Pluspunten
Heel erg goed geholpen afgelopen zaterdag in Arnhem. Heel deskundige dame achter de balie die van alle toestellen die wij hebben bekeken ook wist hoe ze werkten en wat de voor- en nadelen zijn. Zeer tevreden over Kamera Express.
Pluspunten
Vandaag onze eerste spiegelreflex camera kocht in Eindhoven. Na veel uitleg te hebben gehad van Cristina en na een aantal opties besproken te hebben zijn we uitgekomen bij de Canon 750D. Met een camera en paar lenzen rijker zijn we met een volle tas en tevreden gevoel naar huis gegaan. Super uitleg en begeleiding.
VerbeterpuntenOp dit moment geen verbeterpunten.
Op zaterdag 25 november 2017 ging ik met een goed gevoel richting de de winkel om een Canon 80D + EF-S 18-135mm IS nano USM aan te schaffen. Bij binnenkomst werd ik gelijk aangesproken en geholpen. Aan de balie wordt mij de informatie verteld, wat de verkoper van zijn scherm afleest wat op de website staat. Helaas bleek het artikel (de body) wat ik wilde niet op voorraad in de winkel te zijn, maar wel in het nabijgelegen magazijn. De verkoper gaf aan dat het ongeveer 10-15 minuten zal duren voordat de body zou worden afgeleverd. Net nadat de verkoper zijn order de deur uit had gedaan, kwam hij erachter dat het 'cadeaupakket Silver' niet op voorraad was in de winkel, maar wel in het nabijgelegen magazijn. De verkoper gaf aan dat dit pakket nagestuurd kon worden (woonadres). Ik gaf aan dat ik wel even wilde wachten op het Silver pakket en dat hij een order mocht plaatsen. Tevergeefs, want de verkoper vond het makkelijker om het cadeaupakket na te sturen, dan opnieuw een order aan te maken voor het cadeaupakket. Na 40 minuten werd de body afgeleverd in een doos van ''Canon 80D + EF-S 18-55 IS STM kit'', alleen zonder de kit. Tot mijn grote verbazing kwam er onder de toonbank een EF-S 18-135 IS nano USM in een plastic zakje tevoorschijn, welke na het afrekenen los in de tas werd meegegeven. Verbouwereerd liep ik de deur uit. Het goede gevoel waarmee ik de winkel binnenstapte was in de tussentijd helemaal verdwenen.
Pluspunten
snelle en goede service.
Pluspunten
De sint die zat te denken, wat hij mij nu toch zou schenken. Een kaartje voor een opera? Of toch een nieuwe camera? De keuze was snel gemaakt en zwarte piet werd uit zijn droom ontwaakt. Piet moest toen zowaar op pad en nam een kijkje in elk weekblad. Sony, Panasonic, Fuji, Nikon, maar toch ook een echte Canon? Ja, die 77D moest hem worden. Dus Piet nam een kijkje op alle aanplakborden! Plots toch die aanbieding van Kamera-Express, dat waren vast mythes. Hij besloot het erop te wagen en ging eens goed koopjesjagen. De verkoper nam eens een kijkje in het grote aanbiedingenboek, nou dat bleek geen lariekoek! Met nog wat leuke extra’s op het boodschappenlijstje, kon hij nu weer nieuwe foto’s maken voor in het fotolijstje. Een kit met een extra lens, dat bleek toch echt zijn ware wens! Die wens kwam nu volkomen uit, dat is dan ook waarmee ik deze review verhaal afsluit.
VerbeterpuntenPiet zocht zich helemaal lam, dat was de enige moeilijkheid die Zwarte Piet tegenkwam. Hoe werkte nou die Cashback van Canon? Dat was bijna net zo ingewikkeld als de derde wet van Newton. Op welke link moest hij nu toch klikken, om zich aan de wensen van Canon te schikken? Een cashback op de body, maar ook een op de lens bleek geen makkie. Na veel zoeken en zwegen, besloot hij de chat raad te plegen. Zij stuurden hem een link, maar warempel daar verdween zijn schmink! Het was de juiste hit en toen kreeg Piet toch nog de cashback op zijn nieuwe kit. Een (eigenlijk makkelijke) zoektocht werd afgesloten, onder het genot van wat pepernoten!
Pluspunten
snelle levering en zeer netjes verpakt. website is netjes en overzichtelijk met goede informatie.
Verbeterpuntengeen.
