Pluspunten

Ruime winkel, Vriendelijk en kundige verkopers

Pluspunten

Weten waar ze over praten en geven goede adviezen

Pluspunten

Vriendelijke verkopers met echt verstand van fotografie. Bovendien is er een groot assortiment op voorraad.

Zithoek inrichten

Pluspunten

Bestelde camera was in een dag geleverd. En helemaal volgens opgegeven specificaties. Erg tevreden.

nog duidelijker over verschillende modellen binnen een merk. en ook duidelijker over verschillende camera's [kortom: vergelijkingsmogelijkheden]

Pluspunten

Ik had al vaker wat bij Kamera Express gekocht in Amsterdam en Rotterdam. Vanwege de goede productkennis ging ik ook dit keer naar Kamera Express. Gelukkig hebben ze sinds een jaar ook een mooie ruime winkel in Utrecht, waar ik vlakbij woon. De winkel ligt dichtbij het station, maar is ook goed te bereiken met de auto, mede vanwege de grote parkeergarage er vlak naast. Ik zocht een Tele-zoomlens tot min 600 mm voor mijn Nikon 610. Ik werd door de verkoper geattendeerd op een goede combinatie van een sigma 150 - 600 met een 1,4 teleconverter, waardoor ik voor maar heel weinig extra te betalen een veel groter bereik had. Ik was op het moment dat ik de winkel bezocht slecht ter been als gevolg van een ongeval, maar gelukkig hebben ze in de zaak goede zitjes. Ik moest vrij gehaast weg omdat mijn zoon thuis een ongeluk had gehad, maar ook hier werd goed op gereageerd. Naast de gebruikelijke bedenktijd bij de aankopen, kon ik ook later terugkomen om een verzekering af te sluiten. En last nut not least bracht de verkoper mijn spullen naar de auto.

Pluspunten

Veel kennis van zaken maar wil je alleen informatie is het ook goed. Dus eerst vooronderzoek gedaan en vragen gesteld in de winkel in Arnhem-Zuid zonder me er vervelend bij te voelen dat ik op dat moment nog niets kocht. Een aantal weken later ben ik terug gegaan en heb mijn camera met toebehoren gekocht. Deze winkel is een aanrader voor iedereen die graag weloverwogen een camera wil kopen, of zelf nog niet zo veel kennis heeft en informatie nodig heeft.

Ik kende wel de Camex van voorheen die in Arnhem Centrum zat. Maar deze winkel nog niet. Misschien zou het goed zijn om iets meer aan marketing te doen. Trouwens het was leuk om de bekende gezichten terug te zien. Gaf gelijk een vertrouwd gevoel.

Pluspunten

Het advies is op maat gemaakt naar de behoefte en situatie waarvoor je de aankoop wil gebruiken. Je wordt goed geïnformeerd door kenners in de foto/video brance kortom een place to be.

ga zo door!!!!

Pluspunten

Snelle en adequate levering!

Pluspunten

Heel prettige service in de winkel in Utrecht. Ze adviseren goed en proberen je niet overbodige spullen aan te smeren. Voor mijn ouder appratuur kreeg ik nog een goede prijs, waardoor de aanschaf van een nieuwe camera mogelijk werd.

Pluspunten

Kamera Express heeft een zeer grote sortering, met veel produkten op voorraad. Deskundige medewerkers en fijne service. Ik kom hier zeker terug, al zal het voorlopig niet voor een kamera zijn, want daar hoop ik lang mee te doen.

Pluspunten

Goede informatie over mijn aankoop en er werd voldoende tijd genomen om me te helpen bij mijn keuze.

Pluspunten

Vriendelijk personeel en bijna alles op voorraad. Dat wat niet op voorraad is word meteen nagezonden.

Pluspunten

Erg snelle service! Om 23:00 besteld, en de volgende dag al om 12:00 in huis! Top bedrijf.

Misschien een nieuwe website layout? Nieuwe stijl (Modern).

Pluspunten

Ik koop vandaag mijn 3e camera. Natuurlijk kijk ik ook zelf wat er voor mij geschikt kan zijn. Samen met de verkoopster komen we tot een wijs besluit : licht lekker in de hand ( die van mij zijn nier zo groot!) En de sun sniper wordt uitgebreid besproken, uitgepakt en gaat ook mee naae huis. Heerlijk geshopt! Alweer!

Nee hoor, prima zo!

Pluspunten

Vandaag zoals gewoonlijk weer uitstekend geholpen bij Kamera Expres. Vriendelijk en geduldig personeel.

2 sterren: slechter dan verwacht

Bij de aanschaf van een epson printer vandaag bleek de installatiedisk, die onderin de doos zat gebroken te zijn. De installatie is via internet wel in orde gemaakt, maar een gebroken cd in de verpakking hoort toch echt niet.

Pluspunten

Super goed advies! Goede product kennis!

Pluspunten

Goede klantenservice Veel product kennis Uitgebreid assortiment

Geen informatie bordjes bij de producten in de etalage

Pluspunten

Heel veel camera's zijn in de winkel beschikbaar. Deskundige uitleg aan de toonbank

Voor de mensen die wachten kunnen informatieve filmpjes getoond worden

Pluspunten

Goede informatie en denken mee, ook in prijs.

Pluspunten

Ik werd zeer goed geholpen kreeg koffie met een chocolade eitje. Ze namen alle tijd voor me. Ik ben dus heel goed geslaagd Fijne winkel om daar te zijn.

Ik vond de inruilwaarde van mijn nog niet z'n oude Spiegelreflex Pentax camera nogal aan de lage kant

Pluspunten

Erg klantvriendelijk. Erg behulpzaam. Je mag de camera/product uitproberen. Er is altijd een 2e keuze mogelijk! Kortom: IK BEN ERG TEVREDEN! Ik ben erg goed geholpen.

Pluspunten

Alle mensen die hier werken hebben verstand van zaken! Je wordt er altijd heel erg vriendelijk geholpen. Mijn halve familie / vriendenkring koopt alleen nog in deze winkel hun spullen.

Nog geen dingen tegen gekomen........

55 Essebaan

Capelle aan den ijssel 2908 LJ