Pluspunten

vrolijk, deskundig personeel. goed geholpen. en met een mooie set naar huis gegaan.

Pluspunten

Hele snelle levering , s'avonds artikel besteld en dag erna in huis. Daarbij goed op de hoogte gebracht van verloop bestelling.

Pluspunten

De service was uitstekend. Aardige werknemers die de tijd voor je nemen, super fijn. De locatie was goed bereikbaar en alles zag er netjes uit. Top.

NVT

Pluspunten

Prima geholpen, vriendelijke verkoper, niet opdringerig, neemt de tijd om mijn vragen te beantwoorden.

Vreemd dat ik een review moet schrijven om 5 jaar garantie te kunnen krijgen, terwijl verkoper mij vertelde dat dit niet nodig was. Mogelijk dat daar meer duidelijkheid over is.

Pluspunten

Goede service en veel verstand van de producten

Blijf zo door gaan!

Pluspunten

Concurrerend qua prijs met webwinkel terwijl je wel service krijgt. Wat ons opviel: - Kundig - Geduldig - Aanvullende service

Nog geen tips of verbeterpunten.

Pluspunten

Hele opzet van de winkel is ideaal, je trekt een nummertje, speurt een beetje rond en als je aan de beurt bent wordt je heel fijn geholpen. Ik was hier voor het eerst en een beginner in de fotografie. Ik werd geholpen door een meid die al mijn vragen wist te beantwoorden met voorbeelden op de computer en zelfs van haar eigen (online) portfolio. Dat was heel leuk. Ik ben heel tevreden over mijn aankoop. Ik twijfelde tussen 2 lenzen en ik ben heel erg blij dat ik heb gekozen voor degene die mij werd aangeraden. Overigens mocht ik allebei de lenzen testen en kon ik zelfs even een batterij lenen omdat mijne leeg was.

Pluspunten

Ook als ik bij en webwinkel koop doe ik dat bij voorkeur bij een bedrijf dat ook een winkel "in de buurt"heeft.Eenvoudig/direct communiceren, product bekijken, garantieproblemen oplossen,etc. Kamera Express is een goed voorbeeld.

Helaas was mijn product (Sony FDR-X3000R) niet voorradig in het filiaal in mijn buurt.Bekijken ging dus niet door.

Pluspunten

Kom al jaren over de vloer en ben nog nooit teleurgesteld in de service, ook niet toen ik niet tevreden was over een product en dit zonder morren kon retourneren. Heb wel op hetzelfde moment een nieuwe product aangeschaft waar ik uitermate tevreden over was en nog steeds ben.

De uitstraling in de winkel in Amsterdam vind ik aanmerkelijk minder dan die in Rotterdam. De omgang met klanten is daarentegen zeer professioneel.

Pluspunten

Expertise, nog een echte fotowinkel, alles op voorraad, goede prijzen, goede website.

....het is altijd druk in de winkel.....waardoor nummertje trekken. Maakt eigenlijk niet eens uit wanneer je komt.

Pluspunten

Fijn dat je kan kiezen om 5 jaar garantie te krijgen!

Pluspunten

Goede, vriendelijke telefonische uitleg over de gewenste producten en snelle levering... Top!

Pluspunten

Supersnelle levering, mogelijkheid te verzenden naar een ophaalpunt, goed contact: we wilden weten of er een zonnekap bij de lens zat. De helpdesk belde met de vestiging in Rdam waar de lens op voorraad was, daar werd het fysiek gecheckt. SUperservice, zo ook heel persoonlijk.

???

Pluspunten

Bijzonder vriendelijk en met kennis van het product, een nieuwe Olympus

net

Pluspunten

Ik wil de mensen van kamera-express.nl graag bedanken. Als gevolg van een special Olympus actie had ik besloten mijn camera in te ruilen voor een ander model. Meerdere camera speciaalwinkels aangeschreven om te kijken in hoeverre ze mij hierin tegemoet konden komen. Kamera-express.nl kwam voor mij verreweg met de beste deal. Het bezoek dat ik bracht aan de winkel in Amsterdam was een erg fijne ervaring. Zeer professioneel personeel, straalde rust en vakbekwaamheid uit, voelde me zodoende erg op mijn gemak. Sindsdien alweer langs geweest voor een andere aankoop. Zal hier nog vaak langskomen.

Pluspunten

Tijdens mijn bezoek aan de kamera express winkel in Rotterdam, ben ik uitstekend geholpen bij het aanschaffen van mijn nieuwe spiegelreflexcamera. Ook uitstekend geadviseerd bij het maken van de juiste keuze voor diverse assecoires. Ondanks de drukte in de winkel was het voor de zeer vriendelijke verkoper geen probleem om ruim een uur behulpzaam te zijn!!!!!

Pluspunten

Goede service, snelle levering, goede en betrouwbare uitleg, veel vakkennis.

Pluspunten

Werden goed geholpen en hoefden niet lang te wachten in de winkel (terwijl het toch erg druk was)

Pluspunten

goede uitgebreide service,de medewerkers denken echt met je mee.ze hebben me heel goed geholpen,met mijn specifieke wensen

geen

Pluspunten

- Enorm assortiment - Webshop EN fysieke winkels - Meestal deskundige en sympathieke verkopers in de winkel - Site met chatfunctie - Veel interessante acties

- Zorg voor gratis parkeerruimte - Zitjes in de winkel waar klant en verkoper rustig met elkaar kunnen praten. Dit had Foka ooit..!

Pluspunten

Veel kennis en altijd behulpzaam. Rotterdam vestiging is mijn favoriet ook al is het 1 uur rijden vanuit huis.

Ik was niet geïnformeerd over actie op gekocht product. Dat hadden ze wel kunnen informeren in de winkel.

Pluspunten

Goede site, extra garantie, snel geleverd, administratief ok.

NVT

Pluspunten

We zijn super vriendelijk en snel geholpen. de medewerkers zijn er bekwaam en weten waar ze over praten. we hebben prima uitleg gehad over het aangeschafte product. Ik ga zeker nogmaals terug als ik weer een nieuwe aankoop wil doen.

Pluspunten

Prettige service en goed advies

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

zijn goed geholpen in de winkel Breda

55 Essebaan

Capelle aan den ijssel 2908 LJ