Pluspunten

Je kan op kamerexpres heel eenvoudig camera artikelen kopen, goede en snelle service nog nooit problemen mee gehad Goede en snelle levertijd de producten zijn goed verpakt Klantenservice kun je hier altijd bellen voor vragen en opmerkingen, aardig en vriendelijk personeel

Pluspunten

Goede en snelle service! Uitleg over camera, mogelijkheid voor ondersteuning bij instellingen. Eerlijk advies over accessoiress.

Pluspunten

Snelle, vriendelijke service; de verkoper nam alle tijd voor ons en kon ons goed informeren. Daarnaast is het assortiment zeer ruim en is de website duidelijk en overzichtelijk. Ik kom hier zeker nog terug!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vriendelijk personeel Ruimtelijke winkel. Goed assortiment

Vakkundigheid kan beter.

Pluspunten

Erg goed, duidelijk en deskundig advies. Er wordt echt de tijd genomen voor je

Pluspunten

Een heldere duidelijke website maakt het bestellen van spullen bij deze winkel zeer eenvoudig. Alle informatie van het product waar je naar op zoek bent staan op een pagina bij elkaar. Het bestel proces verloopt ook makkelijk en de bestelde product werd de volgende dag al gelijk geleverd. Dus op dit moment een zeer tevreden klant

Pluspunten

NA op de website een reservering te hebben gemaakt voor de lens die ik wilde kopen daadwerkelijk snel aan de balie het product meegekregen en tegen een goede prijs

Pluspunten

Goede service, verkoper heeft kennis en neemt de tijd voor goed advies

Pluspunten

Snelle levering, alles goed ingepakt. De site is duidelijk en overzichtelijk.

Pluspunten

Super geholpen

Geen verveterpunten

Pluspunten

Verkoper had kennis van zaken, was zeer vriendelijk. Het omruilen van een camera tas was geen probleem. Mooie grote winkel.

Pluspunten

Goed voorgelicht, vriendelijk personeel

Pluspunten

Vakkundig personeel, vriendelijke mensen, groot assortiment voor de beginnende en gevorderde fotograaf. Ruim assortiment accesoires. Goed advies.

Geen, prima bedrijf

Pluspunten

Vakkundig advies Klantvriendelijkheid Veel assortiment keuze

Pluspunten

Vakkundige, enthousiaste medewerker. Breed assortiment. Goede voorlichting.

Pluspunten

Vriendelijke en kundige bezorgers die echt de tijd nemen al je vragen te beantwoorden. Ik wist nog niet precies wat voor camera ik wilde kopen en de verkoper nam geduldig meerdere opties met mij door. Ook luisterde hij naar het budget dat ik noemde en probeerde me niet de duurste optie aan te smeren, maar gaf eerlijk advies over prijs/kwaliteit verhouding van meerdere modellen. De camera die hij me uiteindelijk aanraadde bevalt me uitstekend!

Jammer dat ze niet elke zondag geopend zijn.

Pluspunten

Deskundig advies van een ervaren verkoper die met passie over fotografie kan praten

Pluspunten

Prima geholpen in de winkel

Productkennis verkopers kan beter

Pluspunten

Objectief gereserveerd via AFHALEN in een van onze winkels in dit geval Amsterdam Lag klaar, werd geholpen door Wouter, top een geweldige service.

Pluspunten

Deskundig, duidelijke uitleg, geduld, klantvriendelijk

geen

Pluspunten

Goede snelle service en vakkundig advies

KAn er geen bedenken, misschien iets ruimere openingstijden voor winkel Breda

Pluspunten

Goed geholpen. Er wordt tijd voor je genomen

nvt

Pluspunten

Ik was in de Kamera Express Superstore, een heel grote winkel in Amsterdam. Bijzonder uitgebreid assortiment ook voor de prof. Ruim voldoende personeel met heel klantvriendelijke en gerichte service. Aantal keren geweest en iedereen heeft veel kennis! Top team.

Service en kennis vast blijven houden! Ik kom graag terug.

Pluspunten

De medewerker die mij hielp had kennis van zaken, nam de tijd, toonde op zoek verschillende alternatieve mogelijkheden, en pushte niet. Gewoon goed en prettig geholpen. En het is een winkel met veel in voorraad, daar hou ik van: naar buiten lopen met waar je voor komt, ook als je van tevoren niet precies weet wat dat is. Je loopt er binnen met een fotografische vraag of behoefte, en gaat naar buiten met een fotografische oplossing en een goed gevoel.

55 Essebaan

Capelle aan den ijssel 2908 LJ