Pluspunten

Personeel met kennis van zaken. Daarnaast vriendelijk en geduldig. Duidelijke uitleg en informatie over de mogelijkheden van en verschillen tussen diverse camera's

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle levering. goede producten

gewoon deze service blijven bieden

Pluspunten

Een tien

Nee heb ik niet

Pluspunten

Veel op voorraad en direct uit te proberen. Groot Assortiment. Vriendelijk persooneel met kennis.

Personeel heeft de neiging de eigen mening iets te veel te laten meewegen.

Pluspunten

vrijdagavond besteld, zaterdagmorgen 10 uur in huis. Geweldig. Direct gaan fotograferen.

Pluspunten

Ik had een nieuwe lens gekocht met inruil van oude apparatuur. En dat ging heel goed; alles goed nagekeken en een eerlijk prijs gegeven. En ook super snel.

Niks te verbeteren deze keer

Pluspunten

snelle/veilige levering goede prijs goede acties groot aanbod als je een vraag hebt kan je live chatten en daar wordt je snel geholpen

Pluspunten

Een winkel met ouderwetse service en expertise. Ik kwam er voor het eerst en men wist meteen wat ik had gereserveerd via internet. Kennen klanten bij naam. Medewerkers hebben goede kennis van zaken en geven advies zonder meteen iets te willen verkopen. Fijne chatfunctie op de website met grote openingstijden. Groot assortiment.

Jammer dat niet altijd alles op voorraad is in de winkel. Laagste prijs garantie geldt niet als een product bij een andere winkel weliswaar goedkoper was maar op dat moment online uitverkocht was.

Pluspunten

Ben speciaal naar Kamera Express in Eindhoven gekomen dank zij de positieve reviews(ondanks het feit dat in mijn buurt nog grote fotozaken zijn)Ben als nieuwe klant zeer tevreden,personeel behulpzaam,nemen rustig de tijd en als leek wordt je op een eerlijke en fijne manier geholpen. Zeer blij met de aanschaf van mijn nieuw tele-objectief ! Voor mijn volgende aankopen kom ik zeker terug naar Kamera -express.

geen verbeterpunten

Pluspunten

Behulpzame medewerkers die bereid zijn veel uitleg te geven over de camera's en tijd en aandacht aan de klant te besteden. Vakkundige toelichting op de verschillende modellen.

De mogelijkheid bieden om camera's in de winkel uit te proberen en wat meer modellen in de vitrines leggen.

Pluspunten

Zeer kundig, hebben geduld, leggen alles uit en informeren je erg goed. Ben zeer tevreden met de mensen die er werken.

Echt geen...

Pluspunten

Ik heb deze week een Olympus OM-D E-M10 Mark ii gekocht en ben erg tevreden met mijn aankoop. De verkoper in de winkel was professioneel, heeft goed geluisterd naar mijn wensen en goed meegedacht.

Pluspunten

erg klantvriendelijk, je loopt met de producten naar buiten die je echt wilt

Pluspunten

Goed geholpen én de goedkoopste...

Pluspunten

grote keuze in camera's, veel op voorraad en als iets niet in de winkel is wordt het vaak binnen 1 dag na geleverd per post. Behulpzame en kundige medewerkers.

geen

Pluspunten

Behulpzame medewerkers

Pluspunten

Het is een mooi goed verzorgd bedrijf. Zeer klant vriendelijk en je krijg professioneel advies als je vragen heb. Ik wilde een foto camera en werd met adviezen geholpen. Ik kom graag terug.

Niet

Pluspunten

Men neemt de tijd voor een goede uitleg, en tonen van mogelijkheden. Verkopers bezitten een goede kennis van de artikelen.

Indien er veel mensen in de winkel staan te wachten, indien mogelijk verkopers bij schakelen. ( wachttijd kan soms erg lang zijn, omdat de actieve verkopers de tijd nemen voor een goede en gedegen uitleg)

Pluspunten

Ruim keuze van meerdere merken. Gespecialiseerd in fotoapparatuur. Dus goede deskundige voorlichting en geen haastig gedoe.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Camera op vooraad in Eindhoven

Pluspunten

Netjes geholpen en hebben de tijd genomen voor je.. heb een mooie aanvulling aangeschaft op de 500mm F4 de Canon 100-400mm f/4.5-5.6: iS II USM

Pluspunten

Goede rustige uitleg, vriendelijke medewerker. Blij met mijn camera en toebehoren. Aantal dingen waren niet op voorraad maar waren de volgende werkdag al geleverd kosteloos thuis

Jammer dat je in de winkel zelf niet kan vergelijken. je moet eigenlijk je keuze al maken op internet. Had wel wat vergelijkingsmateriaal in de winkel willen zien

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Artikel was op voorraad. Extra garantie. Laagste prijs.

Klantvriendelijk-/servicegerichtheid. Automatisch wijzen op/info verstrekken over extra garantie/verzekering.

Pluspunten

- professionele voorlichting - gratis installatie - aandacht voor de klant

nvt

Pluspunten

Goede snelle levering. duidelijke site

55 Essebaan

Capelle aan den ijssel 2908 LJ