Pluspunten
Kamera Express is een complete foto/film winkel en nog meer! Ze zijn altijd goed bereikbaar, vriendelijk personeel die je graag helpt met de juiste keuze te maken of voor alleen informatie.
Wij komen al jaren bij Kamera Express. Hier heb je ruime keuze en goed personeel die van alles weet over de fotografie/film wereld. Het fijne is dat je snel geholpen wordt, veel uitleg krijgt en ook alternatieven. Zo kan je dus goed je keuze maken en weet je waar je aan toe bent.
Laatste keer ben ik langsgegaan om een overstap te maken naar een andere camera en de daar bijbehorende objectieven. Hierin super geholpen met het inruilen van oude apparatuur en de aankoop van nieuwe apparatuur.
Kamera Express is zeker een winkel waar je je hart kan ophalen als fotograaf. Waar je duidelijke informatie krijgt en goed geholpen wordt met de bedoeling om jou ook echt te helpen in de beste keuze te maken. Ik kom altijd graag terug bij Kamera Express!
VerbeterpuntenVooralsnog geen gekke dingen of rare prijzen meegemaakt. Ik zal Kamera Express daarom ook zeker aanbevelen. Er zijn ook geen verbeterpunten of tips voor nu!