Pluspunten

Prima website met veel keuze. Levering supersnel en correct.

Pluspunten

Snel, betrouwbaar en vriendelijk en vakkundig personeel

Pluspunten

in de winkel in Capelle aan de ijssel geweest om een spiegelreflex camera te gaan kopen, de service was prima en het advies wat ze geven ook,deze mensen weten waar ze het over hebben

Pluspunten

Groot aanbod, snelle levering, 5 jaar garantie

Garantiebewijs komt pas na 2 maanden

Pluspunten

Grote voorraad. Goed advies.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vandaag ben ik over gegaan tot de aanschaf van een Fujifilm XF 55-200 telezoom lens. Ik ben in de winkel in Eindhoven inmiddels voor de derde keer zeer goed geholpen.

Enige verbeterpunten wil ik de verkopers wel meegeven dat er onbewust vanuit gegaan gaat worden dat de koper al volledig op de hoogte is van zijn aanschaf. Mijn voorbeeld is dat ik zeker weet dat ik ver wil komen met het voortzetten van een prachtige hobby. Mijn keuze is dan ook meteen een dure investering te doen i.p.v. iets goed Koops en dan later spijt krijgen. Met als gevolg in de winkel krijgt de verkoper meteen O, deze klant koopt meteen een dure camera dus hij weet er vast al veel vanaf. Jammer dat je dan overal om moet vragen.

Pluspunten

Zowel via internet chat als in de winkel netjes geholpen. Vragen worden netjes beantwoord en in mijn geval ook uitgezocht.

tot op heden nog geen verbeter punten

Pluspunten

Grote voorraad, deskundig personeel

Soms lange wachttijd in de winkel

Pluspunten

Hele goede service. Verkoper attendeerde mij zelfs op het zelfde systeem wat ik had samengesteld, maar dan goedkoper als bundel. Scheelde toch weer zo'n 200 euro.

- Entree iets breder opstellen zodat rolstoel en scootmobiel makkelijker naar binnen kan.

Pluspunten

Goede klantgerichte service

Misschien iets meer parkeer ruimte bij de vestiging op capelle

Pluspunten

supervriendelijke verkopers veel technische kennis duidelijke uitleg, ook voor beginners

parkeergelegenheid

Pluspunten

prettig personeel

geen

Pluspunten

Snelle levering, prijs bewust, goede klantenservice

Prijs verlagen

Pluspunten

Eerder was ik een keer door een oudere heer geholpen. Hij had wellicht zijn dag niet, maar het was gehaast en niet echt een prettig contact. Om deze reden was ik een beetje terughoudend om hier nogmaals een aankoop te doen, maar nu bij aankoop van mijn canon spiegelreflex camera (6d) had ik juist een zeer plezierige ervaring! Erg vriendelijke medewerker, en genoeg aandacht en uitleg. Ik kom terug voor mijn volgende aankopen

Meer orde in de rij. Soms heb ik het idee dat er heel veel mensen werken, maar de helft niet echt met iets bezig is

Pluspunten

Goede service heb hier de Tom Tom bandit gekocht en ben erg tevreden over de kwaliteit

Pluspunten

goede service

Pluspunten

Kamera Express communiceert goed met zijn klanten, heeft verstand van zaken, de winkels zijn goed bereikbaar en het heeft een overzichtelijke en duidelijke website. Afgelopen zondag heb ik bij Kamera Express Utrecht een nieuwe lens voor mijn Canon700D gekocht. Ik was al een tijdje op zoek naar een lens die meer kon inzoomen en ben daarom op internet gaan kijken naar de opties. Ik was op een gegeven moment aan het twijfelen tussen de Sigma 18-200mm en de Sigma 18-250mm. Ik ben daarom naar de winkel in Utrecht gegaan en heb aan een medewerker gevraagd welke hij zou adviseren. De Sigma 18-200mm had een betere randscherpte dan de Sigma 18-250mm, maar de Sigma 18-250mm kon verder inzoomen en was relatief goedkoper. De medewerker heeft aan mij de Sigma 18-250mm geadviseerd en deze heb ik aangeschaft. De lens bevalt mij tot heden goed, ik heb geen spijt van mijn aankoop. Ik heb een prettig contact gehad met de medewerker. Hij adviseerde goed en dacht met mij (ik als klant) mee. De medewerker had verstand van zaken en ik voelde mij serieus genomen. De volgende keer zou ik zeker terug komen om bij Kamera Express een nieuwe aankoop te doen.

Een idee: Misschien in de winkel een mogelijkheid geven om verschillende camera's en lenzen te testen. Het zou dan fijn zijn dat je de lenzen op je eigen camera kunt uitproberen zodat je de goede keuze maakt.

Pluspunten

Goede, aandachtige hulp in wat nog een 'echte winkel' is. De verkopers kennen alle specs en ins- en outs van de apparatuur die daar wordt verkocht. Een verademing.

Pluspunten

Goede uitleg, vriendelijk.

Bij systeemcamera's tussen de 300 en 400 euro is weinig keus.

Pluspunten

Prettige aankoopervaring, vragen aan helpdesk werden ook 's avonds nog beantwoord. Laagste prijs garantie zonder enkel probleem toegepast! Vakkundig en vriendelijk geholpen door enthousiaste medewerkers. Fijn om ook te kunnen voelen in de winkel, zonder opdringerige verkopers!! ipv zomaar te bestellen. lof en hulde.

Pluspunten

Zeer tevreden over deskundige voorlichting

Pluspunten

Er werd goed geluisterd naar mijn wensen en aan de hand daarvan werd een camera aangeraden. Ik ben er erg blij mee en hopelijk maakt de camera mijn verwachtingen waar!

Pluspunten

rustig advies, deskundige antwoorden

Pluspunten

Deskundige advisering

Pluspunten

Snelle en goede levering. Ook voor vragen via chat wordt je snel geholpen. Vooral superfijn dat Kamera Express 5 jaar garantie heeft bij aankoop van een lens of camera!

55 Essebaan

Capelle aan den ijssel 2908 LJ