Pluspunten
deskundige hulp groot assortiment praktijkervaren personeel acties en aanbiedingen occasions en huurmogelijkheden korte wachttijden
Verbeterpuntende nummers (voor het wachten) mee laten draaien op de grote schermen
Pluspunten
Heb goede ervaringen met dit bedrijf, zowel via internet als via lokale winkel.
VerbeterpuntenActies nog iets duidelijker formuleren.
Pluspunten
Snelle levering.
VerbeterpuntenZorg dat alle boekjes bij het product zitten.
Pluspunten
Vakkundig en zeer klantvriendelijk personeel, je hoeft niet te wachten in de winkel en bijna alles op voorraad.
Pluspunten
Goede winkels & site, goed geholpen en hele goede acties!
Pluspunten
Het bedrijf neemt de tijd voor. De winkel is overzichtelijk ingedeeld Het bedrijf geeft goed advies.
Pluspunten
Quick Cheap Perfect
VerbeterpuntenThe webpage could be in English.
Pluspunten
Ik werd heel vriendelijk ontvangen door het personeel. Vroegen waarvoor ik kwam en heb mijn wensen uitgesproken over een camera die ik wilde aanschaffen. De verkoopster kwam met een aantal verschillende modellen en heeft mij hier heel goed de verschillen van uitgelegd. Was totaal niet opdringerig en wilde ook zeker dat ik meteen vandaag ging kopen. Liet mij hier heel vrij in. Goede uitleg gekregen over de verzekering en ook de verschillende opties voor de camera's. Week later terug gekomen om mijn camera te bestellen. Dit keer door een mannelijke verkoper geholpen. Ook zeer vriendelijk en goede uitleg. Toen ik eenmaal thuis was met mijn mooie aankoop, kwam ik tot de conclusie dat er een kabeltje ontbrak in de doos. Hierop heb ik gelijk de klantenservice gebeld om dit door te geven. Ook hier ben ik zeer vriendelijk behandeld en werd meteen het ontbrekende kabeltje verstuurd. De volgende dag netjes thuis ontvangen. De komende tijd ben ik lekker druk met het uitvinden van hoe alles werkt op de camera.
VerbeterpuntenVooral zo doorgaan! Top winkel!
Pluspunten
Duidelijke website, veel voorraad en deskundig personeel. Veel winkels om de aankopen eerst te bekijken en uit proberen.
Pluspunten
Prima service, kennis van zaken, snel, vriendelijk en geduldig.
Verbeterpuntenga vooral zo door
Pluspunten
Personeel geeft goede voorlichting over producten. Ik twijfelde tussen twee cameratypes. Beide kon ik in de winkel bekijken en de verschillen werden duidelijk op een rijtje gezet. De camera van mijn keuze werd van een accu voorzien en ik kon een paar functies zelf proberen. Dus je weet redelijk goed wat je koopt.
VerbeterpuntenDe informatie op de website is niet altijd up to date. Zo was bij mijn eerste bezoek de camera die ik wilde zien niet op voorraad, itt. wat op de site stond. Omdat ik er een reis voor gemaakt had was dat nogal vervelend. Men zei dat je in zo'n geval beter van te voren kunt bellen.
Pluspunten
Vakkundig advies in het filiaal Arnhem. Er werd goed ingegaan op mijn wensen. Alle tijd werd er genomen. Een paar producten waren niet op voorraad en na 2 werkdagen werd dit opgestuurd. Ik had problemen met het pinnen. Terplekke heb ik het geld kunnen overmaken via een boeking zodat ik toch de winkel uit liep met mijn nieuwe aankoop. En dat allemaal na sluitingstijd!
VerbeterpuntenDe camera heb ik heel even actief gezien omdat de batterij amper opgeladen was.
Pluspunten
Veel kennis, klantvriendelijk, goede prijzen en een groot assortiment.
VerbeterpuntenSnelheid van de website
Pluspunten
Persoonlijke en accurate ondersteuning bij keuze voor product. En waarbij er tijd voor je gemaakt wordt.
