waren zij super behulpzaam en werd de tijd genomen om mij te adviseren. Zeer tevreden!

Pluspunten

Goede, overzichtelijke opbouw van de site Veel en duidelijke informatie over de producten op de productpagina's

Pluspunten

vakbekwame en vriendelijke mensen, ruim assortiment, winkel makkelijk bereikbaar.

Pluspunten

Kamera Express heeft een prima service, snelle levering en kennis van zaken! Ik ben al vele jaren klant en eigenlijk nooit teleurgesteld. Prettig is dat er nu ook winkels zijn die meer in de buurt liggen.

Winkel in Amersfoort :)

55 Essebaan