Pluspunten

Duidelijke informatie op de site en accurate levering

Pluspunten

Goede service, problemen worden opgelost, ook al is het niet helemaal hun fout. Soms kunnen er dingen die bij een ander niet mogelijk zijn.

Deskundigheid personeel

Pluspunten

Netjes geholpen met een duidelijk advies bij de aanschaf

Pluspunten

Heb gekocht via Kamera Express. De site is overzichtelijk en men vind snel wat men zoekt. Heb de winkel in Antwerpen bezocht omdat ik advies wou bij mijn aankopen. Werd geduldig en deskundig geholpen bij de selectie van de materialen (vlekkeloze service). Er was een uitgebreide voorraad, de apparaten in de hand kunnen houden was m.a.w. een pluspunt. Het verdere aankoopproces verliep prima. De verkoper heeft me zelfs geholpen om al mijn koopwaar in één keer naar de iets verderop geparkeerde wagen te kunnen brengen. Ben een tevreden klant.

Pluspunten

Zeer snelle levering, super product, aantrekkelijk geprijsd.

Pluspunten

Kamera-Express heeft veel spullen al liggen om uit te proberen in de winkel. Medewerkers zijn bereidwillig en denken goed mee voor de beste oplossing of product.

weinig tot geen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Na aankoop van een tweedehands lens - met garantie - moest ik ermee terug omdat er een probleem mee was. Ik ben heel goed geholpen en kon de lens zonder problemen omruilen. Ik heb nu dezelfde lens gekocht, maar dan de nieuwe variant. Zeer behulpzame mensen!

Controleer tweedehands producten heel goed voordat ze in de verkoop gaan.

Pluspunten

Ik koop regelmatig foto gerelateerde artikelen bij Kamera-Express in R'dam. Mijn ervaring met de medewerkers is vriendelijke en behulpzaam. Afgelopen week heb ik de Sony RX100/5. gekocht bij Kamera-Express in R'dam. Ondanks de drukte, nam de verkoper ruim de tijd om wat technische snufjes van deze camera uit te leggen. Ik ben zeer prettig geholpen, en ben erg blij met mijn aankoop ..

Ik heb geen verbeterpunten. Het is een druk maar goed bedrijf met gemotiveerde mensen.

Pluspunten

Ik heb onlangs een camera gekocht bij Kamera Express. Ik kwam als een leek binnen, maar met al het geduld werd ik heel vriendelijk geholpen en op weg gewezen naar de best passende camera. Ik ben dus erg goed geholpen en liep als een iets minder grote leek weer de winkel uit met een fijne camera.

Pluspunten

snelle en zeer deskundige hulp en informatie. Daarenboven de laagste prijs ! Geregeld de aanbieding van 5 jaar garantie !

Pluspunten

Goed prijzen en vlotte afhandeling.

Pluspunten

goeie voorlichting over het produkt

Pluspunten

- Groot assortiment; - Producten die op voorraad zijn in de webshop worden snel geleverd; - Indien nodig snel en deskundig contact, zowel via chat als in de winkel(s)

Pluspunten

Snelle en correcte levering, maar vooral ervaren en vriendelijke medewerkers.

Pluspunten

Extreem klantvriendelijke website. Producten makkelijk te vinden. En...... laagste prijs garantie!

Pluspunten

Erg aardig personeel. Een nette winkel

Ik zou ze niet weten :)

Pluspunten

Meestal een gewenst product op voorraad. Redelijk veel filialen, dus altijd in de buurt. Nette bediening.

Pluspunten

Veel vakkennis bij de medewerkers, men denkt goed mee. De prijzen zijn goed marktconform..

Er wil nog wel eens een wachtrij in de winkel staan

Pluspunten

snelle levering vastgestelde prijs geen bijkomende kosten

Pluspunten

Netter service, laagste prijs en kundig personeel. Allemaal goed dus.

Pluspunten

Vriendelijke begeleiding en werden geconfronteerd met vakkundige begeleiding nadat bleek dat mijn bestaande camera eigenlijk volledig defect was8 Oeps ! streep door de rekening maar samen een aanvaardbare oplossing gevonden.

Pluspunten

deskundig vriendelijk personeel, als een artikel niet op voorraad is wordt dit supersnel nageleverd. en niet te vergeten de laagste prijs garantie Top !!

Pluspunten

Ondanks de drukte op zaterdag (er hangt, ondanks heel veel personeel, noodzakelijkerwijs een nummertjesautomaat), wordt je geholpen alsof je die zaterdag de enige klant bent. Op het gemak wordt je deskundig geholpen door mensen die echt weten waar ze het over hebben. Het maakt niet uit of je nieuw of gebruikt wilt kopen, duur of goedkoop. Ook tegen sluitingstijd (we waren aan de late kant) is er geen haast. Je voelt je haast 'te gast', in plaats van klant.

Pluspunten

Great service and quality advice helped me to get set up with my very first camera. Couldn't be happier with my experience.

55 Essebaan

Capelle aan den ijssel 2908 LJ