Pluspunten
Mooie overzichtelijke winkel en de medewerkers hadden kennis van zaken.
Pluspunten
Zeer goede service Snelle levering snelle en correcte behandeling bij contact klantendienst Zowel webshop als winkel (Antwerpen) aan te raden.
VerbeterpuntenMaak promo's duidelijker op site.
Pluspunten
klantvriendelijk professioneel
Verbeterpuntenvermelden dat het 4 tot 6 weken duiurt voordat de klant het garantie certificaat krijgt
Pluspunten
Een simpel en makkelijk bedrijf. Snelle levering en goede acties.
Pluspunten
Prettig contact ,zowel via de jongens van de chat, als wel de bediening in een van de filialen. Beide hebben kennis van zaken en geven je het gevoel dat je er als klant toe doet.
VerbeterpuntenOp Black Friday niet dat beloven wat door de drukte niet waar te maken is.
Pluspunten
Hele goede uitleg, nemen echt de tijd voor de klant.
Pluspunten
Goed advies, fijn meegedacht en snapte wat ik wilde.
VerbeterpuntenAlles lijkt in de actie/aanbieding te zijn, beetje onrustig.
Pluspunten
Ik zocht een camera en wilde hier meer informatie over.verkoper wist dat ik voor de informatie kwam, maar toch liet hij elke camera zien. Ik kreeg een duidelijke uitleg en ze lieten resultaten van foto's zien. Ze zijn betrouwbaar en vriendelijk waardoor ik ook de keuze heb gemaakt om de camera te kopen.
Pluspunten
The service is very good and the guys know what they talk about. From all the times I have been there, only once they didn't have what I wanted to buy, so they sent the order and it arrived at the store just a week later. I always find a place to park my car in front of the store or in the next street, which is great when you have bought big equipment.
VerbeterpuntenI'd love it if they could also rent some material.
Pluspunten
Inhoudelijke informatie, vriendelijk en goede uitleg van de diverse functies
Verbeterpuntenreserveren van camera alleen per internet mogelijk. Telefonisch wordt verwezen naar Internet. En per product dus voor de lens en voor de body
Pluspunten
Een goede snelle service, met prettige verkoop medewerkers.
Pluspunten
Laagste prijs garantie bij Kamera-Express is ook echt laagste prijs garantie. Ik had een camera bij een andere aanbieder goedkoper gezien, maar Kamera-Express ging direct mee met deze prijs. Vervolgens de camera bij Kamera-Express besteld. Vrijdag einde van de middag besteld en zaterdag gewoon al in huis. Netjes verpakt en continu op de hoogte gehouden van de status van verzending. Gewoon helemaal zoals je van een webwinkel mag verwachten. Keurig!
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten
Pluspunten
Kennis
VerbeterpuntenNaar leken iets geïnteresseerder overkomen
Pluspunten
Verkopers nemen de tijd voor je. Je mag alles uitproberen. Verder heb ik een mooi bedrag terug gekregen voor mijn oude camera en lenzen. Er wordt goed geluisterd n en goed advies gegeven.
VerbeterpuntenMeer producten showen in de winkel. Er valt weinig te beleven in de winkel als je moet wachten tot je geholpen wordt.
Pluspunten
Tijdens onze zoektocht naar een nieuwe camera kwamen wij uit bij Kamera Express in Amsterdam. Hier werden wij geholpen door een medewerker met zeer veel kennis en passie over het product. Naast zijn werk bij Kamera Express is hij ook fotograaf, dat merk je gelijk! We kregen zoveel informatie tot ons dat we er thuis nog even over na wilde denken, wat de juiste camera voor ons zou zijn. Dit was allemaal prima en geen probleem. Uiteindelijk hebben wij wegens tijdgebrek de Sony A6000 online besteld. Deze werd super snel geleverd. Desalniettemin hadden we na de levering nog wat punten/opmerkingen omtrent de camera. Toen hebben we direct contact gezocht met Kamera Express en werd alles zeer professioneel opgelost. Al met al dus super blij met mijn aankoop en zeer goed en professioneel geholpen! En kan hierdoor dus ook iedereen Kamera Express aanraden!
VerbeterpuntenGeen, ga zo door!
Pluspunten
Snelle levering van mijn Sony Cybershot H400 en goede informatieve site.
Pluspunten
Goede website met duidelijke informatie
Pluspunten
Makkelijk mee te fotograferen, goed scherp beeld.
55 Essebaan
Capelle aan den ijssel 2908 LJ
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.