Pluspunten
Snelle informatie bij het verkooppunt, erg to the point dus fijn als je niet te veel tijd hebt.
VerbeterpuntenTasje voor mijn camera meegekregen wat alleen gedragen kan worden om een riem, niet heel handig. Dit werd niet verteld, dus ik ging er automatisch vanuit dat het tasje om mijn nek zou kunnen.
Pluspunten
Eigenlijk heb ik niets via Internet besteld. Wel vaak via mail contact gehad over aankoop van producten. Ook vaak gechat. Antwoord op mail correct binnen 24 uur terug ontvangen. Ook via de chat goed en direkt antwoord op al je vragen. Uiteindelijk de artikelen rechtstreeks gekocht in de KameraExpress winkel te Leeuwarden. Daar ben ik zeer goed geholpen. Aangeschaft een Nikon D5300 en een Sigmalens 18-300mm. Niet alleen advies krijg je, maar ook koffie en last but not least zelfs nog een tip over de camera instelling.
Verbeterpuntenkan ik niet zo gauw opkomen.
Pluspunten
Ze zijn ontzettend snel met verzending. Het super brede assortiment is geweldig voor iedere camera fanaat. De klanten service is super goed binne 24 uur een reactie via email. Met duidelijke instructies.
VerbeterpuntenIets meer assortiment in de winkels zelf tentoonstellen zoals in eindhoven. Een adres waar je zelf je deffecte product naar kunt sturen met reperatie formulier ipv naaar de winkel gaan om het in te leveren daar. Meer winkels in Limburg!!!
Pluspunten
Prima geholpen bij de aanschaf van mijn Canon camera. Men heeft goede kennis van zaken, zeer prettig geholpen
Pluspunten
Pluspunten
de site is erg makkelijk, je kan instellen welke lens je zoekt en de site zegt welke erbij horen. in de winkel hebben ze er erg veel verstand van, ik wou wat informatie over een statief, remote om op afstand foto's te kunnen maken met het statief en over een nieuwe lens. ze hebben alles netjes uitgelegd verschillen laten zien in de verschillende prijskassen zodat je weet wat je koop voor het bedrag dat je wilt besteden. ook zoeken ze mee als ze zelf iets niet verkopen waar je het dan het beste kan kopen of waar je op moet letten. al met al niks dan lovende woorden. de artikelen die ik wou bekijken hadden ze niet in de winkel maar hebben ze wel vrijblijvend laten opsturen naar de winkel zodat ik deze kon bekijken en uitproberen. de lenzen waartussen ik twijfelden heb ik beiden mogen testen met mijn camera wat foto's mee genomen en thuis bekken op mijn laptop, hierdoor kon ik een beter oordeel vellen over welke ik wou kopen.
Pluspunten
Goede uitleg en nemen alle tijd. Vriendelijke en deskundige verkoper Geeft een vertrouwd gevoel
Pluspunten
Er zijn winkels waar de artikelen even bekeken kunnen worden
Pluspunten
Gekwalificeerd personeel die weten waar ze het over hebben en goed advies kunnen geven.
VerbeterpuntenIk heb ze niet. Zelfs de koffie was lekker.
Pluspunten
Op de klantvriendelijke website vrij snel gevonden wat ik zocht aan een scherpe prijs. Nadien het product afgehaald in de winkel te Antwerpen, te woord gestaan door een vriendelijke en behulpzame medewerkster. Ik ben een zeer tevreden klant.
Pluspunten
Medewerkers hebben kennis van zaken. Ondanks drukke zaterdagmiddag met veel klanten, uitgebreid de tijd genomen voor advies. Ik ben uitstekend geholpen!
VerbeterpuntenSysteem van nummer trekken mag iets meer georganiseerd verlopen. Soms komen 2 nummers bij dezelfde balie, omdat de 1e te laat reageerde of niet had gehoord dat zijn nummer werd opgeroepen.
Pluspunten
Online chat mogelijkheid met de helpdesk en snelle reactie bij mailcontact. Snelle levering van de bestelling. Gratis accu bij de bestelde camera.
