Pluspunten

In winkel (Capelle a.d.Yssel) deskundige medewerkers, de website is heel gebruiksvriendelijk, snelle levering, prima chatservice

Tot nu toe werkt alles prima!

Pluspunten

Word met interesse naar je geluisterd en geholpen.

Klantenkaart met punten die je later kan gebruiken als airmiles ofzoiets.

Pluspunten

Een winkel met ruime keus en voorraad. Wederom mijn nieuwe camera gekocht bij deze winkel vanwege de prima service en kennisniveau van de mensen. Keuze van de lens was voor mij in dit geval nog lastig maar daar ben ik prima bij geholpen. Ik heb mezelf weer een hoop geld bespaart. Ik adviseer bij dergelijke aankopen om toch even langs de winkel te gaan voor een goed advies.

Pluspunten

Ik bestel hier met enige regelmaat producten en kan tot nu toe alleen maar positief zijn. Het gemak waarop je een bestelling plaats, de bezorgmogelijkheden en klantenservice zijn meer dan in orde. Mocht je het product willen bekijken dan bieden ze daar genoeg gelegenheid voor in een van de Kamera Express winkels. Bedankt voor jullie prettige service!

Meer acties, en meer korting! (meer een persoonlijk belang) :D

Pluspunten

Goede uitleg van 1 medewerker

De andere medewerker wist er volgens mij weer weinig van..

Pluspunten

Ik heb online een kamera gekocht, vlotte bezorging! De helpdesk is ook erg goed bereikbaar en heeft een prima service.

Pluspunten

Hebben alles in huis, eenvoudige en duidelijke website, goede service. Al met al een topper in deze markt.

Pluspunten

Snel, betrouwbaar, correct, vriendelijk.

Pluspunten

Na eerst een (glazen) fotografie filter elders te hebben besteld welke in stukken aan kwam was het goed te zien dat Kamera-Express deze filter goed had verpakt. Daarnaast ook nog eens zeer snel geleverd en de goedkoopste. Het kan niet beter.

Pluspunten

Ik maak regelmatig video opnames en wilde als leek een professionele camera aanschaffen. Ik was zeer onder de indruk van de kennis, maar vooral hoe de verkoper alles in de voor mij eenvoudige taal kon uitleggen. Vandaag (10 dagen na de aankoop) belde hij mij op hoe het ging en ontving ik ook nog een digitale handleiding. Dat is toch top. Verder keek ik rond en hun laagste prijs garantie is echt de laagste prijs. Kortom dank! En als het niet zou lukken mag ik gewoon langskomen met mijn vragen en krijg ik uitleg onder het genot van een kopje koffie. Ik raad u aan: naar Kamera Express te gaan.

Ik zou zelfs niets kunnen verzinnen. Ik ben gewoon goed geholpen.

Pluspunten

Een Zhiyun M gekocht via Kamera Express. De prijzen zijn gunstig en betaling liep vlot. Ik kan het niet anders oordelen dan uitstekend. Mijn verzending verliep ook uitstekend. Het pakket werd bezorgd zoals beloofd binnen 1 werkdag. Via email wordt je goed op de hoogte gehouden van 'verzonden' en 'komt aan tussen xx en xx tijdstip'.

Pluspunten

ben je opzoek naar een goede camera winkel met super advies en goede service kijk dan niet verder. Kamera-Express is de winkel je kan altijd terecht in een van de vele winkels en ze hebben ook nog super goede prijzen. ook op de webshop kun je terecht en voor eventuele vragen ook nog een klantenservice. Ik heb kort geleden een nieuwe camera gekocht in een van de super-stores en ik ben meer dan tevreden. Super goede service en goed en eerlijk advies. er wordt persoonlijk naar je richtlijnen gekeken en ook echt wat mee gedaan. Ik ben erg tevreden en zal er zeker klant blijven. ook voor mijn ander camera die mankementen had hebben ze mij super geholpen en passend advies gegeven. Ik ben zeer tevreden een dikke 10!!!

geen

Pluspunten

Klant vriendelijk. Goede en duidelijke informatie. Bruikbare adviezen. 1 accu niet voorradig maar zoals belooft de volgende dag ontvangen.

Vooral zo door gaan.

Pluspunten

Goede service Goede uitleg over de camera Vriendelijk personeel

Geen punten

Pluspunten

Zeer klantvriendelijk en correct geholpen. Duidelijke uitleg van de camera

nee

Pluspunten

Alle bestellingen die ik er tot nu toe gedaan heb verlopen erg snel en soepel. Ook de Customer Support reageert snel en goed via de Chat-functie.

Pluspunten

Zeer toegankelijke website, prachtige aanbieding, uitermate prettige ontvangst in de vestiging Den Haag, die bovendien zeer goed bereikbaar is met het openbaar vervoer (groot pluspunt).

Pluspunten

Vrolijke mensen die vakkundig zijn, snelle service , niet opdringerig en geven waar je om vraagt en niet iets anders proberen te verkopen

Parkeren is een drama em kost geld.

Pluspunten

Uitgebreid aanbod scherpe prijs Kennis van winkelmedewerkers Meedenken in de winkel

chatmedewerkers

Pluspunten

Na klein defect bij geleverd materiaal, snel en netjes opgelost

Ga vooral zo door

Pluspunten

Grote vakkennis, prima combinatie internet en fysieke winkel, uiterst klantvriendelijk, scherpe prijzen

Pluspunten

Stipte levering en goede nazorg via klantenservice

Pluspunten

Voor onze vakantie en hobby's wilden wij erg graag een geschikt toestel aanschaffen om zodoende deze waardevolle momenten te vereeuwigen. Wij hebben onszelf gemeld bij Kamera express Den Bosch alwaar wij door Ruud zijn ontvangen. Nadat wij onze wensen en budget hadden kenbaar gemaakt zijn wij als ware "cameradigibeten" door Ruud op sleeptouw genomen. Met de juiste vraagstelling van Ruud heeft hij ons meer dan fantastisch de verschillen uitgelegd, dit overigens onder het genot van een heerlijk glas koud water dan wel kop koffie. Ruud, een ware vakfotograaf wist ons in begrijpelijk Nederlands de verschillen en mogelijkheden uit te leggen. ook de cursus basisfotografie is ons aangeboden, iets waar wij als leken dankbaar gebruik van gaan maken om zodoende meer fotoplezier te gaan ervaren. Wij hebben de winkel zeer tevreden verlaten met een Sony A6000 zwart + 16-50mm + 55-210mm. Kamera Express beperkt zich niet tot de verkoop van apparatuur maar nodigt je bij vragen uit langs te komen, hier wordt de klant een gewaardeerd relatie!

Pluspunten

goede kennis van zaken, vriendelijk en lage prijs

Pluspunten

Goed advies, men neemt de tijd om uitleg te geven.

55 Essebaan

Capelle aan den ijssel 2908 LJ