Pluspunten

Snelle levering prima website

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Winkels door het hele land. Dus altijd in de buurt.

Vooraf duidelijk zijn over 5 jaar garantie. Nu moet je verplicht een review schrijven.

Pluspunten

Goed voorgelicht met de overstap van een spiegelreflex naar een systeemcamera. Nette service en ze nemen alle tijd voor de klant!

Pluspunten

Uitgebreid aassortiment

Pluspunten

uitstekende service zoals vriendelijk personeel, voldoende uitleg én op verzoek mijn camera volledig ingesteld

geen

Pluspunten

Goed en duidelijk geholpen door het personeel.

Pluspunten

Camera direct beschikbaar in de fysieke winkel met alle voordelen zoals deze online staan, maar dan te personaliseren; ik wilde een andere draagtas dan in de online standaard combideal, ook hier kreeg ik de genoemde korting op. Snel en goed geholpen.

Pluspunten

Fast and professional service. Good product knowledge and advice to buy an older model for a better price than the newer more expensive edition.

Pluspunten

Ik werd op een uitstekende wijze geholpen!

Pluspunten

Omvangrijk en veelzijdig aanbod Aantrekkelijke aanbiedingen Combinatie van webshop / fysieke winkels Snelle levering Snelle response op vragen (E-mail)

Mogelijkheid van creditcard betaling in winkels (nu alleen in webshop)

Pluspunten

Goed en vriendelijk geholpen. De medewerker nam de tijd om een en ander uit te leggen en ons te adviseren.

Pluspunten

Prima geadviseerd door verkoper.

Pluspunten

Prima en vakkundig geholpen, daarom koop ik al mijn fotografie spullen bij hun. Ik hoef geen andere zaak

Pluspunten

Vriendelijke bediening. Goede uitleg naar aanleiding van hetgeen ik zocht. Verschillende opties aangeboden.

Pluspunten

Goede service, bezorging & producten.

Ga niet bij elk product neerzetten dat die in de aanbieding is met vaak maar 1 / 2 € korting..

Pluspunten

Goede service en hele vriendelijke en deskundige mensen

Pluspunten

+ Ik voelde mij thuis in de winkel + Werd geduldig geholpen met aandacht + Kon apparatuur rustig testen + Aardig, gastvrij personeel + Geen opdringerige verkoop

Vrij weinig op aan te merken. Wat mij opviel is dat de winkels erg ruimtelijk zijn opgesteld. In mijn ogen mogen ze daar zeker meer mee doen. Dit omdat de webshop heel uitgebreid is, maar wanneer je dan in de fysieke winkel komt, hangt het vaak vol met vele accessoires. Dit mag in mijn ogen meer worden uitgebreid met apparatuur.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede prijs en ruim aanbod

Pluspunten

Vlot geholpen. Korte wachttijden

Pluspunten

Door het enorme aanbod is het kiezen van een nieuwe fotocamera niet gemakkelijk. Op de website van Kamera Express.nl kun je van alle modellen de specificaties vinden, maar voor mij bleven er nog 4 modellen over die elk hun pluspunten hadden. Het voordeel van Kamera Express is dat zij ook over echte winkels beschikken waar je de toestellen kunt bekijken en ook vast kunt houden. Het immers ook belangrijk hoe een toestel in jouw hand ligt; kun je met je vingers gemakkelijk bij alle druk- en draaiknoppen. Een tweede voordeel van de winkels van Kamera Express is dat daar deskundige verkopers rondlopen die nadere informatie kunnen geven over de verschillen tussen de toestellen. Na het eerste bezoek in de winkel vielen er weer twee modellen af. Thuis, op de website weer verder verdiept in de twee overgebleven modellen en een paar dagen later weer naar de winkel. Weer met de verkoper (Niels) aan de slag en uiteindelijk een keuze gemaakt. Ik heb een fotocamera die bij me past, waar ik heel blij mee ben en prachtige foto's mee kan maken.

Pluspunten

Goede service, snelle levering en goede prijs voor mijn inruilapparatuur. Zeer tevreden

Pluspunten

Fijn personeel, veel op voorraad en lekkere koffie. Prijs en kwaliteit gaan hand in hand.

geen

Pluspunten

Je wordt er altijd fijn geholpen ze nemen hier ruim de tijd voor.

Pluspunten

vandaag een zeer mooie aankoop gedaan bij Kamera Express te Rotterdam, de winkelmedewerkers namen de tijd om advies te geven, en mijn vragen te beantwoorden, kortom ik ben erg tevreden!

Pluspunten

Zeer kundig Personeel en in alle rust met goede uitleg geholpen

55 Essebaan

Capelle aan den ijssel 2908 LJ