Pluspunten
De winkelverkopers zijn communicatief vaardig en van nature vriendelijk. In staat zijn de zaak te bekijken vanuit de ogen van de klant.
Pluspunten
- Goede informatie over de producten - Vriendelijk personeel - Snelle afwikkeling - scherpe prijzen
Pluspunten
Al meerdere malen via de site camera's, lenzen en accessoires besteld. Veel op voorraad, en snel geleverd. Sinds kort ook een vestiging in Groningen, dit is voor mij lekker dichtbij, en kun je de spullen ook eerst in de hand nemen, voor je het daadwerkelijk koopt.
VerbeterpuntenMijn laatste aankoop was een Nikon 24-120 f4.0 AF-S lens. Dit bleek bij aflevering op een bulk lens te gaan. Dus een lens uit een set van camera met een lens, en niet in de mooie gouden Nikon doos. Deze lens is dan goedkoper voor de winkel. Ik weet nu natuurlijk niet of ik een lagere prijs heb betaald. Dat stond niet vermeld op de site. Dat is jammer. Lens is nieuw, dus dat maakt niet uit. Maar ik had het wel graag van te voren geweten. Enfin, eens kijken wat KE voor me kan betekenen. Deze ervaring "kost" KE 0,5 punt in de waardering
Pluspunten
Vandaag naar Kamera express geweest voor informatie omtrent een macro objectief voor mijn Nikon D5300. Bij binnenkomst staat er een drietal medewerkers klaar om mij te woord te staan en mij te helpen om de juiste keuze te maken. Betreffende verkoper die mij geholpen heeft beschikt over brede kennis en gunt mij ook de tijd om het objectief uit te proberen alvorens ik tot de aankoop overga. Al met al ben ik zeer tevreden over de kennis en de klantvriendelijkheid van de medewerker (s). De winkel zelf oogt schoon en overzichtelijk, alle materialen staan netjes tentoongesteld en de winkel is ruim van opzet. Zeker een aanrader voor iedereen die bezig is met fotografie of hier nog mee wil gaan beginnen.
VerbeterpuntenIk heb tot zover geen verbeterpunten.
Pluspunten
's Avonds laat een camera besteld en de volgende dag gelijk in huis. Goede levering, duidelijke e-mails en facturen, dus niets te klagen. Topservice!
Verbeterpunten-
Pluspunten
Groot assortiment op voorraad Kundig advies en goed prijs
VerbeterpuntenWinkel zou wat overzichtelijker kunnen worden ingericht
Pluspunten
Produkt uit de webshop correct en vlot geleverd. Klantenservice goed te bereiken en behulpzaam.
Pluspunten
De site is duidelijk en makkelijk. In de winkel gelde dezelfde tarieven en wordt je goed geholpen. De mensen die er werken weten waar ze het over hebben en denken mee met je. Bovendien is de prijs erg goed.
VerbeterpuntenExtra Batterij voor de camera was niet op voorraad Wel fijn dat hij zonder bijkomende kosten nagestuurd wordt.
Pluspunten
Kamera Express heeft een erg goede service met een breed assortiment. En dit alles heel gemakkelijk online in hun webshop te bestellen of rustig te bekijken in een van hun fysieke winkels.
VerbeterpuntenEen uitbreiding van het video-assortiment zou Kamera Express nog beter maken.
Pluspunten
snel aan de beurt. makkelijk parkeren. personeel heeft verstand van zaken. ruim assortiment. veel op voorraad.
Verbeterpuntendoor slechte (arrogante) eerdere ervaring haast besloten niet te gaan. Ging toen met een sterk gevoel van wantrouwen weg. Dit keer echter wel goed geholpen (hoop ik dan toch). Na aanschaf van een nieuwe Nikon lens las ik nl thuis online dat ze soms refurbished lenzen verkopen als nieuw...
Pluspunten
Goede service en ervaren personeel die weten waar ze over praten.
VerbeterpuntenTot nu toe alleen maar positieve ervaringen!
55 Essebaan
Capelle aan den ijssel 2908 LJ
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.