Pluspunten

Makkelijk producten te bestellen via de website, snelle levering, ruim assortiment en goed advies. Kortom zeer beslist een aanrader voor elke fotografie liefhebber.

Pluspunten

De service ,de afhandeling van de bestelling,op tijd binnen zoals vermeld

Blijf zo door gaan

Pluspunten

Goede klantvriendelijke service, grote kennis van zaken en goede voorlichting. Snel geholpen, reparatie vlot uitgevoerd; via webwinkel bestelde artikel lag klaar en gelijk nog nieuwe lens gekocht. Zeer plezierige kwaliteit-prijs verhouding. Inmiddels mijn hele foto-uitrusting bij deze winkel gekocht. Zeker aan te bevelen.

Jammer dat beloofde bericht/afhaal bevestiging uit bleef.

Pluspunten

Eerlijk advies, geen praatjes maar samen met de klant zoeken naar de juiste en voordeligste oplossingen. De reparatie van mijn Canon Camera was binnen 10 dagen perfect gerealiseerd!

Pluspunten

zeer positieve samenwerking en correcte medewerking ivm keuze en begeleiding.

Pluspunten

Ze helpen je goed en geven alle informatie die je nodig hebt echte mensen die er werken. Levertijd van mij apparatuur was een week vervolgens volgende dag kon ik hem al ophalen.

Ik had iets gereserveerd, maar moest nog 20 min wachten voordat ik het kreeg.

Pluspunten

Snel en vakkundig geholpen niets op aan te merken Ik heb wel eens anders meegemaakt Ton

Pluspunten

Ben er goed geholpen bij mijn keuze. Je wordt goed geholpen de Medewerkers hebben veel kennis van fotografie etc. die ze graag willen delen waardoor je een goeie keuze kan maken in het grote assortiment wat ze hebben. Ik kom er graag in deze winkel. Als je een vraag hebt over je aankoop over je wilt informatie voor een aankoop kan je altijd naar binnen lopen. Het enige nadeel is dat het vaak druk is waardoor je soms 15 a 20 min moet wachten.

De wachttijd verkleinen misschien met een snel kassa voor de kleine dingen.

Pluspunten

Zeer prettig en vakkundig geholpen

Pluspunten

Geweldig! Ja, ik beveel deze shop aan. Mijn eerste bestelling.De service is uitstekend. Met name vanwege de goede vlotte service blijf ik hier shoppen.

Geen.

Pluspunten

Hele behulpzame en vriendelijke service! Ik kwam mijn oude camera inruilen voor een nieuwe. Ik kreeg hierbij goed advies, maar ook de duidelijke verschillen te horen tussen mijn oude en nieuwe camera. Zodat ik uiteindelijk een goede weloverwogen beslissing kon maken. Ook al kwam ik een half uur voor sluitingstijd werd er rustig de tijd genomen om mij te helpen.

Pluspunten

-Goeie informatie -Ze gaven je het gevoel dat ze veel tijd voor je hadden -Ze wouden alles 3x uitleggen als je het nodig had -Kreeg niet het gevoel alsof ik dingen aangesmeerd kreeg.

Pluspunten

Goed advies ontvangen in de winkel (Utrecht) bij aanschaf van een Canon EOS 7D mark II body door ter zake kundige medewerker. Mooie winkel.

Tip: Geef direct op producten 5 jaar garantie. Ook zonder het schrijven van een review.

Pluspunten

Snel antwoord op al m'n vragen. Goed geholpen!

Pluspunten

altijd goede info, snelle levering en goede scherpe prijs

zo doorgaan

Pluspunten

Ik ben bij Camex = Kamera Express sinds 1975 klant ! Destijds waren zij met de Nikon F2 en F3 en alle Nikon objectieven en ook de Kodak analoge films zoals Kodachrome en Ektachrome de meest prijsgunstige leveranciers van heel Nederland. En nou dik 42 jaar later hebben zij een assortiment van alle gerenoveerde leveranciers zoals Canon, Nikon, Sony enz. waar je absoluut U tegen zegt ! Ik ben mij niet bewust van een betere en goedkopere leverancier van camera's van welk merk dan ook in geheel Nederland ! Absoluut pet af ! Beter dan Kamera Express ken ik niet. Gewoon niet verder zoeken en er gewoon naar toe gaan. Een plezier om er binnen te zijn ! Je slaagt er altijd !

Beter kan niet.

Pluspunten

Prima service en deskundigheid

ik zou het niet weten , het was voor mij perfect

Pluspunten

Snelle levering Groot assortiment

Gratis levering bij een kleiner bedrag

Pluspunten

Zeer veel keus en scherpe prijzen. 4 items gereserveerd(worden dan 24 uur voor je vastgehouden) waaronder een 2e hands lens. Aangezien ik geen fotocamera bij me had, werd deze beschikbaar gesteld om de lens uit te proberen zonder dat ze op je vingers staan te kijken. Duidelijke uitleg en meedenken met andere producten. Deskundig advies.

Pluspunten

Verleden week een Canon flitser en lens gekocht bij Kamera-Express Amsterdam goed geadviseerd en geholpen.

Aaangeven wanneer klantnummering niet wordt gebruik stonden nu diverse klanten met een volgnummer te wachten terwijl deze niet werd gebruikt.

Pluspunten

De productkennis van de heren en dames in de camerawinkels waar ik tot nu toe geweest ben is altijd wel in orde, maar de klantenbenadering bij Kamera Express in Amsterdam is de meest ontspannen van allemaal.. De verkoper hangt nooit overdreven de expert uit, wat soms nogal intimiderend kan zijn.. Maar je word gewoon goed, snel en effectief geholpen.. Ik wou dat ik het mij kon veroorloven om hier wat vaker langs te gaan! :-)

Ik kan ze niet bedenken

Pluspunten

Ik vind het een goede winkel met een super service. Alles mag je proberen, echt aandacht voor de wens van de klant en er wordt absoluut ruimschoots de tijd genomen om de klant te kunnen helpen:)

Groter assortiment, meer occasions

Pluspunten

Good advice and service

Pluspunten

Ondanks de drukte neemt het personeel de tijd voor je en heb je niet het idee dat je overhaast een beslissing moet maken. Je krijgt eerlijk advies en er word je niets aangesmeerd. Ook al koop je niets maar kom je alleen voor advies is daar ook altijd tijd voor. Ik raad iedereen aan om hier zijn/haar benodigdheden voor camera's te kopen!!

Een man meer personeel op een drukke zaterdag is geen overbodige luxe, geeft de andere medewerkers ook echt de kans zich voor 100% op elke klant te blijven richten.

Pluspunten

Ik schrijf normaal nooit een review maar ik was tot vorige week totaal onbekend met kamera express. Inmiddels ben ik zo enthousiast dat ik toch de moeite genomen heb om deze zeer positieve review te plaatsen. Ik was op zoek naar een camera voor mijn man, heb er zelf niet zoveel verstand van en kreeg zowel via chat, telefonisch als in de winkel een heel eerlijk en goed advies. Ze vroegen allemaal goed door om mij vervolgens het juiste advies te kunnen geven, ipv het maar willen verkopen van een dure camera die geld in het laadje brengt. Grote pluim!! Ik ben erg goed geslaagd en dankbaar voor jullie geweldige service.

nvt

55 Essebaan