Pluspunten

Snelle levering! Alles in huis en bijzonder klantvriendelijk!

Pluspunten

Er wordt goed geluisterd naar de wensen van de klant. Keuze was vlot gemaakt en alles op voorraad direct mee te nemen

Op een aanschaf van rond de € 1.000,00 moet je niet een lensdoekje als laatste er nog voor € 5,00 bij de rekening optellen maar als extra kunnen 2-3 % van de aanschaf kado kunnen doen.

Pluspunten

Goedkoop, snel, duidelijk!

Niet alles wat bij productinformatie staat komt overeen met andere sites. Soms net wat mooier dan in werkelijkheid. Maar niet te klagen.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Afspraak nakomen, in Amsterdam een lens gekocht die niet aan mijn verwachtingen voldeed deze terug gebracht om een andere lens te nemen of geld retour, geld retour zou ongeveer twee weken duren en andere lens niet op voorraad maar wel bij een andere vestiging. Ik had de lens de volgende dag nodig ze beloofde mij dat ze zouden regelen dat hij de volgende dag bij mij thuis bezorgd zou worden dus ik accoord en blij. Helaas was het een looze beloofde want hij kwam vier dagen later pas binnen. Dus hier zien ze mij nooit meer.

Pluspunten

Ik zou zeggen: met Kamera Express in de buurt bent u goed gestuurd.

Het is eenzaam aan de top!!!

Pluspunten

Snelle service , en deskundig geholpen was vandaag zeer druk maar kort behoeven te wachten. Ondanks de drukte zeer rustig geholpen met duidelijke uitleg , uitleg over diverse merken , met vergelijkbare prijzen.

Winkel zou voor mij wat groter kunnen zijn.

Pluspunten

Veel keuze , grote voorraad , zeer deskundig advies ! En vooral geen opdringerige verkooptechnieken zoals , wilt je dit er niet bij ? wil je geen duurdere ( lees betere ) kopen. Nee ze laten je gewoon de camera zien die je wilde kopen , wat dan wel goed is de verkoper vraagt je dan wel waarom wil je deze kopen ? En dan geeft hij vanzelf wel goede keuze of misschien past dat type dan wellicht beter bij het gene dat je er mee wil gaan doen. Kortom in mijn beleving laten de klant in zijn waarde , heel goed.

Ik kan er geen 1 bedenken.

Pluspunten

Veel producten, goede prijs en goede service

Pluspunten

Goede service, denken mee

Winkel misschien nog wat strakker inrichten. Je dwaalt een beetje rond.

Pluspunten

Erg goed geholpen bij het uitzoeken van zowel een compact camera als een action camera. Ook scherp geprijsd dus niets op aan te merken.

Pluspunten

Leuke orientatie via de site vervolgens een finishing touch in de Superstore in Amsterdam. Prettig en vlot geholpen door Wouter

Geen verbeter punten

Pluspunten

Zeer overzichtelijke webshop met duidelijke aanwijzingen of het product voorhande is. Leveringstermijnen worden steeds gerespecteerd en afhaling in het winkelpunt is ook steeds mogelijk. Behulpzaam en professioneel personeel. De prijs hantering is bovendien zeer goed.

Pluspunten

PRIMA BEDRIJF , WANT MIJN PAS OVERLEDEN VRIEND KWAM ER ALTIJD , MEESTAL IN EINDHOVEN, MAAR DIE KWAM ZAKELIJK ALS FOTOGRAAF.

HET CHATTEN WERKT NIET, IK BEN DE HELE MORGEN AAN HET PROBEREN GEWEEST!!

Pluspunten

Correcte en vakkundige uitleg; goede prijs/kwaliteit verhouding.

Pluspunten

Super goed geholpen in de winkel! De meneer leek er erg veel verstand van te hebben en heb dus ook een mooie camera gekocht!

Pluspunten

Een echte camera winkel, waar je alles kan vinden voor je camera.

Zou graag zonder nummertje camera's in de hand willen houden/testen. De drempel om een aan een balie te staan is niet nodig.

Pluspunten

Super aardig medewerkers !! Goeie aanbiedingen en zeker TOP KWALITEIT!!

Pluspunten

Snelle levering en goede service omtrent omruilen.

Pluspunten

Je voelt je er meteen welkom!! Vriendelijk,behulpzaam.koffie is klaar.!!

Echt niets!!

Pluspunten

Goed en eerlijk advies tijdens de aanschaf van een nieuwe camera. Hierbij werd gevraagd naar de ervaringen met de gebruikte camera's in het verleden en op basis hiervan nieuwe modellen voorgesteld. Grote keuze en een uitstekende prijsstelling. De klantenservice werkt uitermate snel en is zeer behulpzaam indien er later nog vragen zijn.

Pluspunten

Al jaren ervaar ik hun zeer klantgericht, vakbekwaam en doelgerichte advies in de afhandeling van mijn aankopen evenals de after sales service zonder onderscheid op verkooplocatie of webwinkel.

Steekproefsgewijs klanten bijv. na 1 maand polsen over hun aankoop als deze in de praktijk is toegepast. Zij zijn immers in de praktijk van hun netwerk het levende bewijs van deze aankopen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Veel producten en snelle levering

Deskundig fotoadvies verbeteren, niet alleen productadvies.

Pluspunten

Vakkundige uitleg Groot assortiment Gemotiveerd personeel Persoonlijke aandacht

Pluspunten

Overzichtelijke winkel Goede zorgvuldige medewerkers Prijs

55 Essebaan

Capelle aan den ijssel 2908 LJ