Pluspunten

Professionele uitleg, niet opdringerig, bevelen aan wat je nodig hebt. Zeer goede service

Pluspunten

Super!! (Sorry, ik afasie

Nee

Pluspunten

Op zoek naar de TomTom bandit action Cam kwam ik bij kamera Express terecht i.v.m. de lage prijs. In de winkel werd ik zeer klantvriendelijk geholpen en kreeg ook alle uitleg zonder haast terwijl het er erg druk was. Ik kan deze winkel ten zeerste aanraden, trouwens ook de Tomtom bandit. Wel moet je geduld hebben ondanks veel medewerkers is er een wachttijd maar ja dan nemen ze ook alle tijd voor jou als klant.

geen gewoon erg top!

Pluspunten

Zeer deskundig en vriendelijk personeel.

Pluspunten

Prima service, keurig prijs

Houden zo !

Pluspunten

Kamera Express is mijn Go To shop voor professioneel advies en foto- en videoapparatuur. Het gemak van een ruime keuze aan flexibele leverings- en contactmogelijkheden en een zeer compleet assortiment maakt Kamera Express voor mij een onovertroffen betrouwbare leverancier voor al mijn benodigde vakapparatuur en accessoires. Online bestellen of gewoon even de winkel in lopen in Breda.

Mobiele geoptimaliseerde webshop zou fijn zijn!

Pluspunten

Veel kennis van de producten. Vriendelijke medewerkers.

Op moment van kopen voelde het als opschieten en wegwezen..dat was jammer. Dit was bij 1 medewerker, de andere man was er op dat moment niet, door wie ik toen der tijd goed ben geholpen.

Pluspunten

Meerdere produkten gekocht in de loop der jaren bij Foka/Kamera express Rotterdam. Prettige verkopers, goede kennis van de produkten. Goede garantie. Zeer tevreden.

x

Pluspunten

Goed, duidelijk advies.

Geen.

Pluspunten

geduldige uitleg deskundig goede tips lekker ouderwets winkelen

de 5 jaar garantie actie werd niet verteld wel dat voor 5 jaar bij betalen mogelijk was

Pluspunten

we kwamen voor een storing aan een andere camera, werden uitstekend geholpen en er werd alle tijd voorgenomen en toen wij naar een eventuele vervanging informeerden werden wij uitgebreid voorgelicht. wat overeen kwam met eigen vooronderzoek.

geen

Pluspunten

Vriendelijk personeel, goede uitleg / advies. Nemen de tijd voor je.

Pluspunten

Vriendelijke en deskundige medewerkers. Ruime sortering.

Pluspunten

Meteen geholpen. Vriendelijke en deskundige hulp. Prima uitleg over mogelijkheden camera. Meedenken over voordelen aankoop. Duidelijke uitleg over garantieperiode.

Pluspunten

Goede website, ruime keuze. Ook handig dat je bij verschillende vestigingen terecht kunt om spullen te zien en te voelen en advies kunt krijgen voordat je ze koopt. Bij sommige producten is dat erg fijn. Andere kun je online bestellen. Worden indien op voorraad direct verzonden. Zo niet kun je een melding ontvangen als het product weer op voorraad is.

Nog geen kunnen ontdekken.

Pluspunten

Wat een fijne service bij Kamera-express! Wij kwamen met een kapotte body (Olympus) van 6 jaar oud bij Kamera-land in Rotterdam. In eerste instantie wilden wij voor een nieuwe Nikon camera gaan, incl. 2 lenzen. De medewerker vertelde ons dat er ook een tweedehands body van Olympus te koop was, en raadde ons dat aan. We waren op deze manier een stuk goedkoper uit. De lenzen die wij nog hadden pasten namelijk op de tweedehands body . Een eerlijk advies, wij zijn heel fijn geholpen!

Nvt

Pluspunten

Snelle service, goed luisteren en meedenken.

Geen.

Pluspunten

Vriendelijke verkopers, goed advies over mogelijke camera-opties, mooiere camera-hoes gekregen dan standaard bij de actie hoort.

Ik had het wel op prijs gesteld als de cameradoos nog gesealed was. Nu kwam hij rechtstreeks uit de winkel, dus ik weet niet hoe vaak hij al is gebruikt/bekeken/etc.

Pluspunten

Groot assortiment, goede productfilters en kennis van zaken in de winkels.

Pluspunten

Ik heb al een aantal keer een online bestelling gedaan. Snelle goede service. Ook kan je altijd bellen of navraag doen via de mail. Hier krijg je direct antwoord op.

Pluspunten

Goed advies gegeven

Pluspunten

Goede service, veel kennis van het product, geduldig, goede prijs-kwaliteit verhouding, klantvriendelijk, nemen de tijd voor je.

Meer producten in de showroom zetten.

Pluspunten

Zeer goed advies bij aankoop van een scherp geprijsde camera

Pluspunten

Heb er in de afgelopen tijd 2 lenzen gekocht, fijn vond ik dat ze kenzen op voorraad hebben, vriendelijk en behulpzaam personeel met goede uitleg als je het allemaal niet precies weet.

Pluspunten

Goed geholpen en geadviseerd bij overstap naar nieuw camerasysteem.

55 Essebaan

Capelle aan den ijssel 2908 LJ