Pluspunten

Snelle service en goed advies.

Pluspunten

goede service, scherpe prijs, neemt de tijd voor iedere klant

Pluspunten

Goed bereikbaar in Arnhem en voldoende gratis parkeergelegenheid

Pluspunten

Top winkel met zeer veel aandacht en tijd voor de klant! Je wordt super geholpen en al je vragen worden duidelijk beantwoord en er wordt ook niet gelijk geprobeerd om het duurste aan te bevelen, wat in veel winkels helaas wel zo is. Ik had gebeld of alles op voorraad was en het uitgezochte objectief was helaas niet op voorraad in de winkel, maar zou dan nagestuurd worden, ik zou 's middags de camera ophalen en tot mijn blijde verassing had de verkoper nog snel via het centrale magazijn een objectief meebesteld zodat ik alles die middag compleet mee kon nemen. Super !!

Geen verbeterpunten, ga zo door!!

Pluspunten

Prima winkel met uitgebreid assortiment, vriendelijk personeel wat ter zake kundig is. Service is ook prima!

weet ze niet te bedenken.

Pluspunten

Vriendelijk en terzake kundig personeel. Mooi is de combinatie webwinkel en fysieke winkels. Zeer uitgebreid assortiment en prompte levering. Ook bij winkelbezoek wordt deskundig geadviseerd.

Geen.

Pluspunten

Zeer goede bediening. Goede uitleg bij aanschaf Canon 7D Mark II camera + Battery grip. Bijzonder tevreden.

Pluspunten

Zeer kundig personeel met goed advies

Pluspunten

Maken afspraak waar voor 23.59 uur besteld volgende dag in huis. Chat functie op de site werkt ook heel goed, met kundige mensen, die niet het duurste artikel willen aansmeren, goed advies

verbeterpunten kan ik nog niet bedenken.

Pluspunten

Ik werd snel en adequaat geholpen. De verkoopster was vriendelijk en handelde de verkoop op prettige wijze af. Ik kreeg zelfs een prijsvermindering omdat het ergens anders goedkoper was . Eric

Alles was tip top in orde

Pluspunten

Snelle levering en goede service. Luisterend naar de klant en zijn/haar mening!

Pluspunten

Goede uitleg gekregen over het product, mogen uitproberen in de winkel!

Pluspunten

Deskundig en fijn personeel nemen de tijd en leggen alles goed en rustig uit.

Pluspunten

Mooie overzichtelijke winkel (XL in Arnhem) Goede parkeer voorziening Netjes geordend en goed behandeld

Er is geen prijs indicatie bij de producten, hiervoor moet je een medewerker vragen

Pluspunten

Als je een vraag hebt krijg je ze snel aan de telefoon en wordt het snel afgehandeld.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Kundige mensen; geven goed advies.

Ben duidelijk in het feit dat je voor het Careplan betaalt; nu deed men het voorkomen alsof het bij de prijs inbegrepen zat.

Pluspunten

Snelle levering. De winkel in Eindhoven is goed bereikbaar.

Er staan soms wat foutjes in de beschrijving van de producten.

Pluspunten

Ik wil mijn eerst echte professionele camera aanschaffen en had daarvoor een aantal vragen. Bij kamera express was ik hiervoor op het juiste adres... ze vertelden mij alles wat ik moest weten over de camera's waartussen ik twijfelde. Fantastisch! Mensen met een hoge dosis enthousiasme en kennis, daar hou ik van! Eind van deze maand wil ik de Nikon D5600 kopen, en ik kan haast niet wachten... Uiteraard met een GOEDE cappuccino ernaast, wat erg gewaardeerd word. Bedankt kamera-express, ik kom hier heel graag. :)

Geen.

Pluspunten

Verstand van zaken

Pluspunten

Goede Hulp nient ver weg

Pluspunten

Gisteren een Nikon Coolpix B700 zwart aangeschaft bij Kamera Express in Eindhoven, netjes geholpen goede uitleg gekregen erg tevreden over deze zaak, nu nog mooie foto`s gaan maken, gr Jos

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Het was lekker rustig in de winkel en het personeel nam de tijd mij goed te helpen.

Goede compactcamera gekocht, maar er waren geen losse batterijen te koop bij Kamera Express. Dat vond ik jammer, want dat is wel heel handig als je op reis bent in gebieden met weinig stroom.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snel en adequaat geholpen

Pluspunten

Ruim aanbod, snelle levering en goede communicatie. Erg tevreden.

Geen verbeterpunten gevonden.

Pluspunten

Hele goede service Klantvriendelijk Weten waar ze over praten Zijn eerlijk Breed assortiment Leuke acties

Tot zover geen

55 Essebaan