Pluspunten

Ik werd erg goed geholpen in de winkel, kreeg duidelijke uitleg over mijn aankoop en de bijbehorende producten. Zeer tevreden.

Pluspunten

Vriendelijk en vakkundige verkoop medewerkers. Klant is hier nog koning. Bij inruil wordt een goede prijs geboden.

Het parkeren in het centrum van Zwolle is vrij duur zodat je bij een wat langer bezoek beter buiten de gracht kan parkeren op ongeveer 3 minuten lopen. Vanuit de winkel direct links af en de brug over, vervolgens de rotonde oversteken en daar parkeer je voor de helft minder.

Pluspunten

Gewoon zoals het hoort. Vakkundig geadviseerd bij de aanschaf van een Canon EOS 5D Mark III. Voor de bijbehorende accessoires is ook goed advies gedaan. Geen opdringerigheid. Gewoon strak en direct advies. Wist ze het niet, vroeg ze het een collega die ook goed advies gaf en gelijk de collega goed informeerde zodat die het ook weet voor de toekomst. Al met al, vakkundig zonder opsmuk.

Bakkie koffie als het wat langer duurt.

Pluspunten

Snelle levering, en prima verpakt.

Pluspunten

goede website en snelle levering

Pluspunten

Prettig en snel geholpen.

Pluspunten

Goed geholpen, geen lange wachttijd, vriendelijk personeel. Goede acties!

N.v.t.

Pluspunten

Goede uitleg en eerlijke voorlichting

Probeer gesprekken met klanten niet al te lang te maken

Pluspunten

Snelle levering, goede updates, prijs/kwaliteit goed

geen

Pluspunten

Goede medewerkers met juiste kennis Ruim assortiment.

Bij grote aankoop wat korting eraf mag best, of een leuk cadeautje erbij.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Makkelijk bereikbaar overzichtelijke winkel Klantvriendelijk Goed advies van sommige verkopers ( tot op zekere hoogte) zie verbeterpunten

één lijn trekken tussen de verschillende vestigingen als het over advies en inruil gaat. Ook valt het op dat verschillende verkopers compleet andere aanbevelingen doen

Pluspunten

Ik ben bij Kameraexpress geweest in Capelle a d IJssel en werd door een jonge dame vriendelijk geholpen. Heb een Nikon D3400gekocht en ben nu benieuwd wat voor mooie foto’s hij gaat maken.

Bij de Inruil actie zeggen ze dat je oude camera geld waard is maar dat valt vies tegen.

Pluspunten

Goede uitleg (no nonsense) gekregen over camera die ik voor ogen had, Ruime voorraad dus geen gedoe met levertijden, Voornaamste merken en accessoires tentoongesteld

Pluspunten

Prima snelle levering. En vijf jaar garantie.

Blijf klantgericht en professioneel.

Pluspunten

Bij kamera-Express langs geweest om te kijken naar een nieuwe camera. Welke gaat het worden? Ik stapte met twijfels binnen wat mijn nieuwe camera moest worden. Nadat ik aangegeven had waar ik met mijn camera tegenaan loop keer op keer en wat ik zocht in een nieuwe camera kwam ik samen met Kamera-Express tot de conclusie dat er maar 1 camera aan mijn wensen voldeed. Dank je wel voor de uitstekende hulp! Ik ben nu erg happy met mijn nieuwe camera!

Pluspunten

Zeer klant en vriendelijk gericht personeel, goede uitleg over product.

geen

Pluspunten

Goede kennis van de producten en eerlijke voorlichting. Ook de prijs productkwaliteitsverhouding is goed verteld.

Pluspunten

veel kennis, prettig geholpen

de garantie direct even regelen

Pluspunten

Groot assortiment, deskundig personeel, goed advies en veel op voorraad, dus direct inzetbaar! Goede lokatie (Utrecht) met voldoende parkeergelegenheid.

Zou geen verbeterpunten kunnen opnoemen eigenlijk.

Pluspunten

De meneer die mij heeft geholpen nam extreem veel tijd voor mij om alles tot in detail uit te leggen, ik ging naar binnen als leek en had het gevoel dat ik alles wist toen ik weer naar buiten ging met mijn gloednieuwe camera en tweedehands lens.

Echt niets op aan te merken

Pluspunten

Relaxte en rustige sfeer in de winkel. Vriendelijke mensen en maken het erg persoonlijk. Je voelt je gelijk op je gemak en niet onzeker als je nog niet weet wat voor camera je wilt kopen. Ik ben twee keer langs geweest. De eerste keer om advies te vragen over het kopen van een camera en lens en de tweede keer om het ook daadwerkelijk te kopen. Ik kom hier zeker terug om meerdere lenzen te kopen!

Pluspunten

Goede deskundige uitleg over het product.

Prijzen bij de producten in de winkel in Zwolle

Pluspunten

Aankoop en afhandeling perfect. Top

Pluspunten

Goede uitleg en zeer vriendelijk.

Pluspunten

Personeel heeft kennis van de producten, dus je wordt goed geïnformeerd bij eventuele vragen. Daarnaast een zeer groot assortiment met scherpe prijzen.

Niet altijd alles op voorraad. Combinatiepakketten zijn in sommige gevallen duurder dan het kopen van de losse producten.

55 Essebaan

Capelle aan den ijssel 2908 LJ