Pluspunten

Uitmuntende hulp door medewerkers die hart voor de zaak hebben en een zeer goede kennis van het fotografie vak, de diverse soorten camera's en de accessoires hebben. Erg goede parkeer gelegenheid direct voor de deur en ook gehandicapte vriendelijke.

Een extra bankje of stoel om te zitten tijdens wacht momenten, er staan er wel bij het koffiehoekje maar dit is eigenlijk te weinig.

Pluspunten

Via internet bij Kamera Express in Breda terecht gekomen. Kende de vestiging in Breda van langs rijden, maar er bleef een drempel voor mij om hier binnen te gaan. Eenmaal binnen verwonder ik me over een ongelooflijk gesorteerde winkel en last but not least.... wat een capabele vriendelijke mensen met ongelooflijk veel geduld. Heb hier een mooie Nikon 18-300 lens gekocht en zal zeker mijn Nikon D80 nog gaan vervangen en dat dan via deze zelfde winkel. Compliment voor de verkopers in deze winkel.

Uitstraling van de winkel aan de buitenkant. Nodigt niet uit, jammer.

Pluspunten

Volgende dag in huis, alles zoals besteld.

Heb nog geen problemen gehad dus weet niet hoe de service dan is. Tot nu toe alles in orde dus.

Pluspunten

klantgericht, kennis van zaken, meedenkend (kwam voor canon L 24-70 lens f/4,0 en ging weg met tamron 24-70 f/2,8 - erg goed meegedacht en zeer tevreden met deze keuze) groot aanbod tegen goede concurrerende prijs

aanbod evt uitbreiden bijv. tav. lens cleaning (tissues)

Pluspunten

snel, duidelijk, eerlijk en met kennis van zaken

Pluspunten

Je kunt alles zien/voelen, prettig geholpen, goed advies, kunt spullen ook inruilen.

Pluspunten

Wij kwamen de winkel binnen en het was best druk. Het viel ons wel op dat de klanten niet weggewerkt werden maar een voor een goed geholpen. Dat bleek ook voor ons ook wij werden zeer vakkundig te woord gestaan en gingen dan ook met een camera naar huis die voor ons op het lijf geschreven was. Geweldige service.

geen

Pluspunten

erg kantvriendelijk , hebben de tijd om uitleg te geven , niks opdringen !!

duidelijkere vermelding wanneer actie's aflopen daarin tegen komen ze je dan wel weer tegemoet als je te laat bent!!!

Pluspunten

Hele goede winkel! Nemen de tijd voor je en geven eerlijk advies. Ze geven je de tijd om over je evt. aankoop na te denken en dwingen je niet om gelijk tot aankoop van je camera over gegaan. Zeer prettig.

Pluspunten

Zeer goede klantbehandeling en nette ontvangst

geen

Pluspunten

Duidelijke website, goedkoop, snelle levering, je word gelijk op de hoogte gehouden waar je pakketje is.

Pluspunten

Snelle service Goede uitleg Mogelijkheid tot proberen camera's

nvt

Pluspunten

Goede uitleg in de winkel.

Pluspunten

Snelle levering: besteld op zondag, geleverd op maandag! Verder prima aanbod

Webshop kan mooier

Pluspunten

Goede service, mensen die weten waar ze het over hebben. En je met een lach te woord staan, ook al is het heel druk en einde van de dag!

Pluspunten

Groot assortiment Vakkundig personeel Goede prijs kwaliteit verhouding Goede website

geen

Pluspunten

Goede snelle service en laagste prijs garantie werd netjes toegepast na een goedkopere aanbieder gevonden te hebben.

Pluspunten

Afgelopen zaterdag een nieuwe Fuji camera gekocht, ik wist al wat ik wilde hebben. Maar aan de kassa bijzonder aangenaam verrast, precies afgelopen weekend was er een actie en mocht ik zomaar voor € 150,00 aan accessoires uitzoeken. Ik wilde al heel lang een statief die makkelijk mee te nemen was, daarbij ben ik uitstekend geadviseerd door Cristina. Je kan wel stellen dat ik heel tevreden ben over mijn aanschaf en de aandacht en service die ik bij Kamera Express in Eindhoven heb gekregen. Hier kom ik zeker nog een keer terug!

Pluspunten

Duidelijke site, snelle en complete levering

Ga zo door

Pluspunten

Snelle service, zelfs in het weekend. Acties met extra kortingen. Volgende dag in huis ook als besteld op zondag.

Pluspunten

Dit bedrijf bestaat uit enkel valmensen mi. Wat je ook vraagt je krijgt echt goed advies en goede tips . Ik ben blij dat er als klant altijd terecht kan en altijd tevreden ben over mijn aankoop. In dit genre is het erg belangrijk nl goed geadviseerd te worden omdat je anders dingen koopt die wel interessant zijn maar je bv niet echt nodig hebt.

Pluspunten

Snelle levering! Product dat ik heb besteld werkt prima en vriendelijk personeel. Heb mijn product online besteld en hem afgehaald in de winkel! Altijd leuke kortingen via de mail en een aanrader als je vragen hebt over je spullen

Pluspunten

Een heel goede zaak word goed geholpen een aanrader voor iederreen

Pluspunten

Geweldige keuze, vlotte service. Vriendelijke medewerkers.

Geen. Gewoon zo doorgaan.

Pluspunten

Heel goed geholpen, we kregen heel veel informatie en de verkoper nam de tijd voor ons. Heel fijn.

55 Essebaan

Capelle aan den ijssel 2908 LJ