Pluspunten
Ik had al vaker wat bij Kamera Express gekocht in Amsterdam en Rotterdam. Vanwege de goede productkennis ging ik ook dit keer naar Kamera Express. Gelukkig hebben ze sinds een jaar ook een mooie ruime winkel in Utrecht, waar ik vlakbij woon. De winkel ligt dichtbij het station, maar is ook goed te bereiken met de auto, mede vanwege de grote parkeergarage er vlak naast. Ik zocht een Tele-zoomlens tot min 600 mm voor mijn Nikon 610. Ik werd door de verkoper geattendeerd op een goede combinatie van een sigma 150 - 600 met een 1,4 teleconverter, waardoor ik voor maar heel weinig extra te betalen een veel groter bereik had. Ik was op het moment dat ik de winkel bezocht slecht ter been als gevolg van een ongeval, maar gelukkig hebben ze in de zaak goede zitjes. Ik moest vrij gehaast weg omdat mijn zoon thuis een ongeluk had gehad, maar ook hier werd goed op gereageerd. Naast de gebruikelijke bedenktijd bij de aankopen, kon ik ook later terugkomen om een verzekering af te sluiten. En last nut not least bracht de verkoper mijn spullen naar de auto.