Pluspunten

Duidelijke en heldere communicatie bij vragen over de bestelling. Vakkennis over de producten die zij verkopen is in ruime mate aanwezig

op deze beoordelingssite is het onduidelijk af een rode ja positief of negatief is. Als je ja aanvinkt licht hij rood op. Dat zet mij op een verkeerd been. Rood associeer ik met negatief.

Pluspunten

duidelijke site voordelig snelle levertijd

onduidelijke bevestiging bestelling (ingenico waaruit niet blijkt wat besteld, adres etc). Pas later zijn duidelijke mails ontvangen.

Pluspunten

snel, efficiënt, goedkoop en prettig dat er ook winkels zijn.

geen

Pluspunten

perfecte hulp bij aanschaf. Vriendelijk en niet opdringerig. Ze hebben duidelijk kennis van de producten en de werking ervan.

Pluspunten

Fijne bediening, een duidelijke uitleg en voldoende bedenktijd, de verkoper toonde absoluut geen haast.

Pluspunten

Al jaren koop (en huur) ik mijn producten bij Kamera Express. De service in de winkel is ontzettend goed omdat er echt met je wordt meegedacht en ze werken er snel en adequaat. Ook online nooit problemen, perfect ingepakt, goeie prijzen en snelle bezorging. Kortom, aanrader!

Pluspunten

Snel accuraat reageren

Pluspunten

Veel verkopers achter de balie. Zeer goed vakkundig advies. Door juiste en snelle informatie heb ik nu voor mijn budget de juiste camera met de nodige accessoires. Klantvriendelijke correcte behandeling en geen opdringerig gedoe. Prima geholpen. Op zaterdag kon ik er prima buiten parkeren. Ik ga met vertrouwen nog eens terug naar deze winkel(Amsterdam).

Pluspunten

De mensen van de klantenservice staan je vriendelijk te woord en zijn erg behulpzaam. De service is erg snel, ik had 's avonds een camera gereserveerd voor in een van de winkels en deze werd, ondanks de black friday drukte, toch de volgende dag klaar gezet.

Contante betaling toevoegen als betaal optie toevoegen op de website indien men er voor kiest om zijn bestelling in een filiaal op te halen.

Pluspunten

Snelle levering en netjes via mails begeleid.

Iets duidelijker zijn over de afgesloten verzekering.

Pluspunten

Snelle service en goede uitleg

Pluspunten

Verkoper had kennis van zaken en kon helder duidelijk maken wat de voordelen van de verschillende camera's waren. Een keuze maken was daarna snel gemaakt.

Black friday aanbiedingen waren alleen voor de hele dure artikelen. Maak die aanbiedingen ook voor de goedkopere artikelen.

Pluspunten

Kennen hun producten en onderlinge verschillen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede camera's voor een aardige prijs

Er staat op de site dat je vijf jaar garantie krijgt. Op de factuur staat vervolgens dat je deze moet claimen en vervolgens staat op de site dat je dan eerst een review moet schrijven. Niet heel netjes.

Pluspunten

Goede hulp bij aanschaf nieuwe camera Vriendelijke medewerkers Nemen de tijd voor je Ruime keus

Pluspunten

Super vriendelijk personeel en super snelle service. Beantwoorden iedere mail Ook al is het in het weekend. Ze houden je ook heel goed op de hoogte over je bestelling.

Pluspunten

geweldige service, ook wanneer er fouten gebeuren lossen ze dit op. Beste aanbiedingen op de markt en ze zijn altijd bereid extra uitleg en advies te geven. TOP

betere interne communicatie tussen Nederland en Belgie aangezien dit voor problemen zorgde bij een van mijn bestellingen.

Pluspunten

Super goed geholpen door de betreffende medewerkster aldaar . Nam echt goed de tijd

Pluspunten

prima uitleg in de winkel door zeer vriendelijk personeel.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Decent stock availability

Pluspunten

Goede en deskundige uitleg bij aankoop van de camera. Veel keus en zo ook direct uit voorraad leverbaar. Vriendelijk personeel.

Pluspunten

zeer snelle en nette levering

geen

Pluspunten

Professioneel en vriendelijk geholpen door een verkoper met verstand van zaken. Hij nam alle tijd en gaf een goed advies, zonder te pushen.

Winkel in Utrecht op donderdagavond (koopavond) gesloten. Voor niks voor de deur gestaan. We hadden de openingstijden niet gecheckt op de website, omdat we ervan uitgingen dat ze open zouden zijn.

55 Essebaan

Capelle aan den ijssel 2908 LJ