Pluspunten

Goede service, de tijd nemen voor je vragen. Zeker aanbevelen aan anderen. En laagste prijs garantie

Pluspunten

Er wordt naar je geluisterd, met je meegedacht, en oplossingen bedacht voor wat je wilt. Zeer te vreden!

Pluspunten

ruim assortiment personeel met verstand ruime voorraad

Pluspunten

Betrouwbaar, met kennis van zaken.

Zo populair dat in sommige winkels er meestal een lange wachtrij is. Filiaal erbij?

Pluspunten

Snelle levering Word goed op de hoogte gehouden wanneer de levering is Vaak goedkoper dan andere bedrijven

Het aantal mails per week voor aanbiedingen is aan de hoge kant.

Pluspunten

Snelle levering, gunstige prijzen en snelle, volledige antwoorden op de vragen via de chat!

Pluspunten

Eenvoudig bestellen Snelle levering (afhalen in superstore) Heel vriendelijke en behulpzame afhandeling in superstore Laagsteprijsgarantie

Pluspunten

Kamera Express heeft alles dat je nodig je hebt voor fotografie. Prijzen zijn altijd goed en levering is snel.

Geen.

Pluspunten

Goede uitleg

Pluspunten

Heel goede service Veel keuze Onklopbare prijzen

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Occasions voor een schappelijke prijs.

Heb voor 10 euro een zelfde dag levering geplaatst om 09:30 ( voor de verplichte 12:30) , door kamera expres is dit te laat verwerkt en gewoon mee gegeven aan de normale post. pakket word dus een dag te laat geleverd. Vergoeding was een waardebon die helaas niet op kan tegen het moeten huren van een lens door late levering. Als er geen haast bij je levering zit zal het allemaal best prima zijn bij Kamera express

Pluspunten

Ben vandaag voor de eerste keer in de winkel geweest, na diverse keren een bezoek aan de site. Goede indruk, hele goede indruk en heel vriendelijk, behulpzaam personeel met kennis van zaken.

Geen.

Pluspunten

Snel geholpen, goed advies, goede prijs. De Sigma 150-600 is inderdaad een prachtige lens.

Pluspunten

Goeie service. Deskundig advies

geen

Pluspunten

Klantvriendelijk Fijn en deskundig personeel Goed assortiment Goede prijs -kwaliteitsverhouding Het paradijs voor klanten zoals ik Mooi catalogus /blad

Wellicht foto/film en materiaal gebruikers webianairs organiseren?

Pluspunten

Goede service, uitgebreidt assortiment.

Het is wat rumoerig, veel balies en om rustig iets te bespreken is lastig, snel afgeleid door andere klanten. Andere kant is wel zo dat het fijn is dat je door veel medewerkers snel geholpen wordt.

Pluspunten

Top service, overzichtelijke en nette winkel. Ik had snel iets nodig en in Breda hadden ze het op voorraad, kon ik het reserveren en meteen oppikken. Anders had ik het via internet besteld zonder de goede service te hebben ervaren.

De buitenkant nodigt niet zo uit om zomaar binnen te lopen

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Snelle terugbetaling aankoopkosten

De klant eerlijk voorlichten en niet misleiden.

Pluspunten

Snelle service en goede prijzen.

Pluspunten

Er was airco.... pfff... heel fijn op zo'n warme dag. En heel vriendelijk personeel. Weliswaar wilde ik graag geholpen worden door Ruud, hij werd mij aangeraden door een vriendin.... Hij heeft zich ingehouden met allerlei ingewikkelde praatjes geloof ik, en mij op simpele wijze uitgelegd waaruit ik kon kiezen. Fijn dat ik als beginneling keurig ben geholpen. Camera gekocht inclusief tasje.... Nu op avontuur....

Zero!

Pluspunten

geleverd in de beloofde tijd, veilig verpakt.

Pluspunten

super service!

Pluspunten

Prima service. Via webshop Nikon camera gekocht. Deze bleek echter na uitpakken defect. Omgeruild bij fysieke winkel van Kamera-Express in Rotterdam/Capelle ad IJssel.

Pluspunten

Vriendelijke behandeling, niet te beroerd om iets extra's te doen

55 Essebaan

Capelle aan den ijssel 2908 LJ