Pluspunten

Vakkundige, vriendelijke medewerkers, snelle service zonder het gevoel te krijgen dat er iets opgedrongen werd. Bij veel winkels krijg ik het gevoel dat er verkocht wordt om te verkopen. Bij deze winkel kreeg ik het gevoel dat ik iets kocht wat voor mij waardevol is. Winkel straalt rust uit ondanks dat er genoeg mensen in de winkel waren.

geen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

- We hadden van te voren gebeld en de camera zou vanuit het magazijn (2 straten verder op) voor ons klaargelegd worden. Dit was helaas niet het geval, maar ze losten dit snel en keurig op. - snelle service - goede prijzen

Onderling contact tussen Foka en Kamera- express kan beter

Pluspunten

Goede terzake kundig advies en veel aanbod in de winkel

Eigenlijk niet

Pluspunten

Nikkon D850 via webwinkel besteld en in de winkel opgehaald, oude camera ingeruild en NIkkor 50mm en 105 mm anngeschaft. Vakkundig advies zeer groot assortiment en goede overzichtelijke website met veel product informatie. Men neemt in de winkel alle tijd voor je

Pluspunten

Goede vakinhoudelijke kennis en vriendelijk personeel

Het is meestal extreem druk waardoor de wachttijden in de winkel kunnen oplopen.

Pluspunten

Kamera Express heeft ons zeer goed geholpen. De wachttijd was minimaal. De verkopers zijn enthousiast en behulpzaam. Het advies van de verkoopster heeft geresulteerd in de aankoop van een mooie camera met toebehoren. Het assortiment is enorm en de prijs/kwaliteit verhouding is perfect. Wij gaan vanaf vandaag voor al onze aankopen naar Kamer Express in Rotterdam-Alexander.

Pluspunten

Snelle levertijd, goede service.

Garantie aanvraag is wat ingewikkeld

Pluspunten

Enorme keuze, scherpe prijzen, vriendelijk en behulpzaam personeel in de winkels. Het gewenste artikel was op in Rotterdam, maar nog beschikbaar in Amsterdam. Het werd daar apart gelegd, zodat ik het daar alsnog kon kopen. Perfect!

Niet elk personeelslid heeft overal verstand van (dat kan ook niet), maar wellicht zou het handig zijn dat je in de winkel kunt voorsorteren op b.v. fotografie, videografie, beeldbewerking e.d.

Pluspunten

Vriendelijke bediening, zowel bij inruil als aanschaf, en service in de vorm van snelle bezorging aan huis vanuit magazijn.

Om voor de aanbieding van 5 jaar garantie in aanmerking te komen, moet je een (deze) review schrijven. Ik had het gewaardeerd als deze voorwaarde mij voor aankoop was meegedeeld.

Pluspunten

Zeer goed te woord gestaan, er werd alle tijd genomen en goede uitleg gehad over de camera.

Pluspunten

De winkel geeft mij een thuisgevoel Medewerkers zijn hartelijk en servicegericht, met kennis van zaken

Pluspunten

Vakkundig, snel en vriendelijk geholpen. Scherpe prijzen en veel extra's. Zeker een aanrader en wij komen graag terug voor toebehoren voor onze nieuwe Canon camera :) !!

Geen.

Pluspunten

Goede voorlichting en uiteenzetting.

Garantie van 5 jaar moet zonder geharrewar ineens kunnen worden afgesloten, opdat op de factuur direct de garantietermijn van 5 jaar vermeld staat. Bij mond op mond reclame is dit zeker een doorslaggevend (ver)kooppunt.

Pluspunten

Vriendelijke en ervaring medewerkers. Snelle beantwoorden van de vragen via de mail.

Pluspunten

Uitgebreid assortiment, Vriendelijk en ter zake kundig personeel. Duidelijke uitleg bij gewenst product.

Meer gelegenheid bieden om een potentiële camera even uit te proberen.

Pluspunten

Vriendelijk geholpen ondanks laat tijdstip in winkel.

Pluspunten

Vergeleken met Foto Patent, waar ik voorheen regelmatig artikelen heb gekocht, merk ik bij Kamera-Express geen verschil in behandeling van de klant. Dus vooral zo doorgaan!

n.v.t.

Pluspunten

Alles op voorraad Super snelle levering

Niets!

Pluspunten

Geweldige uitleg, geduld en adviezen over verschillende camera's

Pluspunten

Overzichtelijke website en ruim artikelbestand. Voordelig en tevens laagste prijsgarantie. Verkooppunten aanwezig voor advies en afhalen. Had zelf artikel gereserveerd en kon deze zo ophalen.

Tip: verkoper had er niet aan gedacht de cashback actie te noemen van het objectief wat ik kocht. Was hier zelf al wel van op de hoogte, maar kan voor andere klanten pluspunt zijn. Verder fijn om zo de winkel binnen te kunnen lopen naast de website.

Pluspunten

Kamera Express geeft duidelijke informatie en een gedegen advies gericht op de wensen van de klant. De personeelsleden zijn goed op de hoogte van actuele zaken en de technische kennis is ook prima in orde. Zij werken met plezier en dat merk je als klant. Deze ervaring berust op meerdere bezoeken en aankopen bij Kamera Express.

Hier en daar klopt de site nog niet bij gebruik op een iPad. Zo werkt het zoek venster nog niet goed.

Pluspunten

Snelle levering Berichtgeving over levering e.d. klopt precies Interessante prijsstelling. Extra acties

Pluspunten

Altijd heel behulpzame staf met veel verstand van zaken. Grote sortering, en mogelijkheid om de spullen te bekijken en echt even in je handen te houden voordat je beslissingen neemt. Perfecte combinatie van veel kennis bij het personeel en toch lage prijzen.

Pluspunten

Goede uitleg en kennis van de producten die ze verkopen

55 Essebaan

Capelle aan den ijssel 2908 LJ