Pluspunten

Vriendelijk behulpzaam , bekwaam personeel , werd goed geholpen bij de aankoop van mijn kamera

geen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

DESKUNDIG PERSEONEEL, VRIENDELIJKE BENADERING

Pluspunten

Vriendelijk en behulpzaam personeel die ook kennis van zaken hebben. Artikelen die niet op voorraad zijn kunnen gratis worden thuisgestuurd. Scheelt een extra bezoek aan de winkel. Kamera Express heeft een goed lage prijs voor de artikelen die ze verkopen. WInkel in Utrecht is goed bereikbaar met fiets, auto en OV.

Pluspunten

Goede service. Ter zake kundig personeel

Pluspunten

Super goede service en duidelijk uitleg bij het kiezen van een nieuw camera

Pluspunten

een hele goede service en een goede uitleg van de vragen die ik had ook kon ik een paar dagen bedenken of ik de verzekering erbij wilde en gelukkig kon dat alsnog zeer vriendelijk personeel

soms erg lang wachten misschien een bankje voor mensen die niet zo lang kunnen staan

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Wordt goed geholpen, stond voor ik wist buiten met een camera

Zeggen de goedkoopste te zijn, maar even duur als andere winkels

Pluspunten

Ik vroeg via de mail extra informatie over een videocamera, en kreeg al binnen een half uur antwoord. Hierdoor kon ik meteen dezelfde dag de camera van mijn keuze nog bestellen, die vervolgens de volgende dag al bij mij bezorgd werd.

Pluspunten

Zeer deskundig en hulpvaardig personeel, al heel vaak wat gekocht ook tweede hands. Al is het nog zo druk ze nemen alle tijd voor je. Lof!

Ga zo door!

Pluspunten

Heel flexibel en gemakkelijk te bereiken; Beste koopgaantie

Pluspunten

Goede info Snelle levering Klant is koning

Accessoires in fysieke winkel kan meer

Pluspunten

Op de website product besteld. Het was mogelijk deze direct op te halen. Dat is zeer fijn. De winkel was in de buurt, met zeer aardige en kundige medewerkers. Top ervaring!

Jammer dat niet duidelijk was aangegeven hoe groot het bijgeleverde statief was (er stond geen serie type bij)

Pluspunten

Prima info over de lens gekregen en heel geduldig geholpen.

Pluspunten

Prettige en deskundige medewerkers

Pluspunten

- Snel en goed geholpen - Er stond ten onrechte een cashback actie vermeld bij de camera met standaardobjectief. Kamera Express heeft dit zonder discussie op een andere manier in orde gemaakt. Top.

Informatie op de website niet 100% nauwkeurig

Pluspunten

Ondanks het feit dat het heel druk was werd er genoeg tijd besteed aan ons. Hadden veel informatie nodig en die kregen we ook. Dat had ik ook gezien bij klanten die voor mij waan de beurt waren.

Niet veel, ga zo door met de aandacht aan de klant geven.

Pluspunten

Duidelijke site, snelle levering

Pluspunten

Ik werd goed geholpen door de medewerkers. Ze gaven mij goede informatie over de mij uitgezochte en ook gekochte Camera Canon 1300 D. Ook over de artikelen zoals lenzen, filters, fototas kreeg ik goede en ter zake doende informatie. Ook over artikelen die ik in de toekomst wil aanschaffen werd ik goed ingelicht. Er werd de tijd genomen om alles goed te bespreken en mogelijkheden aan te raden. Voor mij een goede reden, om zeker meer te kopen bij Kamera Express !!

Ik zou er nu geen op kunnen noemen.

Pluspunten

Geweldig geholpen door de medewerker van de vestiging in Utrecht. Advies was zeer deskundig en dat maakte het voor mij alleen maar makkelijker om tot aankoop van mijn nieuwe Nikon D3300 over te gaan. Inmiddels wat testfoto's gemaakt en ik kan niet anders zeggen bijzonder tevreden te zijn over de resultaten.

Pluspunten

Vakkundige begeleiding in het kopen van een camera

Pluspunten

vakkundigheid snelheid

door de snelheid kan een klant zich niet gehoord voelen

Pluspunten

Prima geholpen bij de keuze voor een systeemcamera. Goede prijzen en een duidelijke website.

Pluspunten

Goede en behulpzame voorlichting betreffende de diverse mogelijkheden van de verschillende compactcamera's. Dit werd ervaren als betrokken en meedenken! Bij binnenkomst was de gedachte een bepaald merk en type camera te kiezen. Na uitleg en aantonen dat er wellicht betere opties voorhanden zijn is de keuze gevallen op de Sony Cybershot DSC-HX90V. Bij thuiskomst direkt aan de slag tot diep in de nacht en blij met de gemaakte keuze.

Pluspunten

S'avonds besteld, de volgende dag al in huis. Prima voor elkaar

Pluspunten

Ruime keus/uitstekende bediening/ verstand van zaken

55 Essebaan

Capelle aan den ijssel 2908 LJ