Pluspunten

Een website waar je tegen de laagste prijzen je apparatuur kunt kopen is mooi, maar als je iets aanschaft is het toch wel prettig het eerst in handen te hebben gehad. Mooi dat Kamera-Express nu ook in Leeuwarden zit.

Pluspunten

Goede prijs/kwaliteitsverhouding. Op de site had ik al vooraf gekeken of product aanwezig was.

nvt

Pluspunten

Vakkundig personeel, op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van foto en video. Groot assortiment.

Pluspunten

Een vriendelijke verkoper die goed uitleg gaf over de producten die we gekocht hadden

Pluspunten

Zeer plezierig geholpen door vakkundig personeel.

Pluspunten

Goed en uitgebreid geholpen. Uitvoerig dingen kunnen bekijken en testen

Helaas een product wat ik wou hebben niet op voorraad.

Pluspunten

Ik ben zeer goed geholpen door een bekwame medewerker van kamera express. Hij heeft me zo goed geholpen, zodat ik gelijk over gegaan ben tot aankoop!

Ik heb momenteel geen verbeterpunten.

Pluspunten

Super service en uitleg. Denkt ook mee en kijkt naar de budget mogenlijkheden. Alles was op voorraad op een product na en deze wordt nabezorgd

Geen idee. Echt een top zaak

Pluspunten

Ik heb onlangs de Canon EOS 1300D camera gekocht via Kamera Express en ik ben nog nooit zo blij geweest met een aankoop. Voordat ik de winkel binnenstapte wist ik niets over camera's, ik ben een complete leek als het op camera's aankomt. Maar ik wilde wel graag een goede camera kopen en ik had wel een aantal eisen waaraan deze camera moest voldoen. Als eerste was ik daarom bij Coolblue geweest maar ik merkte al snel dat de medewerkers daar weliswaar meer over camera's wisten dan ik, maar ook niet bijster veel. Echter, zodra ik de Kamera Express binenstapte was ik verkocht. De winkelmedewerker bij wie ik terecht kwam, Raanan Cohen, heeft mij ontzettend goed geholpen! Hij heeft alles tot in de puntjes aan mij uitgelegd en ten slotte ook een aantal opties van camera's aan mij gegeven die goed zouden passen bij de dingen die ik er mee wil doen. Hij heeft mij ook advies gegeven welke camera daartussen het beste was. Hiervoor heeft hij uitgebreid de tijd genomen en is geen enkele keer ongeduldig geworden, terwijl ik wel ontzettend veel vragen had. De eerste dag heeft hij ruim 1,5 uur de tijd voor mij genomen en geadviseerd welke camera bij mij zou passen. De volgende dag kwam ik terug om de camera te kopen tezamen met een aantal accessoires, hiervoor heeft hij opnieuw ruim 1 uur de tijd voor mij genomen zodat alles naar wens was. Kortom: zeer ervaren medewerkers die de tijd voor je nemen, alles tot in de puntjes uitleggen en zeer klantvriendelijk zijn! Aanrader!

Pluspunten

goede service, attente en competente medewerker in de winkel.

Pluspunten

klantvriendlijk, deskundig, uitgebreid

Pluspunten

Goed advies van een vakbekwaam.medewerker .koffie terwijl u wacht . Keurige offerte is al op de mail voordat je thuis bent ! Nog steeds dik tevreden met mijn aankoop

Hou deze service vast !

Pluspunten

goede prijs kwaliteitsverhouding en goede service bij een breed assortiment

Sommige medewerkers proberen de klant met een smoesje op hun reëele vraag af te troeven. Train ze om dit niet te doen. Het is niet nodig om je zo tegen de klant op te stellen. Dat heeft iets weg van de mentaliteit van een goedkope autogarage.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijke site. Groot aanbod.

Vandaag besteld, morgen in huis wordt vaak niet waar gemaakt. Voorraad is vaak niet correct weerggeven op de site.

Pluspunten

Veel keus, laagste prijs, wordt goed geholpen. Geregeld leuke aanbiedingen. Ook via internet prima service. Reparaties worden goed uitgevoerd.

Accu's van camera's opladen zodat ze beter uitgeprobeerd kunnen worden.

Pluspunten

Duidelijke service Kennis van zaken

Pluspunten

Heldere website. Bestelling snel en in goede orde ontvangen. Scherpe prijzen. Een belangrijke pré is de mogelijkheid om de garantie gratis te verlengen tot 5 jaar. Kost wel even wat extra moeite door aparte registratie maar is zonde om te laten lopen. Ik hoop uiteraard dat ik de garantie niet nodig is en nog jaren zorgeloos van de gekochte toestellen kan genieten.

Retourzending is helaas niet gratis

Pluspunten

Altijd prettig geholpen en van een goed advies voorzien. Ook als je een keer alleen voor informatie komt.

Pluspunten

Super goede service. Omdat bij mij voor de straat is opgebroken heb ik de bestelling naar de dichts bij zijnde shop laten sturen. Achteraf bleek dat de bestelling naar de verkeerder shop was gestuurd (mijn fout) hebben ze erg hun best gedaan om er voor te zorgen dat de bestelling binnen 24 uur bij mij thuis werd afgeleverd. Dat verdiend het max aantal sterren

Pluspunten

Snelle service, goede informatie. Communicatie ook snel en duidelijk. Gemakkelijk ophalen in de winkel en daar zeer vriendelijk te woord gestaan.

De website komt wat 'goedkoop' over, terwijl ze wel supergoed zijn. Eerste indruk is daarmee wellicht wat minder.

Pluspunten

prima service

Pluspunten

Nikon D7200 aangeschaft bij Kamera Express in Utrecht. Klantvriendelijk en informatief, super geholpen!

Pluspunten

Uitstekend advies van Eelco Roelsma gekregen in verband met camerakeuze. Daarna in de shop in Arnhem (Kronenburg) erg vriendelijk en goed geholpen door Ashley van de Scheur. Blij met onze aankoop.

Pluspunten

Prima Service Groot aanbod

55 Essebaan

Capelle aan den ijssel 2908 LJ