3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goed en snellen levering

geen

Pluspunten

De winkelservice is nagenoeg perfect en terzakekundig. Ik heb nog geen ervaring met ruilen/retouren/garantie, maar de verkopers zijn prima.

Pluspunten

Je wordt door zowel het personeel van de helpdesk als personeel in de winkel netjes en vriendelijk gehandeld.

Kan ik zo niet verzinnen.

Pluspunten

snelle en correcte levering tegen een zeer goede prijs.

geen

Pluspunten

Flexibel en vakbekwaam. Prima winkel in Breda, dat nog de oude vertrouwde sfeer uitstraalt van Foto Klein. AANRADER (vraag naar PAUL!!!)

Pluspunten

Helpful and knowledgeable

Pluspunten

Kamera Express heft mij een perfecte service geleverd. De camera Nikon 5300 was niet voorradig in de winkel en deze moest worden geleverd uit het centrale magazijn. Door derden kon de levering niet plaats vinden voor mijn vakantie. Antwoord van de verkoper: Geen probleem wij lossen dit op zodat jij met een goede camera op vakantie kan gaan. Gevolg ik kreeg een Nikon 5600 mee als huur camera. Na terugkomst van mijn vakantie zou deze worden gewisseld met de bestelde Nikon 5300. Echter was uitermate tevreden over de Nikon 5600 dat ik heb besloten deze over te nemen. Kortom uitmuntende service en ben zeer tevreden over de wijze waarop de verkoper mij te woord heeft gestaan en mij een goede (foto)vakantie heeft bezorgd.

GEEN.

Pluspunten

Camera op tijd geleverd. Achteraf bleek dat ik een verkeerd geheugenkaartje had besteld, deze kon eenvoudig omgeruild worden voor een sneller geheugenkaartje. Goede service!

Pluspunten

Ze nemen echt de tijd voor je. Veel keus. Denken met je mee.

Bij drukte moet je lang wachten totdat je aan de beurt bent, te weinig personeel. Prijzen van de artikelen staan er niet bij in de vitrine.

Pluspunten

Een mooie inruilprijs Goed informeren pre-order Vlotte afhandeling Prettig en deskundig personeel

geen

Pluspunten

Ze helpen goed bij het maken van een keuze, ze verkopen je niet het duurste product, maar bevelen je het product aan wat bij jou past.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Hebben veel op voorraad, en dus ook snel geleverd

Bij Kamera Express in Den Haag langs gegaan. Had een canon 6d2 besteld, maar had die avond ervoor toch besloten om voor een canon 5d4 te gaan. Een stuk duurder, maar ik wil gewoon een top camera. Was heel enthousiast naar de winkel gegaan, maar eigenlijk werd mij door de verkoper deze afgeraden. Omdat die te duur zou zijn voor mijn gebruik.... Mijn stemming was direct een stuk minder en ging met een dubbel de gevoel de deur uit. Heb de canon 5d4 wel gekocht en ben na 3 weken nog super blij!! Elke euro waard! Maar naar de winkel in Den haag ga ik niet meer. Begrijp dat ze goed advies willen geven, en mensen willen beschermen die wat impulsiever handelen. Maar vond het in dit geval iets te overdreven.

Pluspunten

Zeer ruime keuze, deskundig personeel, neemt ruim de tijd om dingen uit te leggen. Apparaten kunnen even geprobeerd worden.

Pluspunten

Mooi assortiment, scherpe prijzen, deskundig advies

Pluspunten

Goede uitleg over camera

?

Pluspunten

Na enig vergelijken van lenzen (Nikon, Tokina en Tamron) én prijzen (van lenzen en body) kwam ik bij Kamera Express terecht. Hun online klantenservice deed het perfecte voorwerk (snel, behulpzaam en met een goed voorstel), de winkel in Utrecht de kundige aflevering. Tegen scherpe condities, met veel geduld van Kamera Express en goede uitleg, heb ik mijn nieuwe set in ontvangst genomen.

Pluspunten

Fijn bedrijf met een ruim assortiment en kennis aan camera's! Regelmatig een camera gehuurd, accessoires gekocht en altijd goed geholpen. Nu eindelijk een eigen camera gekocht bij Kamera-Express. Ik werd goed geholpen en kreeg advies over de camera en bijbehorende lenzen. Erg prettig.

Pluspunten

Vriendelijke hulp en alles tiptop in orde.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prettig te woord gestaan. Reëel koopadvies gekregen. Wordt niet gestuurd naar duurder product.

Klantgerichtheid kan beter. Koopsignalen worden niet opgepakt. Productkennis wordt van monitor opgelezen.

Pluspunten

Goede service, vriendelijk en nemen de tijd om je te helpen.

De presentatie van de producten in de winkel.

Pluspunten

De gewenste camera was vrijwel overal uitverkocht, maar bij Kamera Express hadden ze de camera nog wel. Snel kunnen uitleveren fijn dat ze een winkel in de buurt hebben.

Pluspunten

Goed advies, deskundige mensen!

Pluspunten

snelle service goed materiaal goede prijs

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Veel op voorraad, goede acties

Pluspunten

Klantvriendelijk, duidelijke uitleg, goede service

Meer parkeerruimte voor de auto, duidelijke plek waar je je fiets kan stalken met de mogelijkheid om een extra slot vastste zetten.

55 Essebaan

Capelle aan den ijssel 2908 LJ