Pluspunten

Vriendelijke geduldige bediening. Veel vakkennis in huis. Een imposant assortiment.

Ga vooral zo door.

Pluspunten

De verkopers aan de Parnassusweg in Amsterdam weten waar ze over praten en zijn ook altijd zeer behulpzaam. kortom een fijne winkel.

de koffiemachine :-)

Pluspunten

Zeer aardig ontvangen, goed geholpen met het maken van een keuze. Eerlijke antwoorden. Mijn aankoop met plezier hier kunnen doen. TOP!

Pluspunten

Netjes en correct geholpen...men neemt de tijd om je wat uit te leggen en je vragen te beantwoorden. Vriendelijk personeel

Pluspunten

persoonlijke aandacht en duidelijke uitleg over aan te schaffen camera

Pluspunten

Veel artikelen op voorraad tegen marktconforme prijs

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Foka/ kamera express eindelijk in Rotterdam en bereikbaar met openbaar vervoer. Vanoudsher goede winkel.

???

Pluspunten

Een paar grote pro's voor dit bedrijf: Chatservice - Wanneer je advies (eerlijk en niet commercieel) nodig hebt, dan is het zeer laagdrempelig. Prettige gesprekken met eerlijke en goede adviezen over producten. Winkels - Ook in de winkel is er fijn en eerlijk advies. Ruilen is geen probleem. Het feit dat zo'n grote winkel/shop keten toegankelijk en eerlijke prijzen heeft is heel prettig. Waarom koop ik bij een bepaalde winkel? Advies en laagdrempeligheid. Commercieel gepush van verkopers vind ik onprettig en dit heb gelukkig nog nooit ervaren bij K.E. Gewoon prettig winkelen, snuffelen en advies!

Ik vind, maar dat is zeer persoonlijk, de website soms wat druk en schreeuwerig overkomen. Dat mag rustiger van mij.

Pluspunten

Uitstekende webwinkel, erg informatief. Grote voorraad, kundig personeel.

De winkel in Rotterdam voelde als een soort Aldi, veel dozen, drukte, veel personeel. Dat geeft een ietwat goedkope indruk, zou wat mij betreft wel een wat andere uitstraling mogen hebben.

Pluspunten

Goede service.

Pluspunten

Heel hartelijk en vakkundig personeel. Goed geholpen in de winkel en met de juiste spullen de deur uit gegaan! Ben helemaal tevreden!

Niet aanwezig nu.

Pluspunten

Goed advies gehad voor beginnende fotograaf. hele set kunnen kopen voor goede prijs.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

mooie aanbiedingen en bijbehorende services, klantenservice chat webiste en personeel in winkel hebben verstand van zaken. je word goed geholpen. hele fijne winkel.

wat meer rust en persoonlijk contact bij aankoop in de winkel. zelfs al is het druk is het toch wel prettig als je nog rustig wat dingen kan vragen als je een aankoop gaat doen van ruim 900 euro. voelde nu een beetje gehaast.

Pluspunten

Mogelijkheden tot testen van apparaten. Advies op maat. Goede service

Pluspunten

Als beginnend fotograaf vond ik het ontzettend moeilijk om een keuze te maken qua toestel en objectief. Ik ben hierbij in de winkel goed geholpen door een medewerker met veel verstand van zaken. Ik ben erg tevreden met mijn aankoop!

Ik had verwacht dat je in de winkel de mogelijkheid zou krijgen om zelf wat camera's en objectieven uit te kunnen proberen, zoals bijv. bij de Mediamarkt. Dit is mogelijk, maar alleen in gesprek met een medewerker.

Pluspunten

Prima geholpen en tevreden met mijn aankopen

Pluspunten

Snelle levering en goed advies bij aanschaf van diverse producten.

Tijdens gigamania weken dat voor die tijd producten voldoende op voorraad zijn.

Pluspunten

De medewerker was vriendelijk en geduldig, er werd alle tijd genomen om details uit te leggen. Prima.

Zet de kachel aan in de winkel, het was binnen kouder dan bij mij in de koelkast. !

Pluspunten

een super koop gedaan bij Kamera-Express Breda na een hele goede voorlichting tot een goede koop gekomen de canon eos 200d met een geadviseerde canon lens

Pluspunten

Snelle Levering. Duidelijke product omschrijving

Pluspunten

Denken mee, doen hun uiterste best je te helpen. Levering keurig volgens afspraak Goed bereikbaar per telefoon

geen

Pluspunten

Kamera Express heeft mij goed geholpen. De wachttijd was minimaal. De verkopers zijn enthousiast en behulpzaam. Het assortiment is enorm en de prijs/kwaliteit verhouding is goed.

Pluspunten

Personeel neemt alle tijd voor je, ook als het druk is. Ze zijn vakkundig en precies. Mijn in te ruilen apparatuur werd nauwkeurig bekeken en beoordeeld (ze willen ook bij occasions kwaliteit leveren) en ik kreeg er een goede prijs voor. Ik kom daar zeker graag terug.

Pluspunten

Ik heb vandaag mijn eerste spiegelreflexcamera gekocht bij de Superstore in Arnhem op de Kronenburgsingel. Ik ben echt geweldig geholpen door het personeel daar. Iedereen is heel vriendelijk en vooral eerlijk. Er wordt niet geprobeerd om je dingen te verkopen, ze zijn heel eerlijk daar. Ik heb een super goed gevoel over gehouden aan mijn ervaring in deze winkel en zou iedereen aanraden hier heen te gaan.

Een koopavond zou handig zijn.

Pluspunten

Goede geholpen en goed advies gekregen.

Verbeterpunt is bij de combideal te kijken of de camera met lens wel in de tas past. Want bij mij paste het niet. Het was een te kleine tas voor de camera met lens.

55 Essebaan

Capelle aan den ijssel 2908 LJ