Pluspunten

The staff in the shop in Amsterdam were friendly and on the ball. Everything was conducted in an orderly and efficient matter without confusion.

Nothing much to say about this.

Pluspunten

Goede service. snelle levering. Goed bereikbaar voor vragen

Pluspunten

Erg vriendelijke medewerkers zowel in Arnhem XL als in Eindhoven. Nu een aantal maal hier een product gekocht (via reserveren, afhalen, bezorgen en gewoon in de winkel gekocht) en elke keer een goede afhandeling. Fijn dat ze veel op voorraad hebben en dat je een artikel van andere vestiging, de volgende dag al kan afhalen.

Pluspunten

In een fraaie winkel een heel geduldige uitleg gekregen over het aangekocht product. In mijn geval een nieuwe zoomlens.

De balieverkoper was verrast door mijn keuze voor een 28-135 mm zoomlens. (in plaats van een 18- mm lens)

Pluspunten

Ik ben ontzettend goed geholpen in de winkel in Breda. Ze namen alle tijd om mij zo goed mogelijk te helpen. Ze konden al mijn vragen beantwoorden, en ze hebben me veel informatie gegeven waar ik veel aan heb. Mocht ik nog iets nodig hebben voor mijn Canon 1300D, zal ik zeker teruggaan naar Kamera Express !

geen verbeterpunten.

Pluspunten

Hele snelle levering. Vrijdagavond om 20:50 besteld en de volgende morgen om 9:45 in huis! Super!! Netjes afgehandeld en goede producten.

Pluspunten

Groot assortiment, goede prijzen, goede service, bereikbaarheid, aantal vestigingen

Pluspunten

Aankoop van spiegelreflexcamera gedaan. Goed geholpen. Goede info gekregen. Op correcte wijze order behandeld en afgeleverd.

Pluspunten

Prima geholpen. Deskundige medewerker.

Ik wilde een lens inruilen, maar het bruiste niet van enthousiasme. Ik moest er wel op aandringen. Uiteindelijk netjes afgewikkeld.

Pluspunten

Medewerkers van Kamera-Express hebben kennis van zaken. Kunnen op al je vragen antwoorden. Ik koop al meer dan 10 jaar mijn foto accessoires bij hun; eerst in Rotterdam; nu in Den Haag. Goede service, veel ondersteuning; aansluitende cursussen!, enz. Modern bedrijf; veel direct ter beschikking

Pluspunten

Uitstekende kennis van zaken

Pluspunten

Goeie website, duidelijke info, snelle levering. scherpe prijzen. Ik heb een Canon EOS M5 body + EF-EOS M mount adapter bij Kamera Express.nl gekocht ,het is een powerhouse in een bescheiden verpakking. Ik heb zelf al een Canon 7D MK2 ,en deze camera is bedoeld als backup, Maar ook voor in de bergen als ik niet de bulk wil maar wel kwaliteit. en dat levert deze camera zeker. ik gebruik mijn EF-L en EF-s lenzen zodat ik geen extra lenzen hoef te kopen en kwaliteit als kan gebruiken. kortom een heel goed product gekocht bij een top webwinkel.

geen

Pluspunten

gewoonlijk snel, veel op voorraad, reageert professioneel

Pluspunten

Goede en vakkundige advies en service.

Geen, goed geholpen.

Pluspunten

Ze hebben verstand van zaken en doen wat ze kunnen doen. Zelfs artikelen die ze niet direct in de verkoop hebben bestellen ze nog via hun importeur. Zeer tevreden

De verhuurbalie zodanig organiseren dat meer personeel dat kan.

Pluspunten

Meedenken. Ze doen hun best je de beste deal te geven

verzending naar store duurt langer dan verzenden naar je huis

Pluspunten

Helpt de klant goed. Heeft goede kennis over de producten. Bekijken de items samen met de klant. Goed advies. Doen geen moeite om de klant perse wat te verkopen.

Prijsjes bij producten in de winkel plaatsen. Is makelijker dan alles moeten scannen.

Pluspunten

vlot verloop van de transactie, snelle levering

Pluspunten

goede service en kennis van de producten. had een pakketje wat helaas en dag later kwam. dit kwam mij niet uit en hierom hebben ze kosteloos het pakketje alsnog met een spoed levering in de avond bezorgt

Pluspunten

De camera ( panasonic lx100 ) is gekocht via de site zonder tussenkomst van wat dan ook. Geheel en al op basis van vertrouwen op naamsbekendheid, uitvoerige productomschrijving en de 5 jaar garantie regeling van Kamera Express. De bestelling die ik deed op zondag j.l. werd vanmorgen (maandag) in degelijke verpakking geleverd. Mijn vertrouwen in Kamera Express is hiermee tot dus ver meer dan beloond.

Pluspunten

Vakkundig personeel. Weten waar ze het over hebben.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

-In winkelketen erg goed geholpen; duidelijke uitleg & advies en de mogelijkheid om een product te testen. -Snelle communicatie

-Levertijden -Beter meedenken wanneer problemen ontstaan (oa door vertraagde levertijd).

Pluspunten

Snelle service. Goed advies

55 Essebaan

Capelle aan den ijssel 2908 LJ