Pluspunten

Supervriendelijk bijgestaan in Utrecht en zeer aangename winkel voor de passionele foto -en videograaf.

Pluspunten

Duidelijke website en communicatie. Zeer snelle levering.

Pluspunten

Zeer kundig personeel ( en dat is echt niet overal zo! ). Ben er al klant sinds de hoogtij-dagen van de analoge fotografie......

Pluspunten

Drank kamera Express , Snelle en professionele service, alle vragen werden keurig beantwoord , goed advies gekregen , Ik ga zeker terug.

Pluspunten

Goede website, prettig geholpen in de zaak in Amsterdam door een medewerker die weet waar hij het over heeft! De prijzen die door Kamera Express worden gehanteerd zijn zeer redelijk.

Pluspunten

De fijnste fotozaak van Nederland, heb er al veel gekocht nooit problemen gehad., uitgebreid assortiment en goede kwaliteit prijsverhouding. Een tevreden klant.

Ga zo door.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Gelukkig kon ik mijn aankoop meteen meenemen

Niet ongevraagd van alles proberen aan te smeren

Pluspunten

Geweldig aanbod Deskundig personeel Goede aanbiedingen

Social media meer betrekken bij uw reclame

Pluspunten

vriendelijk en behulpzaam personeel goede uitleg

Pluspunten

Nog nooit geweest. Accurate hulp ze was vriendelijk met kennis van zaken. Geen langdurige wachttijd en 20 min. alles geregeld. Ga hier vaker terug komen.

Pluspunten

Snelle levering. Overzichtelijke website. Nieuwsbrief niet te schreeuwerig, vaak thematisch zodat je snel kunt zien oj verder moet lezen of niet.

Pluspunten

Duidelijke website. Goede producten en service. Lage prijzen en leuke aanbiedingen

Pluspunten

vakkundig advies. goede inruilprijs. men neemt alle tijd voor de klant. klantvriendelijk

Pluspunten

groot aanbod, goede service, snelle levering

Pluspunten

Reageren zeer snel, ook online via de website. Prima service, alles snel uit voorraad verzonden.

Pluspunten

In een vrij korte tijd besloten om een nieuwe lens te kopen. Via de online chat van Kamera Express informatie ingewonnen en daarna al snel besloten om de lens te reserveren. Deze kon gelijk de volgende dag opgehaald worden in de winkel. Door de snelle en adequate service eigenlijk binnen 48 uur goed geholpen met extra informatie en het aanschaffen van de lens. Het personeel welke mij heeft geholpen was vriendelijk en heeft kennis van zaken. Zeker een aanrader om nog een keer iets bij Kamera Express te kopen.

Pluspunten

Topservice, zeer deskundige help en uitermate vriendelijk!

xx

Pluspunten

Vakkundig, snelle levering, geweldige service!!!

Pluspunten

Goedkope prijzen en veel producten! Daarnaast ook nog de mogelijkheid om naar een echte winkel te gaan met personeel dat verstand van zaken heeft (in mijn geval Utrecht) Personeel vult elkaar goed aan en kent de collega's als iemand anders ergens meer van weet geven ze dat aan. Met al mijn vragen die ik zowel op internet als in de winkel gesteld heb kreeg ik duidelijke antwoorden.

De laatste keer was het erg druk in de winkel en moest ik wat lang wachten voordat ik geholpen werd. Dit was goeie vrijdag. Dat hadden ze kunnen voorzien.

Pluspunten

Heel goed geholpen en snelle levering

Er zijn geen verbeter punten

Pluspunten

Kocht mijn spullen al bij Kamera Express toen internet nog in de kinderschoenen stond. Het fijne van Kamera Express is, dat zij ook over fysieke winkels beschikken. Sinds kort ook in mijn woonplaats Leeuwarden zodat een tripje naar Zwolle niet nodig is. Want laten wij eerlijk zijn een kamera moet je in je handen hebben gehad voor je hem koopt. Voor het overige, de vakkennis van het personeel is uitstekend.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Scherpe prijs, daarom tóch een aanbeveling.

Geklungel aan de telefoon, lang wachten, onbeleefde telefonist, die door je heen praat. En ik begrijp niet waarom ik niet rechtstreeks met een winkel kan bellen.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

zijn er niet

55 Essebaan

Capelle aan den ijssel 2908 LJ