Pluspunten

Men neemt de tijd voor klanten. In mijn geval was het alleen een besteld artikel afhalen en dan duurt het even iets langer. Maar daf beoordeel ik niet als negatief. Sterker ik vindt het een zeer positief punt.

Pluspunten

Zonder enige voorkennis me laten voorlichten en adviseren welk statief het beste bij mijn foto gedrag past en binnen mijn budget past.

Pluspunten

Prima service en goed advies

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Zeer uitgebreid assortiment

slechte reparatieservice, hier nooit wat laten repareren of zeker weten dat ze je geen loer draaien

Pluspunten

Wat een deskundigheid en ook nieuwsgierigheid voor een produkt wat minder vaak over de toonbank gaat! Trek een nummer en als je dan aan de beurt bent dan krijg je ook alle tijd om duidelijkheid te krijgen over wat je wilt aanschaffen: in dit geval een polaroid kamera, jawel het bestaat nog en het werkt uitstekend: gewoon in de winkel uitgeprobeerd om het resultaat te zien. Dank Daniel en collega met baard voor jullie professionele uitleg!

Ik kan niets bedenken!!!

Pluspunten

Vlotte afhandeling van de aankoop Goede adviezen gekregen Vriendelijke benadering van de verkoper

Pluspunten

Kamera Express komt zijn afgesproken levertijd na. heeft een prima bereikbare en deskundige helpdesk, die de tijd voor je neemt. Ook email vragen worden snel en uitgebreid beantwoord.

Pluspunten

Goed geholpen , prima prijs

Pluspunten

Ik kwam onervaren binnen met 2 punten die ik heel belangrijk vond. Ging weg met meer als genoeg uitleg en voor mij de perfecte camera. Super winkel en zeer klantvriendelijk

Geen, kregen zelfs koffie.

Pluspunten

keurig geholpen, goede uitleg en adviezen. Mooi bedrijf opgebouwd waar we al vanaf beginperiode klant zijn.

Prima bedrijf met kundig personeel. Ik mis alleen een USB kabeltje in het aangeschafte pakket. Toch jammer dat dit er niet bij zit als je zo`n bedrag uitgeeft.

Pluspunten

Goede service geeft goede informatie en doet moeite voor de klant niet te opdringerig. Fijne winkel om te komen

Pluspunten

Hulpvaardigheid Gemoedelijk Professionele advies Ruim assortiment Huurmogelijkheden

Pluspunten

vriendelijk en altijd behulpzaam personeel. snelle bediening en levering van je besteld materiaal.

Pluspunten

Reuze handig dat je een artikel kan reserveren bij elke gewenste winkel in Nederland, 24 uur, geen aankoopplicht. Goede uitleg van het fototoestel in de winkel, personeel met verstand van zaken.

Winkeldeuren dicht, het was koud en niet aangenaam in de winkel. Ook zonde van de warmte, die gewoon binnen moet blijven.

Pluspunten

Heb gister in de winkel in Capelle een Nikon S1 gekocht als opvolger voor onze compactcamera. Werden prima geholpen. Vlot systeem met nummertjes trekken. Vriendelijke en deskundige verkoper. Hele mooie camera voor bijzonder weinig geld.

Pluspunten

Al kom je maar voor een klein schroefje, je bent en blijft een klant daar zorgt Norbert Kersten wel voor.

Pluspunten

Zeer persoonlijke benadering en goede adviezen. Zelfs bereid tot demonstreren.

Call Center zou telefonisch moeten kunnen door verbinden met door klant aangevraagde medewerker in de winkel van keuze, dan zou het nog persoonlijker worden.

Pluspunten

Vriendelijk geholpen, duidelijke uitleg en vergelijking gekregen van camera's en lenzen kunnen zien/voelen en testen. Verkoper luisterde goed en dacht ook mee met onze wensen.

Kamera express had een winkel in onze woonplaats, deze is helaas gesloten waardoor we nu verder weg moeten rijden. Tips: Wellicht een PC in de winkel plaatsen waarop de klanten hun producten kunnen opzoeken/vergelijken? Foto opstelling maken voor het testen van de camera en/of lenzen. Demo opstelling van camera's zodat je (bij drukte) in de winkel de camera al eens aan kunt voelen/zien. Nu staan alle producten achter de balie uit het zicht.

Pluspunten

Zeer uitgebreid assortiment. Mooie aanbiedingen. Goede overzichtelijke website met professionele uitleg over apparatuur. Adequate verzending van de bestellingen

Pluspunten

Zeer goed, vriendelijk en vakkundig geholpen. Absoluut aanrader; vestiging Arnhem

Pluspunten

- Goede aanbiedingen - Behulpzaam - Denken mee - Doen hun best

Geen!

Pluspunten

Goede en snelle service, ruim assortiment, goede prijzen. Erg tevreden!

Pluspunten

Personeel is zeer klantvriendelijk en deskundig. Zij adviseren uitgebreid over het product. Het aanbod aan apparatuur en accessoires is enorm.

Ik heb geen verbeterpunten ervaren. Top.

Pluspunten

Uitstekende hulp, ruime winkels, groot assortiment, gunstige prijzen.

Nadeel van gespecialiseerd personeel is de langere wachttijd. Misschien een 'snelbalie' inrichten?

Pluspunten

- Snel - Weet veel - Vriendelijk - Goeie service Een flits besteld online. Helaas was er iets fout met de lens. Waardoor ik de dag erop zelf naar de winkel ben gegaan. Super vriendelijke service gehad en uitleg. Meteen werd gezegd dat het aan de flits lag en ik kreeg een nieuwe flits toegestuurd. Deze werkt perfect. Altijd tevreden over Kamera Express !

55 Essebaan

Capelle aan den ijssel 2908 LJ