Pluspunten

Aangezien ik liever naar de winkel ga dan op internet bestel even vanuit Tegelen naar Eindhoven gereden. Ruime keuze en vriendelijke verkoopster die rustig de tijd voor je nam. Zelf de app op mijn mobieltje geïnstalleerd voor de connectie met de camera. Ga zo door!!!

Pluspunten

ruime keuze met vriendelijk personeel, goed advies, werd meteen geholpen.

Pluspunten

Goede uitleg en tijd nemen voor beter begrip van het product.

geen

Pluspunten

- Zeer vriendelijk en kundig geholpen in de winkel. - Laagste prijs garantie. - Fysieke winkel Al met al een erg positieve ervaring aan aankoop over gehouden.

Laagste prijs garantie betekent niet dat de prijs op de website ook de laagste prijs is. Na er op te hebben gewezen kregen we de laagste prijs, maar de prijs op de website is nog niet aangepast.

Pluspunten

professionaliteit, vakmanschap, klantvriendelijkheid

Pluspunten

Beleefd, deskundig en met gevoel voor humor te woord gestaan door Sander Jacobs in het filiaal Utrecht. Geen popiejopietaal! Grip en screenprorector werden vakkundig en secuur op mijn Sony RZ100 aangebracht. Parkeergarage is “een deur verder”: perfect! Fijne ervaring evenals destijds bij Camex te Amsterdam (nu ook Kamera Express). Website heeft regelmatig griep! Het CarePlan zou zijn uitverkocht; bleek dat wanneer je anders zoekt deze melding onjuist is; bij het reserveren van producten blijft de site hangen; bij het bestellen via de site is de prijs plots anders: dit kan en moet beter! Telefonisch kontakt met de klantenservice (Jurgen): beleefd en deskundig; staat open voor humor. Waak ervoor dat je “in de wacht” wordt gezet: door de veel te luide en vervelende regendansmuziek slaat direct het weer om!

website

Pluspunten

Snelle service, goede acties. Erg tevreden.

Geen.

Pluspunten

Prima winkel, goede service! Werknemers beschikken over goede kennis van de producten.

Pluspunten

Kwam zelf goed voorbereid, werd goed ontvangen en vakkundig te woord gestaan. Bevestigde mijn eigen kennis en wist nieuwe zaken aan te dragen. Erg prettige voorlichting en nam er de tijd voor.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijke en heldere uitleg over de aankoop van een Nikon D5600. Kom hier zeker nog terug. Ook het aanbod voor het volgen van een workshop fotograferen gaf een positieve indruk van deze winkel

Pluspunten

Vakkundig advies gekregen over mijn nieuwe Canon Eos 750D. Vakbekwaam personeel neemt uitgebreid de tijd om de voor-en nadelen van verschillende camera's uit te leggen.

Pluspunten

Prima service. Vriendelijke bediening.

Pluspunten

Heel goed geholpen met het kiezen van een camera. Je kon ze allemaal zelf uitproberen. Alles is op voorraad. Leuke aanbiedingen.

Pluspunten

Duidelijke uitleg Goede service

Pluspunten

Snelle professionele afhandeling, goede kennis van zaken, plezierig geholpen, keurig personeel.

Pluspunten

Je wordt er goed geholpen. Men neemt de tijd voor uitleg en demo.

Pluspunten

Ik koop al jaren al mijn apparatuur bij Kamera Express en ben altijd heel tevreden over de service en de producten. Je krijgt goed en deskundig advies!

Pluspunten

Goede expertise, snelle service!

Niet echt

Pluspunten

Goede voorlichting Nette bediening Grote keuze

Winkel telefoon voor aankoop afspraken te maken, gaat nu via totaal telefoon

Pluspunten

Uitstekende voorlichting over apparatuur waarin ik geïnteresseerd was. Prima afwikkeling van de aankoop.

Pluspunten

erg tegemoetkomed bij problemen vorige aankoop. nemen rustig de tijd voor je ondanks de drukte in de winkel

geen

Pluspunten

Grote mooie overzichtelijke winkel met veel keus. Makkelijk bereikbaar. Uitstekend advies gekregen bij de keuze van mijn eerste spiegelreflexcamera en lens. Erg blij! Zal zeker vanuit Haarlem terugkomen naar Arnhem XL.

Pluspunten

Heb mijn nikon gear kunnen inruilen voor de gewenste canon spullen. Eerlijke prijs ontvangen en goede service!

Pluspunten

Ik moest wel effe wachten voordat ik aan de beurt was maar dan krijg je ook de volle aandacht en werd ik goed geholpen. Vol vertrouwen ging ik met een mooie camera en veel info de deur uit.

Als je met het nummersysteem werkt heb je als klant meer gelegenheid om rond te kijken en hoef je niet steeds op te letten of je al aan de beurt bent. Komt de zaak ook ten goede.

Pluspunten

Prima service ! Goeie prijzen !

55 Essebaan

Capelle aan den ijssel 2908 LJ