Pluspunten

Deskundig personeel, je wordt verder geholpen en heeft oog voor de details. ik ben er erg blij mee en heb vertrouwen in de deskundigheid

geen

Pluspunten

Overzichtelijke site Goede vooruitzichten verzendsnelheden

Camera was op voorraad, toch niet binnen 24 uur verzonden. Kan gebeuren, maar geef via mail aan waar vertraging door ontstaan is. Krijgt de klant meer begrip van.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Naast online winkels is het fijn ook nog in een winkel ook daadwerkelijk het product te kunnen bezichtigen en uit te proberen.

Lang wachten in de winkel terwijl de parkeermeter vrolijk door tikt. Professionaliteit van personeel kan beter. Wanneer ik aangeef dat ik al 30 jaar fotografeer hoef ik niet gewezen te worden op de ontspanknop.

Pluspunten

Grote keus, zowel voor kamera's, als accessoires. Je wordt met kennis van zaken geadviseerd, en ook in geval van een mankement aan de gekochte apparatuur wordt je goed geholpen.

Pluspunten

Plezierig en vakkundig geholpen.

Pluspunten

Goede service. Duidelijke uitleg. Ruim assortiment.

Pluspunten

Snelle levering, goede voorraad.

Pluspunten

Ik was in de Superstore Den Haag. Prachtige winkel met zeer goede service en heldere uitleg.

Pluspunten

Stelth gear ND filter kit gekocht. Leek eerst niet op voorraad te zijn. Bestellen, betalen en opsturen, geregeld in de winkel, was absoluut geen probleem. Later bleek de set toch op voorraad te zijn bij navraag bij een collega van de verkoper. Goede, vriendelijke service. Personeel neemt de tijd voor je, denkt mee en geeft goede tips over de producten.

Pluspunten

Goede service en snel geleverd

De website loopt soms vast

Pluspunten

Deskundig personeel in de winkel die alle tijd nemen om je goed te informeren.

Me laten weten hoelang ze een product voor me achter houden. Ik wilde hem namelijk op komen halen maar toen was de camera al verkocht in de winkel.

Pluspunten

Vandaag een camera, Sony a7 r 2 met toebehoren gekocht. Zeer goede voorlichting, waarbij niets gehaast werd uitgevoerd en zeer ruim de tijd werd genomen om alle voor en nadelen te bespreken. Uiteindelijk, na 1,5 uur zeer tevreden naar buiten met een mooie aankoop.

Geen enkel, zo doorgaan.

Pluspunten

Vanmiddag bij kamera express geweest. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Ruim assortiment. Aanrader!

Zet het nummertjes apparaat opvallender neer bij de ingang. Ik stond nu te wachten zonder nummer omdat ik het apparaat niet had opgemerkt. Er waren meerdere klanten met hetzelfde probleem.

Pluspunten

Vakkundige adviseurs

Pluspunten

Goede persoonlijke informatie in Rotterdam.

Pluspunten

Overzichtelijk Goede prijs/kwaliteit Duidelijke uitleg en service Ruim assortiment

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle service voor mij als professional! De medewerkers begrijpen dat ik weinig tijd heb en helpen mij altijd indien er iets moet worden opgelost. Ouderwetse service die ik verder nergens meer kan vinden!!! :-)

Betere koffiebonen ;-)

Pluspunten

Snel en klantvriendelijk geholpen. verkoper wist waar hij over sprak , en ...... goedkoop ! Ik had op internet al vergeleken !

De printer cartridges waren helaas niet op voorraad, werden echter na een paar dagen thuis afgeleverd !

Pluspunten

We zijn super vriendelijk geholpen, en de uitleg was ook prima. Ben erg blij met mijn camera.

Pluspunten

Snelle levering van Nikon systeemcamera. Functioneert prima en ik ben er heel gelukkig mee. Vooraf is de tijd aangegeven wanneer wordt bezorgd, de volgende dag na de bestelling, super kon ik de camera meteen gebruiken.

Pluspunten

Zeer goede en persoonlijke service en aandacht bij aankoop van een occasion Pentax K20 ! De verkoper gebruikte zijn tijd (er was even niemand anders in de winkel) om deze gebruikte en in zeer goede staat verkerende camera uit te leggen. Ik had een oude (analoge) pentax-lens meegenomen waarbij het gebruik op deze digitale camera keurig werd uitgelegd in de vestiging in Eindhoven.

Blijf deskundige en aardige verkopers in de winkels houden.

Pluspunten

Vriendelijk personeel, goede service en vakkundig. Zeer tevreden over de camera (Canon GX7 mark2) die ik hier heb gekocht.

Pluspunten

Een groot voordeel is dat men online cadeaubonnen kunt bestellen. Dit maakt de drempel veel lager en zorgt dat diegene waar het voor bedoeld is zelf kan beslissen. Ook het betalen via PayPal vind ik heel positief omdat veel snellen werkt!

Ik zie weinig verbeterpunten. De website is overzichtelijk en duidelijk!

Pluspunten

Professionele mens met geduld en verstand van zaken!!! Echt top!

55 Essebaan

Capelle aan den ijssel 2908 LJ