Pluspunten

Overzichtelijke site Supersnelle levering Mooie aanbiedingen

Pluspunten

Niks op aan te merken, snelle levering! Camera en lens keurig op de volgende werkdag ontvangen.

Pluspunten

Goed geholpen aan de balie. Deskundig en vriendelijk personeel.

Pluspunten

zeer snelle levering <24u. al vaker prettig en naar tevredenheid zaken mee gedaan. uitgebreide garantie. vaak de goedkoopste.

Pluspunten

Ben in de winkel in Eindhoven geweest. Uiterst vriendelijk en deskundig te woord gestaan. Ik had me online al goed voorbereid, maar kwam er in de winkel achter dat er nog meer mogelijk was.

Pluspunten

Zeer vakkundig personeel en nemen de tijd om alles uit te leggen. hier te minste geen gevoel dat het alleen om de verkoop gaat, maar dat klanten tevreden naar buiten lopen.

Pluspunten

Hele goede, klantvriendelijke, persoonlijk en snelle service, scherpe prijzen en grote selectie van producten op voorraad.

Er zijn wat mij betreft geen verbeter punten voor dit bedrijf

Pluspunten

De hulp en uitleg in de winkel was zeer kundig en vriendelijk.

Pluspunten

In eerste instantie waren we al overtuigd welke camera we wilden aanschaffen. De medewerker van Kamera Express vroeg ons waarom en wat voor een soort foto’s we wilden maken en welke specifieke eigenschappen belangrijk voor ons zijn. De medewerker adviseerde ons een andere camera en besprak de voor- en de nadelen van verschillende camera’s. Ook konden we de camera in de winkel uitproberen. Tot op heden zijn we nog erg tevreden met onze gekochte camera.

De prijzen van de producten waren niet zichtbaar in de winkel en deze moesten bij de kassa opgevraagd worden.

Pluspunten

Mooi bedrijf met vakkundige mensen die mij zeer goed hebben geholpen bij het kopen van een spiegelreflex foto camera

Ik kan zo geen verbeter punten opnoemen

Pluspunten

Groot assortiment, prijsgarantie, vakkundig personeel

Filiaal niet telefonisch bereikbaar (alleen centraal nummer)

Pluspunten

Ik koop al jaren mijn spullen bij Kamera Express met tevredenheid. Altijd topservice en personeel met kennis van de producten. Ik zal 100% zeker ook mijn aankomende spullen bij Kamera Express kopen.

Geen.

Pluspunten

Ik ben erg goed geholpen bij Camera express. Ik heb uiteindelijk, tot nu toe met succes, voor de fz300 gekozen. Mocht hem testen in de winkel en ben erg tevreden.

Pluspunten

volledige en adequate informatie per telefoon. Geen lange wachttijden of een keuzemenu! Verkoper is goed op de hoogte van het produkt

Duidelijker maken dat FOKA Rotterdam onderdeel is van het concern Kamera Express

Pluspunten

nu ook weer evenals bij eerdere aankopen weer uitstekend geholpen.de keuze welk model had ik al gemaakt, daarom was het extra attent dat een paar akties rondom deze camera (waar ik niet van op de hoogte was) 2dagen later zomaar bezorgd werden. kamera express capelle a/d ijssel

Pluspunten

Uitgebreide beantwoording van de gestelde vragen Deskundige uitleg over de aangekochte apparatuur Uitgebreide keuze van diverse merken in diverse prijsklassen Goede informatie op, en makkelijk te benaderen website waar zeer veel specificatie gegevens te vinden zijn waardoor er een goede afweging gemaakt kan worden over de aan te schaffen apparatuur.

Geen minpunten kunnen vinden.

Pluspunten

Ik ben uitstekend geholpen door Kamera-Express in de winkel in Utrecht. Heb de Canon 6d met 17-40mm objectief gekocht en zocht daar een geschikte camera-tas bij. De medewerker heeft goed meegedacht over mijn gebruik van de camera en tas en hier uitstekend alle voor- en nadelen benoemd, waardoor ik voor mij de juiste keuze kon maken. Het statief dat ik wilde hebben was niet op voorraad in de winkel, maar werd de volgende dag keurig thuisbezorgd.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Direct een factuur meesturen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ze nemen de tijd en geven uitgebreide uitleg over de producten die je op het oog hebt.

De rekening ter plekke met je doornemen. Niet alleen per email verzenden

Pluspunten

Kamera Express Zwolle heeft vriendelijk personeel. Ze denken graag mee over mogelijkheden binnen je budget. Leuk dat er ook tijd is voor humor en tips buiten de geijkte paden!

Pluspunten

Vandaag de Canon EOS 5D Mark III besteld op de website van Kamera express met de service dat de camera dezelfde dag geleverd zou worden. Kost niet veel geld en kreeg de camera erg snel binnen. Super blij met de snelle service en de goedwerkende camera. :-)

Pluspunten

vriendelijk personeel, goede voorraad, deskundig advies, goede aantrekkelijke acties zoals 3 jaar extra garantie en wekelijks een product voor een aantrekkelijke prijs via de mail.

producten kunnen aantrekkelijker worden gepresenteerd in bijvoorbeeld meer vitrines.

Pluspunten

Vriendelijke bediening

Inruil prijs mag wat hoger zijn

Pluspunten

Goed geholpen in de winkel, voldoende geïnformeerd. Verkoper wist super goed waar hij het over had!!

Pluspunten

Combinatie webwinkel + echte winkel werkt erg goed. Eerst de lens uitgeprobeerd in de winkel + advies gekregen. Daarna op internet besteld

Levering duurde uiteindelijk langer dan beloofd. Verder moest er iemand thuis zijn omdat ondertekend moest worden. Dit wordt niet duidelijk op de website aangegeven en er is geen keuze om dit wel/niet te doen

55 Essebaan

Capelle aan den ijssel 2908 LJ