Pluspunten

goed personeel met gedegen kennis van foto apparatuur

iets soepeler met omgaan met een klacht en de uitleg van een klant eerder accepteren

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Groot assortiment online.

Minder personeel en beter opgeleid personeel.

Pluspunten

Goede bereikbaarheid, deskundige medewerkers, goede prijs, ruime opstelling van de diverse merken.

Pluspunten

Prima service, vlotte bediening, verkopers met uitstekende kennis van zaken. Steeds bereid om de klant achteraf verder te helpen en te begeleiden.

Kan er geen bedenken...

Pluspunten

Vriendelijk en deskundig personeel snelle levering van producten bij online bestelling scherpe prijzen goede bereikbaarheid

laat jezelf meer zien op social media

Pluspunten

Vakkennis personeel Aanbod en prijzen Uitgebreide Bestelmogelijkheden

Winkel kan mss iets overzichtelijker maar personeel staat steeds klaar voor hulp dus is niet zo een probleem

Pluspunten

Inruil gedaan met aankoop van nieuwe body / lenzen. Dit is niet de eerste keer, maar bij Kamera-Express wordt iedere keer moeite gedaan om je als klant met een tevreden gevoel de winkel uit te laten gaan!

Pluspunten

Goede en vlotte service van medewerker.Duidelijke uitleg. TOP

Pluspunten

Dankzij kamera-express ben ik nu ij bezit van een Dji Osmo Mobile, voor informatie langsgeweest in de filiaal in Utrecht waar ik viendelijk werd geholpen helaas hadden zei het niet op voorraad. Dat was geen excuses omdat ze het namelijk per post konden toesturen naar mijn woonadres en dat die zelfde dag ! Alleen was ik zo enthousiast over Dji Osmo Mobile dat ik niet kon wachten, dus dan rijd je naar filiaal in Rotterdam. Daar ben ik verder goed geholpen tijdigheid en service was top ! op beide filialen Utrecht en Rotterdam.

Pluspunten

hele snelle levering alles keurig verstuurde en vepakt ik beveel iedereen deze winkel aan

Pluspunten

Geeft veel goede informatie aan de klanten. Als producht niet goed is krijg je zeer snel de geld weer terug. Goede service verder.

Bezorging kan wel sneller dan wordt beloofd. Ik zou het op prijs stellen als ik een berichtje krijg als een product niet vooradig is.Nu heb ik een product zondag besteld en heb het nog niet in huis...Jammer.. volgende keer 5 sterren.

Pluspunten

What you see is wat you get. Een enthousiast stel medewerkers die me adviseerden, zonder eigen overtuigingen er in door te laten klinken. Afspraak exact naar verwachting via chat en mail. Snelle nalevering naar een product dat niet voorradig was, de volgende dag thuis bezorgd. Gewoon nog contact mogelijk in de winkel, via de chat en mail. Kortom heel prima.

Pluspunten

- Vriendelijk personeel - Behulpzaam en deskundig - Ruim assortiment, in de winkel en online - Snelle levering bij online bestelling

Pluspunten

Nergens betere prijzen gevonden dan bij Kamera Express. Al drie keer een bestelling geplaatst en elke keer zeer tevreden over de afhandeling en bezorging.

Geen, ben zeer tevreden.

Pluspunten

- prettige, deskundige service - zeer scherpe prijzen, nergens goedkoper gevonden

Pluspunten

Heel goed geholpen door Remon van Kamera Express in Rotterdam met het uitzoeken van een spiegelreflexcamera! Ondanks de drukte, ontzettend snel aan de beurt. Hele fijne winkel met heel veel medewerkers die allen fotograaf zijn en heel veel verstand van zaken hebben. Heel erg professioneel! Ook voor vragen of fotografie kun je bij ze terecht. Ook heel goed advies gehad over de mogelijkheden en objectieven. Uiteraard is het een winkel, maar het gaat de medewerkers niet om winst maken, maar echt puur om fotografie. Tot nu toe al mijn camera's bij Kamera Express gekocht, top zaak! Ook zijn er altijd wel acties en combinatie aanbiedingen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering en ruim assortiment

chatdienst

Pluspunten

Werd goed geholpen bij mijn aankoop en er is veel voorradig.

Nog geen verbeter punten opgemerkt ;)

Pluspunten

Deskundige adviezen plus veel artikelen op voorraad.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Veel keuze en deskundig personeel

Op zondag was het druk en de verkoper gaf toch wat gehaaste indruk al nam deze uiteindelijk wel de tijd

Pluspunten

Het is erg uitstekend! We hebben daar misschien wel 1 uur 30 min. binnen geweest, maar dat is zeker niet negatief maar juist helemaal goed! Alle informatie je er krijgt over de camera's zijn zeker erg nuttig geweest! klantendienst is daarom dan ook enorm goed! Ik kan het enkel maar beamen wat ze daar doen en zeggen keep it up! :D

Ze doen het nu al super goed! Ik kan niet bepaald nog meer eraan toevoegen want ze doen het volledig goed!

Pluspunten

Snelle service, goede mogelijkheden om ook aan de balie de producten te vergelijken Zeer compleet assortiment en vriendelijke bejegening Verkering snel te regelen tegen redelijke prijs ook op zondag open

garantie link niet gemakkelijk vindbaar op website

Pluspunten

Klantvriendelijk Goede service Goede adviezen Kennis van zaken en expertise

Door ontwikkelen zonder aan kwaliteit in te leveren

Pluspunten

Ik heb mijn eerste camera gekocht. Hierbij heeft de winkel prachtig antwoord gegeven op al mijn vragen en het perfecte koop advies gegeven. Hierdoor heb ik nu een camera met lenzen waar ik een hele tijd mee vooruit kan en perfect bij mijn behoeftes past.

De winkel zou de rand voorwaarden over de 250euro canon tegoed beter moeten kennen. De rand voorwaarden hiervan zijn voor mij namelijk nog onduidelijk.

Pluspunten

Snelle, goede en professionele service

55 Essebaan

Capelle aan den ijssel 2908 LJ