Pluspunten

Snel afgehandeld met een prima pakketje voor mijn compact camera. En op voorraad, dus kon meteen mee naar huis nemen.

Pluspunten

Zeer goede service en adviezen, vrij korte wachttijd bij balie bij winkel Capelle a/s IJssel. Men valt je niet ongevraagd lastig om allerlei producten af te nemen, waardeer ik zeer.

Het afroepen van de volgnummers is door het gepraat in de winkel soms niet te verstaan, misschien dmv speaker op te lossen?

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Snelle bestelprocedure

Op verzoek van Kamera Express pas ik de beoordeling aan. Na acht weken eindelijk het bestelde artikel in huis. De eerste order zou het mis gegaan zijn bij PostNL volgens KA. Daarna werd het snel opgestuurd naar Griekenland, waar de bezorgpartner van PostNL zei dat er niemand thuis was. Het pakket was nota bene naar een bedrijf gestuurd, waar altijd meerdere mensen aanwezig zijn. Nu krijg ik als laatste feedback dat het artikel helemaal niet op voorraad was. Nog nooit zoveel smoesjes achter elkaar moeten aanhoren! Voor mij geen Kamera Express meer.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goed geleverd

het user guide boekje bij mn camera bestaat maar uit 1 pagina en is volledig in het engels. een vertaling was chill geweest.

Pluspunten

Veel vakkennis. Goed advies. Bijna alles op voorraad of snelle nalevering

Mogelijkheid tot testen

Pluspunten

Goed advies door vriendelijke en deskundige verkopers

Pluspunten

Prima hulp en uitleg gekregen bij de aanschaf van mijn nieuwe Tamron SP 15-30mm F/2.8 Di VC USD for Canon lens. Ik had mijn body bij en heb in de winkel rustig de lens kunnen testen en de beelden thuis kunnen beoordelen alvorens de aanschaf te maken;

Pluspunten

Keurig geholpen. In de tijd dat ik mocht wachten tot mijn lens uit het magazijn werd gehaald wel drie keer aan mij gevraagd of ik al werd geholpen. Top. Lekker bakkie koffie. De lens even getest op mijn camera. Gratis het tijdschrift van de fotofair meegekregen. Even een plasje gepleegd en met een goed gevoel de nieuwe aanwinst gaan testen in de dierentuin. Dit is concureren met Alie. Goed begrepen bij Kamera Expres.

Pluspunten

Superservice

Weinig, eerlijk gezegd

Pluspunten

zeer gedegen advies, hebben oog voor hetgeen je zoekt, bieden alternatieven zodat je prijstechnisch afweging kunt maken.

bestellen via site gaat gemakkelijk en is overzichtelijk. Ook kun je hier voldoende informatie over product vinden. In de stores zelf kun je niet alle producten 'real' zien; ook hier word je geïnformeerd via pc scherm of de verpakking. Dat vind ik persoonlijk soms jammer; het gewicht van een camera bijv. moet je toch 'real' ervaren.... de te lezen info op het scherm van de medewerker vind ik dan absoluut niet voldoende.

Pluspunten

Goede adviezen en goede en prettige service, waarin deskundigheid en kennis over het product bovenaan staat. Ik vind het ook prettig dat het personeel mij kent als vaste klant. O ja ook de koffie als ik moet wachten is heel prettig

Eigenlijk niet

Pluspunten

Vandaag een lens en een nieuwe body gekocht. De verkoper nam ruim de tijd, we zijn ruim een uur binnen geweest. Goed advies, dacht goed mee. Ik ben blij de deur uit gegaan!

Geen, gewoon zo doorgaan!

Pluspunten

Vandaag in de winkel advies gevraagd omtrent de aanschaf van een externe filser en nd filter. Goed geholpen en van nuttig advies voorzien. Ga volgende keer zeker weer naar hun toe!

Pluspunten

Vriendelijk en geduldig personeel, ze luisteren naar je wensen, zonder je tot een koop te pushen. Ze geven veel info, waar je een keuze op kunt maken. Geven ook vrijblijvend tips, waar jezelf misschien later aan gedacht zou hebben. Ook de hulp na de koop, is fijn en verhelderend.

Geen....de zoen het prima

Pluspunten

Super vlotte en vriendelijke bediening met de nodige info over wat je koopt. Enorm hulpvaardig.... we komen zeker terug

Pluspunten

altijd een correcte behandeling van de medewerkers van de helpdesk.

geen

Pluspunten

Deskundig personeel dat goed meedenkt en niet alleen bezig is met zoveel mogelijk verkopen. Ik heb meerdere aankopen gedaan voor een behoorlijk bedrag. En wat een geduld, niet alleen als het ging over de camera body, maar ook bij het uitzoeken van een goede tas waarbij je als vrouw ook nog eens aan de esthetische kant moet denken, toch :-). Wat mij betreft een 10 voor Alex en die andere meneer (komt uit Vleuten, weet zijn naam niet meer). Koffie gekregen, goed advies en fijn om te praten met mensen die passie voor hun vak hebben. Kom hier graag terug als ik weer wat nodig heb.

Pluspunten

Service gerichtheid, prijstechnisch interessant.

Website is soms wat traag in laden (als je zoekt op de site)

Pluspunten

Goed advies en service

Pluspunten

Makkelijk en snel

Pluspunten

Goed geholpen, en volgens mij een eerlijke inruilprijs gekregen voor mijn zoomlens

Pluspunten

Duidelijke website, laagste prijs, snelle levering. Lage of geen verzendkosten. Ziet er goed uit , praktisch!

Weet er geen!

Pluspunten

Perfect service, we traded-in our old camera and the staff was extremely helpful. Gave great advice and one of the items had a lower price elsewhere and they immediately gave us a discount to match it!

Pluspunten

Wat een topservice bij Kamera Express Zwolle! De intrinsieke betrokkenheid naar Kamera Express toe en de loyaliteit naar klanten van Sjoerd-Jan van Breemen, verkoopmedewerker bij Kamera Express Zwolle, en ook van zijn collega verkoopmedewerkers is van ongekende hoogte. Zelfs als hij nèt op het punt staat naar huis te gaan, blijft hij toch nog op de zaak om in zijn privétijd notabene mij als klant e.e.a. geduldig uit te leggen en montage- en gebruiksinstructies te geven over net aangekochte fotografiespullen. Naast zijn functie als verkoper geeft Sjoerd-Jan van Breemen ook fotografie workshops bij Kamera Express en zelfs klanten uit Duitsland komen voor zijn workshops naar Kamera Express Zwolle. Kamera Express Zwolle mag haar medewerkers koesteren en heel erg blij zijn want DÍT maakt HÈT VERSCHIL met online verkopers. Sjoerd-Jan en zijn collegae nemen uitgebreid de tijd voor en steken hun energie in hun klanten, adviseren kritisch en maken dat er een gunfactor ontstaat voor Kamera Express Zwolle waardoor je als klant geen behoefte hebt om e.e.a. online te kopen.

Pluspunten

Weten altijd waar ze het over hebben en hebben eerlijke prijzen. Altijd goede ervaringen gehad met Kamera Express

Soms niet de goedkoopste, maar dan passen ze de prijs zonder gedoe aan

55 Essebaan

Capelle aan den ijssel 2908 LJ