Pluspunten

Mijn 1e spiegelreflex camera gekocht bij Kamera Express in Breda. Thuis al wat huiswerk gedaan over de verschillende camera's. In Breda zeer vriendelijk en professioneel personeel welke alle verschillen tussen de verschillende camera's, de voors en tegens op een rijtje hebben gezet. Goed advies gekregen over welke camera het beste bij mijn wensen past.

Pluspunten

Ben prachtig geholpen door een deskundige jongedame. Ook minder voor de handliggende vragen zijn beantwoord. Daarnaast wou men me zo min mogelijk laten aankopen, service lag op verderhelpen, niet sales. mooi seg !

De voorraad is al wel eens wat magertjes. Stock klopt niet volledig, maar goed, er was wel een alternatief aanwezig.

Pluspunten

Super snelle levering in prima verkakking!

Pluspunten

Snelle levering, goede klantenservice en zeer scherpe prijzen!

Op de website is niet veel informatie te vinden over de verzekering voor je fotocamera.

Pluspunten

Erg goed geholpen door Mike, hij had overduidelijk verstand van zaken maar pushte niet zijn mening. Hij hield rekening met het gegeven budget en deed daarin zijn uiterste best aan onze wensen te voldoen. Super!

Pluspunten

- Zeer groot assortiment - Zeer veel op voorraad - Zeer snelle levering - Bestellen kan tot laat in de avond en toch morgen in huis

- Occasions zijn in verhouding erg nieuw

Pluspunten

De medewerker was vakkundig en bijzonder behulpzaam bij het vinden van de gevraagde onderdeel. Service niet je niet al te vaak meer vindt.

Pluspunten

Deskundige kerel zeg! En aanvullend advies over een zonnekap en polarisatiefilter. Fijn dat ik dit in 1 keer mee kon nemen.

overzichtelijker als je binnenkomt, je ziet alleen de balie.

Pluspunten

goed bereikbaar, prettige en deskundige bediening, fijne zaak. Kom zeker terug.

Pluspunten

Ik ben professioneel geholpen, er werd ruim de tijd voor mij genomen en heb zeer goed advies gekregen in het maken van de juiste keuze voor een passende camera. Bedankt

Pluspunten

lekker snel, goede voorlichting

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

- ervaren personeel - goed advies - korte wachttijd

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel aan de beurt, goed geregeld met nummers trekken

Wat persoonlijker en wat meer tijd voor de klant nemen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Volop keuze en aanwezig

Was erg druk, nummertjes systeem was erg onduidelijk. Riepen de nummers om, die vaak niet goed te horen waren. Door de drukte weinig uitleg. We hadden ons thuis al voorbereid, dus kregen het toestel te zien en weinig tot geen uitleg verder.

Pluspunten

Stipte levering, voor mij als gevorderd fotograaf echt een super winkel. Bestel al jaren daar mijn spullen en nog nooit een probleem gehad.

Pluspunten

Goede, passende servers! Op een leuke manier geholpen.

Geen verbeter punten. Hier werd ik beter geholpen dan bij de concurrent.

Pluspunten

Snelle service en levering Goede informatie en deskundig personeel Scherpe prijzen

Pluspunten

Een erg goede winkel/Webshop! Ze staan altijd voor je klaar met vakkundig advies op je vragen. Ook prijstechnisch zit je hier goed. Ze hebben een erg snelle levertijd, en voor ¤10 extra zelfs de zelfde dag nog bezorgd. Ik heb hier al meerdere producten gekocht, kortom een aanrader!

Geen, ga zo door!

Pluspunten

Lage prijs garantie. Deskundige en vriendelijke medewerkers. Zeer behulpzaam en servicegericht.

geen

Pluspunten

De winkel in Den Haag ziet er binnen goed en verzocht uit. De personen die ik heb gesproken konden mij goed helpen bij het uitzoeken van een speigelrefelxcamera voor beginners. Ik ben een tevreden klant die een nieuwe hobby heeft gevonden, dit word FOTOGRAFIE genoemd. Ik ben onwijs tevreden hoe het bedrijf heeft gehandeld bij het verkopen van het product. Er werd mij heel rustig uitgelegd wat er allemaal komt kijken bij het kopen van een camera (dat is heel wat!). Je bent namelijk niet klaar met alleen een camera. Je wordt persoonlijk geholpen, door mensen die weten waar ze over praten.

Pluspunten

- Snelle levering: 's avonds 10 uur besteld, volgende dag al in huis - Goed ingepakt - Goede prijs/kwaliteit

- Geen tegenvallers

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel geleverd via Kamera Express online, Prima toestel, mooie foto,s

De dag ervoor op zondag in de winkel, lang in de rij gestaan, toen bleek dat het op nr ging, maaar het was niet duidelijk aangegeven, met ons waren meerdere mensen die in de rij hadden gestaan en geen nr hadden getrokken, misschien een tip om op de toonbank iets neer te zetten waarop staat, (heeft U een Nummertje getrokken bij de ingang.) We zijn terug gelopen en je loopt er zo voorbij als je binnen komt, niet zo duidelijk. Toen maar online besteld

Pluspunten

Snelle service Goede prijs/kwaliteit verhouding Ruim assortiment

Pluspunten

Ik heb een lens besteld met de credit card, er stond dat het versturen een dag extra kon duren maar mijn stoutste verwachtingen werden over troffen. De volgende dag lag de lens bij mij al op de tafel. Geweldige service.

Geen verbeter punten gewoon zo doorgaan.

Pluspunten

Grote hoeveelheid aan keuze aanbod, en goede garantie voorwaarden. Daarnaast hele scherpe prijzen en voldoende (grote) winkels om te bezoeken, en voor de service verlenging.

Geen op dit moment.

55 Essebaan