Pluspunten

kennis van zaken en nemen uitgebreid de tijd voor je. Uitstekende koffie en ook de nazorg is goed geregeld. Verder groot assortiment.

Misschien meer parkeerplaatsen maar dat zal na de verhuizing wel beter worden.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Kundig personeel en voldoende tijd en aandacht tijdens het bezoek aan de winkel

Jammer dat ik de camera niet kon proberen ivm met de garantie

Pluspunten

goede service, aardig personeel. ga zeker nog een keer terug.

Pluspunten

Zeer deskundige hulp, met aandacht, geduld en persoonlijke benadering. Dit ondanks drie bezoeken, veroorzaakt door twijfel in de vele keuzes, had ik geen moment het gevoel dat men een keuze wilde forceren. Tweede positieve punt vond ik dat men mij zeker niet de duurste van de geboden opties aanraadde, zelfs het integendeel. Deze ervaring opgedaan tijdens recente flinke aankoop (2500,=) , die weer een resultaat was van een eerdere aankoop 2 jaar daarvoor.

Het is niet eenvoudig een telefonisch kontakt te krijgen met een specifieke vestiging. Reden zal zijn om dit, vanuit perspectief van de winkelketen, efficient te regelen met een centrale telefoondienst. Ik kan me echter voorstellen dat kontakt met een specifieke winkel kan worden gearrangeerd buiten drukke uren.

Pluspunten

heldere website met goede zoekmogelijkheden. De laagste prijsgarantie maken ze inderdaad waar, het contact hierover verliep soepel en klantgericht. Veel mogelijkheden tot contact, ook 's avonds en in het weekend.

Na een toegekende korting was het niet mogelijk de bestelling incl. korting met creditcard af te rekenen. Dit werd echter door de klantenservice op een andere manier soepel opgelost. Ik wilde de bestelling in de winkel afhalen, de berichtgeving was dat ik vanuit de winkel in Utrecht zou worden GEBELD als het artikel bij hen gereed lag. Evenals bij de vorige bestelling ontving ik geen telefoontje, maar ontving ik een bericht via email. Lastig als je je bestelling zo snel mogelijk wilt afhalen, het (afgesproken) telefoontje ontang je dan toch het snelste.

Pluspunten

Excellent service, they took all the time i needed to find the right camera for me. I bought my first camera 15 years ago with Kamera Express and will continue to go back when I have out grown my new camera.

Pluspunten

KameraExpress, snelle levering geen transport kosten

geen

Pluspunten

Goede sfeer. Ben op een prettige manier te woord gestaan.

Pluspunten

Kamera Express.nl is een webwinkel met diverse filialen in het land, wat je demogelijkheid geeft om bij vragen ook even de winkel in te lopen. Nu mijn geval, ik heb een outlet camera Panasonic DMC-TZ80 zwart besteld en bij het openen van de verpakking bleek er een zilveren uitvoering in te zitten. Na èèn telefoontje waarin ik zeer correct en vriendelijk werd te woord gestaan op mijn vragen werd mij direct aangeboden om de kamera retour te sturen en mijn geld terug te ontvangen, maar ik wilde deze kamera hebben maar wel een zwarte uitvoering. Deze was echter niet als outlet leverbaar, maar ik kon wel in Den Haag terecht om de mij toegezonden kamera om te ruilen voor een nieuwe zwarte uitvoering, waardoor mij de retour kosten bespaard bleven. Dit vond ik een mooi voorstel dus dat heb ik gedaan, maar ook in de winkel was de service zeer goed, geen gezeur van waarom en het is toch de zelfde kamera, nee niets van dat dus nogmaals een geweldige SERVICE

zou ik niet weten

Pluspunten

Goede service en advies.

Tot nu toe.

Pluspunten

Deskundig en vriendelijk personeel. Er werd een faire inruilprijs voor mijn 'oude' camera geboden. Veel artikelen op voorraad.

Pluspunten

Prima bedrijf, goede service

Pluspunten

Geweldige service. Ik heb nu alles wat ik nodig heb, zonder te veel te betalen! Zeker een aanrader.

Pluspunten

Ik had Het product wat ik wou kopen gereserveerd in de winkel. Bij aankomst in de winkel was er helaas geen reservering binnen gekomen vanwege de nieuwe website. wat een geluk voor mij dat het systeem dit wel wist en vandaar was het product gewoon op voorraad. Het aanwezige personeel heeft dit direct doorgegeven aan de personen die hier over gaan. Mijn ervaring was dus opnieuw perfect en zal zeker al mijn volgende aankopen weer via kamera express laten verlopen.

Pluspunten

Super levering van Kamera Express.nl. S'avonds besteld en de volgende dag netjes geleverd. Ook op de chat wordt je goed en snel geholpen met vragen!

Pluspunten

Alles ging erg gemakkelijk en snel, de advertentie die in de krant stond klopte ook daadwerkelijk en wat ik wilde hebben kreeg ik ook. De klantenservice was erg goed werd vriendelijk en doeltreffend geholpen door een erg aardige medewerker..

Pluspunten

Deskundig personeel, goede adviezen bij aankoop van camera en lens. Ik ben tevreden

Pluspunten

Ik koop al ongeveer 20 jaar mijn fotospullen bij Kamera Express waar ik goede zaken mee heb gedaan

Pluspunten

Servicegericht

Pluspunten

Niet op voorraad in de winkel, maar de volgende dag bezorgd.

Grotere voorraad in de winkel

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goedkoopste landelijke prijs voor dit product

Pluspunten

Vriendelijk geholpen bij mijn aankoop. Goede adviezen gekregen die mij hebben geholpen bij het maken van keuzes. Er wordt de tijd genomen voor je vragen.

Winkel kan misschien iets beter en overzichtelijker ingericht worden.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle bezorging. Voor de service kon ik Leeuwarden terecht en werd daar deskundig geholpen. Bovendien ook nog 5 jaar garantie.

Op de website stond niet duidelijk aangegeven dat de camera geen Nederlandstalige instelling heeft. Gelukkig is de gebruiksaanwijzing wel in het Nederlands te downloaden. Graag dit duidelijker aangeven.

Pluspunten

Good service and an exceptional large number of different products on display, in the shop and to try out right away.

55 Essebaan

Capelle aan den ijssel 2908 LJ