VerbeterpuntenErg veel reclame mails na bestelling.
Pluspunten
Supersnelle levering!
VerbeterpuntenWebsite is niet altijd gebruiksvriendelijk (chat werkt niet altijd betrouwbaar)
Pluspunten
goede service , klantvriendelijk, veel kennis, gaat uit van wensen klant, niet opdringerig om te verkopen
Pluspunten
Afgelopen vrijdag ben ik bij kamera express op de parnassusweg in amsterdam geweest.. ik wilde al een tijdje een camera kopen maar ik kwam er maar niet uit totdat een aantal mensen mij adviseerde om naar kamera express te gaan want hun konden mij wel verder helpen. En idd ik als 'leek' zijnde kwam daar aan met al me vragen en t maaktte die man niet uit hoe druk t was in de winkel en hoeveel vragen ik had hij bleef geduldig alles met me doornemen totdat ik er uit was ..hij adviseerde me zelfs om nog een x terug te komen en eens er nog een x goed over na te denken... al met al was ik er snel uit en ging terug naar de winkel om de nikon d7200 te kopen.. helaas was deze camera niet meer op voorraad die komt dan a.s maandag..maar dat kon de pret niet bedrukken ..ik wilde nog wat dingentjes erbij hebben en werd ook daar weer super goed mee geholpen want tja wat heb ik nou allemaal nodig als je net begint ?!? ..al met al heb ik enorm gelachen met ze want een dolletje daar houden ze wel van en ikzelf ook maar ze waren ook serieus op de momenten wanneer t moest ..echt super team ! Houden zo jongens !.. als laatste wil ik nog toevoegen ..als je als beginner er niet uitkomt of vragen heb ..ga naar kameraexpress deze mensen nemen de tijd voor je en niks is te gek of raar voor hun , of je nou net als ik een 'leek' bent of een professional ze helpen en adviseren waar nodig is :)
VerbeterpuntenN.v.t
Pluspunten
Goed geholpen. Topverkoper
VerbeterpuntenKadobonnen inleveren zou wel fijner zijn.
Pluspunten
Goede fysieke winkel, professioneel personeel wat meedenkt, groot aanbod.
Pluspunten
Goede klantenservice, nemen alle tijd om je vragen te beantwoorden en advies te geven.
VerbeterpuntenNeem wel de tijd, kan zijn dat je soms moet wachten voordat je aan de beurt bent.
Pluspunten
Vakdeskundige en klantvriendelijke verkoopmedewerker. Prijs/kwaliteit: prima. 5 jaar garantie. Chatservice die snel en vakkundig reageert. Nalevering van niet voorradige producten was binnen 24 uur na aankoop.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
- word geholpen door iemand die zelf fotograaf is.
Pluspunten
Zeer deskundig en eerlijk advies...
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Vriendelijk personeel, staan open om een gesprek te houden over een product dat je wilt aankopen om zo tot het meest geschikte product te komen voor jou. Ook achteraf mag je steeds terugkomen met eventuele vragen.
Pluspunten
goede voorlichting, ruim de tijd genomen respect duidelijkheid
Verbeterpuntenaccesoires voor pentax camera (lens) niet in de winkel aanwezig
Pluspunten
Heb reeds verschillende camera's gekocht bij Kamera Express en dat bewijst wel dat ik erg tevreden ben over dit bedrijf. Vooral de grote deskundigheid van het personeel waardeer ik erg en ze nemen de tijd voor je. Ook de enorme keuze in alle artikelen vind ik super!
VerbeterpuntenIk zou het echt niet weten.
Pluspunten
Panasonic DMC-FZ300 is een mooie systeemcamera met voldoende body, waarover ik al meerdere positieve recensies heb gehoord van mensen die zo'n zelfde camera hebben. Ik werd bij Kamera-Express in Rotterdam snel en deskundig geholpen. Vriendelijk personeel. Goede uitleg.
55 Essebaan
Capelle aan den ijssel 2908 LJ
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.